(Podle britského bulváru The Sun londýnský celek o Coutinhově koupi vyjednával, jelikož v Německu prožíval dobrou sezonu.) Podľa tunajšieho experta čo ma stále pravdu a na všetko vysvetlenie sa Coutinho v Bayerne nepresadil a bol iba do počtu. Kto to len bol ? Nemôžem si spomenúť :) :)
sonetcz - v tom prípade sa nedá veriť čo sa tu píše , tak ?
tunno - vedel som, že to na teba zaberie. Áno na teba som myslel. Tvoja dokonalosť a znalosť je jedinečná :) :) Napriek tomu píšeš raz tak a raz tak ! Kde sa na teba berie The Sun :) No a tupca máš v nohaviciach ty jednobunkový drbko
Môj názor tu nebudem tvrdohlavo presadzovať ako niekto že tunno. The Sun je názoru že mal dobrú sezónu. Ani ma to nezaujíma . Ja tu ale narážam na extra odborníka čo tlačí do hláv mnohé blbosti. Fanatizmus
tunno to že ťa trochu podpichnem a ty napíšeš čo napíšeš a ja reagujem nič neznamená. Ja sa tomu smejem . Naozaj.
Poznám ťa tu už dlho. A viem ako reaguješ. A vedel som aj to že odpíšeš :)
1...6 upřímně nevím, ono je něco, co bere The Sun jako první, to je mega blbost a pak má něco, co přebere názor, kdy oni to píšou po někom. Jestli tady původní zdroj jsou oni, tak je to blbost a lež. Oni jsou prostě bulvár a hlavní náplní je šokovat. Jejich hlavní náplň je spíš osobní život a bulvární věci ohledně hráče. To je fakt nejnižší úroveň. =)
To je v pohodě, já jen píšu mimo a do konfliktu nepíšu, čisté o The Sun, pro zajímavost si najdi klidně něco,co napsali o tragédii Hillsborough.. divím se, že ještě the sun existuje =) největší dno a hnus, co se předvedlo.
sonetcz prečo si myslíš že hľadám konflikt ? Nehľadám. Keď ma niekto nazve tupec tak reagujem . Tunna poznám dlho on mňa asi až tak nie. Neviem . Na tejto stránke som už roky.
Ale ináč ok
Tak výměnu názorů? Tvůj první komentář byl lehce k popíchnutí, který docela vypadal, že hledá konflikt, tak jen zmiňuji za sebe, že já do toho nebudu kecat a řeším jen ten deník. Kdybych měl zasáhnout, tak je tu spousta trenérů, ale aspoň není nuda. Kor když to člověk bere s nadhledem a jen se baví nad tím =).
Zábava to nie je .Ale vedel som že zareaguje. Poznám ho. Keby som chcel hádky tak budem písať trochu inak.
Pekný večer, tunno aj tebe to píšem úprimne.
Já se někdy nad tím bavím, když vidím, co tu někteří vyplodí a drží si svůj názor zuby nehty. Když to je joo blbost, tak nereaguji. Taky, taky. Zítra nejlepší zápas světa, tak se těšme. Snad nebudeme trpět u zápasu, jak to měl Valvarde rád =D
Tu názor povedať niekedy je na škodu. A to je teraz a bolo to aj pred rokmi. Rozdiel je akurát v tom že vtedy sa tu riešil Madrid (Negan a spol.) A teraz je móda hádať sa medzi fans. No a zajtra (zápas) ? dúfajme že to dopadne dobre.
Kvoli tvojmu formulovaniu viet som si dlho myslel, ze si zena. Pri rychlom citani som ani nevnimal, ze pises v muzskom rode. Tvoje "podpichovanie" prirovnam k mlademu chalaňovi co chce zaujat v partii starsich, vela rozprava ale nikoho to nezaujima. Milion krat obžuté frazy ako z prirucky diskutéra sport.sk rok 2010. ?
? To je ok. Čo si myslíš je v poriadku, vždy je ale dôležitá realita. To len dokazuje ako si vedľa. ? Tunno to čo chcem vychádza podľa predpokladu. A ty si doteraz na to neprišiel. ???
Tvoj názor akceptujem. ?
A zabávam sa ďalej ?
Žena ? Si zabil skoro som sa poš.. l
?
Tunno ty iba neznášaš keď ti niekto oponuje alebo potvrdzuje tvoj prešľap v názore alebo keď ťa niekto chytá za slovo. Ale inak si v podstate ok.
???Pekný deň.
Za chvilu zistime ze Koeman tu podrzal aj Bartomeua. Griezmann Coutinho uz mohli byt prec a zpenazeny. Sice pochybujem ze Arsenal by dal za neho vela penazi kedze sa nepresadil ani v Bayerne kde ani nehral v zaklade ale aj tak by tie peniaze pomohli.
o čom ty meleš??? ak sa nemýlim tak bol tuším tretím najlepším strelcom bayernu a nastupoval v základe. osobne som sledoval zápasy a skoro vždy patril medzi najlepších hráčov ako aj teraz v barce
Mohol ho predať, teraz iba blokuje Puiga a Pedriho, v dôsledku čoho Pedri hráva na krídle, i keď tam ukazuje adaptabilitu, akú Coutinho nepredviedol, a Puig nehrá vôbec, podľa Koemana vraj ani nevie hrať na tom poste, no ja si to nemyslím. Škoda. Zase pľuvanec na mladé talenty.
puig a pedri toho ešte ukázali velmi málo aby hrali základ a coutinho ich oboch strčí za trenírky . ty budeš zas zrejme odborník na futbal a loptu si videl akurát v telke
Som si vedomý toho, koľko toho ukázali a ako hrajú a ako hrá Coutinho. Loptu som videl na veľa miestach aj bez telky. Som taký odborník, že normálne pozerám futbal a normálne, že si aj spravím názor, čo je v dobe veľkých mien a cenoviek možno trochu nezvyk.
Caco neviem kde si videl ty futbal.ale čo píšeš môže napísať len blbec. Puig hral tri prípravné a bol najlepší hráč.Coutino je len preplateny hráč a Puig je momentálne najlepší záložník v Barcelone len že blbý Koeman to nevidí tak ako aj TY!!
Ja chápem Koemana a čiastočne súhlasím s cacom...ísť do súťaže so 17 rocnym pedrim ktorý LA ligu ešte nehral a s 20 ročným Puigom ktorý nie je vyhratý by bolo šialenstvo, treba mať široký káder máme veľa mladých, Pedri, Trincao, Araujo, Dest prakticky na prve striedanie, minút dostanú toľko aby to nebol veľký prídel pre nich, vyzerá že svitá aj na dobrý projekt...
Koeman stále vypisuje že nezáleží na veku.ale na výkonnosti.ale pritom sa toho nedrží. Pjanic nemá kondičku. Busy je tak isto poschodový hráč ako Pjanic takže tam potrebujeme mladú krv
To je podľa mňa zbytočné, tieto obavy o veku. Načo bol Coutinhovi vek, keď celú sezónu hral biedne? Podľa mňa Puig hrá vždy veľmi dobre vek-nevek. A v LM to skvele odmakali mladí krídelníci proti asi i starším maďarom, vek im bol nanič, lebo proste neboli tak talentovaní.
Ak by tam bol miesto niekoho starší Griezmann, tak by to asi vôbec nebolo tak dobré, on absolútne napríklad nevie taký výpad ako Dembelé, vôbec nevie ani šprintovať s loptou naplno. Preto si myslím, že úvahy o veku sú od veci a už raz viedli k zdrvujúcej prehre s Bayernom, napriek splneniu podmienky skúsenosti hráčov.
Proti Bayernu asi väčšina mala po správnosti odohraté a boli rozdrvení. Guardiola pozdvihol Barcelonu vsadením na mladíkov, ale na to sa stále zabúda, asi starí dobre lobujú alebo čo. Money talks.
Napísal som, že veľa mladí hráči naskakujú z lavičky a tak by to malo byť, 1 nastupuje menej ale na druhú stranu 5-6 mladíkov viac, treba sa nato tak pozerať a tak by to malo byť kým budú mať miesto v základnej zostave...Pelé nemá formu momentálne...
A my nie sme Ajax, my by sme mali byť o triedu lepší, v eredivisie si to môžu dovoliť, tak ako u nás žilina napríklad, lebo tam sa mladý hráč nestratí...
A čo Barcelona za Guardiolu? Bola vtedy Ajax? Presne, Pelé nemá formu a rovnako treba pristupovať ku každému skúsenému, ktorý nemá takú formu ako mladší.
No nechcem sa s tebou hádať ďalej ale Guardiola to robil presne tak ako píšem, postupne dával šance mladým a jediný hráč čo vyčnieval minútami vo svojej prvej sezóne a zároveň bol mladý bol Pique...
Aha, pravda, to som asi zle pochopil nejaký článok, vážne Guardiola nemal veľa mladíkov. Ale Vinicius mal tiež len nedávno 19 a celkom to tam ťahal a nakoniec s ním vyhrali. Možno aj keď sa proti Bayernu neukázalo ako prínosné dať starších, tak všeobecne je dobre mať aj starších a potom má zmysel, aby Coutinho bol prítomný. No momentálne sa v Barcelone podľa mňa krátkodobo ukazuje, že postaviť mladých je po všetkých stránkach lepšie - sú rýchlejší, viac vládzu, aj sú momentálne technickejší. Neviem, či je to špecifická situácia alebo len neviem vyhodnotiť všetky faktory. No prehra proti Bayernu so staršími hovorí asi tvrdou rečou a tie ostatné faktory teda asi nie sú nič platné.
Tak ktovie ako by to skončilo keby postavíme mladíkov, ale popravde to by sme sa tam ani nedostali....podľa mňa máme dobre vyvážené mužstvo a všetko má svoj čas....
clanok z dielne Bayernu tupče
tunno - vedel som, že to na teba zaberie. Áno na teba som myslel. Tvoja dokonalosť a znalosť je jedinečná :) :) Napriek tomu píšeš raz tak a raz tak ! Kde sa na teba berie The Sun :) No a tupca máš v nohaviciach ty jednobunkový drbko
Poznám ťa tu už dlho. A viem ako reaguješ. A vedel som aj to že odpíšeš :)
Ale ináč ok
Pekný večer, tunno aj tebe to píšem úprimne.
Tvoj názor akceptujem. ?
A zabávam sa ďalej ?
Žena ? Si zabil skoro som sa poš.. l
?
???Pekný deň.