Kľudne to môže dopadnúť tak, že príde Garcia, Depay skoro zadarmo a v lete, ak nebude chcieť predĺžiť zmluvu, Dembele. Peniaze z neho sa použijú na Lautara, ktorý bude mať v lete rok do konca zmluvy (ak nepredĺži).
to by bolo asi až príliš optimistické riešenie, Dembelé ma v každom prípade posledný rok šancu ukázať sa a držím mu palce nech dostane toľko príležitosti koľko si zaslúži
Za Garciu sa neoplati vyhodit ani cent ak moze v lete prist zadarmo, aj tak by bol realne az stvrty stoper. A Depay to je tiez "posila" typicka pre upadajuce timy.
Depay ako náhradník bude dobrý, navyše zadarmo, tam nemáme čo stratiť...
A bez Garciu, resp. s Umtitim nejako vydržíme, tam ide o to či by u nás ako 4. stopér nedostal viac šancí ako v City za ten rok...
Každopádne bude treba sa snimi dohodnúť cez zimu aby sme mali v lete istotu...
Kazdy priemerak je zly. Vieme ako to v Barcelone chodi, budu ho casto pchat do zostavy a tym zaberat miesto ktore by malo patrit relevantnemu hracovi. Okrem toho si myslim, ze s Depayom sa ratalo v zaklade.
Relevantný hráč u nás v útoku je len Trincao Fati a Messi (ktorému končí o rok zmluva)...z Griezmanna sa stal priemerak (za 120m.), Dembele za 3 roky tiež nič, Braithwaite to je podobne ako Depay len za drahšie...
Ak by som si mal vybrat z trojice moznosti Depay, Breithewate alebo hra bez hrota tak urcite Breithewaite. Ten ale sancu nedostane nema na to meno a plat.
Dembeleho by som zaradil medzi relevantnych bez debaty. Aktualne by mali hravat na kridlach Ansu, dembele a trincao, vzdy jeden na lavicke naskakujuci do druheho polcasu.
Ja by som peniaze z Griezmanna použil na Lautara/Haalanda, to by mohlo vydať...
A bez Garciu, resp. s Umtitim nejako vydržíme, tam ide o to či by u nás ako 4. stopér nedostal viac šancí ako v City za ten rok...
Každopádne bude treba sa snimi dohodnúť cez zimu aby sme mali v lete istotu...