Neverím, že by Xaviho niekto chcel zabiť hneď na začiatku trénerskej kariéry, pričom nemá odtrenované vôbec nič... Barcelona je vrchol aj trénerskej kariéry. Nie jej rozbeh. Myslím že Xavi má na túto pozíciu času dosť. Guardiola bol výnimka, ktorej z neba spadla zázračná konštelácia hviezd..
Přesně. Nedělejte ze Xaviho spasitele. On nemá ještě takové zkušenosti s trénováním. Jasně, taky bych ho tady chtěl ale chce to čast. Někteří tady ho chcete za každou cenu a čekáte, že budem hrát hned krásný fotbal a pořád vyhrávat. Nezapomeňte, že mezi úspěchem a a propadem je tenká hranice. Tak jak tady chcete Xaviho, tak ho po půl roce poženete prýč. Koeman je dobrý trenér a mi se zatím jeho práce líbí. Dejte mu šanci
Ja by som ani nenástojil na výhrach, ak by sa hral krásny futbal a miesto by dostávali tí najlepší. Myslím, že Xavi ako jeden z mála priamo tvoril najkrajší futbal, ktorý kedy bol.
Ja by som rozhodne nástojil na výhrach.
Súčasní mladíci sa s generáciou Messi, Iniesta, Puyol, Xavi, Valdes, Pique... nedajú ani len porovnávať.
Šancí tí súčasní dostávajú dosť. Keď nato majú, sú v kádri, tí ostatní sú preč.
Nejlepší řešení podle mně Marcelo Bielsa,to je trenér u kterého Pep stažoval na začátku své kariéry a nechal si od něj posvětit rozhodnutí stát se trnerem. Ted trenuje Leeds a Xaviho jako,asistenta
Súčasní mladíci sa s generáciou Messi, Iniesta, Puyol, Xavi, Valdes, Pique... nedajú ani len porovnávať.
Šancí tí súčasní dostávajú dosť. Keď nato majú, sú v kádri, tí ostatní sú preč.