Čakal som Desta jednoznačne, a možno aj to že dnes hrá Sergi nasvedčuje tomu, že to bude tvrdí boj o miesto v základe medzi Destom a Robertom, aj keď si myslím že už to čo Dest predvádza od kedy prišiel alebo že už ukázal že on má byť prvá voľba na pravú stranu, je rýchli, v predu veľmi nebezpečný má skvelú techniku, super dribling A aj keď sa hovorilo že ešte musím zlepšiť obrannú hru myslím si že zatiaľ každý zápas hral v obrane fantasticky a ja dúfam že v tom búde pokračovať a bude hrať základ.
Fati a Dembele? Wau teším sa na zápas.. Fakt škoda desta a tiež dúfam ze sa pedri dostane na plac..verim že tento zápas zmení pohľad viacerých fans na silu aktuálneho kádra.. Hlavne mam na mysli takých fans že túto sezónu nám patrí 23te miesto a podobne
Alena nema duveru a Pjanic hral prvni celej zapas ve st s tim, ze se mluvilo o ne uplne idealni kondici. Tzn Busi musel zacinat dneska, ale v Alenu doufam na 10 min aspon...
Presne!! Konečne niekto s rovnakým názorom ako ja! Nechápem čo tam ten chlap ešte robí! Veď je 3 roky za zenitom! Legendy ako Xavi, Iniesta,.... vedeli, že už mužstvu nemajú čo dať tak odišli s legendárnym odchodom a fanúšikovia ich milujú.... Ale Busquets sa vážne nevníma, on potrebuje, aby ho vyštvali?! Každý zápas kazí toľko, že má bolia oči. Vsadím kilo, že za polčas pokazí viac ako 10 prihrávok! Ten musí tiež Koeamanovi huliť péro alebo už vážne neviem prečo je v základe?! Navyše ked má na lavičke mladšieho Pjaniča, ktorý má motiváciu sa presadiť, bude makať, je behavejší, vie vytvoriť šancu, vie 1 na 1, vie výborne vystreliť a bude makať! Spamätaj sa prosím ťa Ronald!
PS: Dest tiež musí byt základ, najlepší hráč El Clasića musí byt pred superuniverzálom “kapitánom” Robertíkom!
Tak ty přihrávky nevím. Největší problém u něj vidím v pohybu, faulech, nulové agresivite. Prostě na tom postu musí hrát někdo, kdo je fyzicky minimálně mezi nejlepšími v týmu. Ale tak .... třeba busiho bude stavět jen proti slabým soupeřům.
hovorte si co chcete ale mne sa proti juventusu griezman pacil konecne sa dostal tak do 4 sanci jasne to uz je druha ved ze ich nepremnil ale myslim si ze ked mu to tam raz padne a zvysi sa mu trosku sebadovera a bude hravat na poste na ktorom hravat ma tak moze dat u nas este vela golov fakt mu to prajem kludne ma tu mozte zabit ale je to iba moj nazor
Súhlas, keby tak ako hral proti Juve Tono, zahrá napríklad Fati tak ho tu vychvalujete do nebies aký bol aktívny a aké šance mal jedine mal smolu že ich nedal že bola tyčka, ale Ansu výborný výkon. Ale ked tak zahrá Tono tak ho tu z*ebete jak psa ako strašne hral a čo všetko nedal! Sme ľudia prosím nemajte voči Tonovi komplexy a buďte k nemu objektívny, veď je to hráč klubu, ktorý tak milujeme!
Oka tak z iného pohľadu. Fati stál toľko čo Tono? Fati má tie skúsenosti čo Tono? Tí dvaja sa nedajú zrovnať, Ansu tam má tú dravosť, nebojí sa ísť 1v1 snaží sa využiť tú šikovnosť čo ma v nohách aj proti skúsenejším hráčom pretože má tú zdravú drzosť. Griezmann nepotiahne loptu pomaly ani keď je pred ním voľný priestor a radšej sa jej rýchlo zbaví. Tak sa nedá hovoriť o tom že sa niečo zmení keď mu to tam padne pretože to už sa stalo a nič sa nezmenilo. Komplexy sú jedna vec ale byť objektívny a vidieť ako je druhá...a môžeš mi veriť že by som veeeľmi rád písal v inom duchu ako píšem
No samozrejme že hej :D, nechcem tu vyzerať ako nejaký fanboy. Aj teraz tú šancu mohol teda lepšie využiť :P. Len hovorím že to v tých nohách ma a že sa snaží. Ešte to pôjde hore veď len predsa je ešte pubertiak. Myslím že tú jednu vec majú spoločnú tí dvaja: obaja môžu hrať lepšie. Ansu na to ešte len príde a dostane sa do tej úrovne ale Griezmann tam už je a mohol by hrať oveľa lepšie ako hrá len no už by bol aj ten čas to ukázať a že by som si to veľmi rád pozrel
zrovna jsem si říkal, že bych chtěl vidět Fatiho a Dembeleho spolu v základu, tak se těším. Škoda toho Desta, ale dá se to pochopit, aby ho postupně zařadill do základu, příšte už by měl hrát on podle mě.
Slabá hra Barcelony tréner sa rozhodol stoj čo stoj stavať to svoje nielen systemovo ale aj hráčov pritom vidíme že robertovi strana je úplne Jalová dembele je tam zbytočnú lebo koleno roberto nevie založiť útočnú akciu busqets je tiež zbytočný a celá hra je len po sestnacku ešte aj fatiho šanca bol tesný ofsajd .Messi je bez formy chce hrať všade ale hra vlastne nikde.Zatial je to slabé za tých 20 min.
Nie len neto je chyba ale Pique a ostatný hrajú Alibisticky slabo furt si len týkajú dozadu dopredu je to veľmi zle.Ja to vravím stále tento systém s hráčmi ako je roberto busqets griezman a Pique a lenglet je zlý a najmä s hráčmi ktorý sú bez formy. A medzi nich pomaličky zapadá aj Messi ktorý tiež by nemal hrávať stále lebo je to len škodu .
Jezis kamo toto nemyslis vazne kazdu loptu co ma strati lebo robi uplne smiesnu klucku alebo nepresne nahra vobec nevyuziva rychlost je tam proste zbytocny hrac za 120 mega
Pique za tu přihrávku, ať odevzdá registraci a zmizne, tohle se brankáři prostě nedělá, že 3 metry od něj mu nahraješ a úplně ho rozhodíš! To, že to měl Neto napálit do prdele je věc druhá.
Když se podívám na Real a jeho penalty, tak na De Jonga byla asi tak 1000x jasnější, než jejich veškerý penalty za posledních 10 zápasů. Do toho jasnej faul na Messiho, kterej debílek klasicky odignoroval a vyústilo to v gól.
aby brankar barcelony nevedel odohrat loptu? pique mu nahral a hned sa mu ponukal na nahravku s prvej. netov gol. skoda lebo doteraz chytal skvelo tak snad to ne nejak nerozhodi
Fati čistý gól nedal busquets nechápem prečo nahrával po priamom kope keď sa k nemu odrazila lopta bol na úrovni 5 nártom bomba najelspie riešenie.. Dembele skúša motá ale nejde mu to poriadne busquets štandardný výkon griezman tiež nešťastník klasický ??
Nepoučitelný Koeman. Že tam musí nacpat Piqueho, bohužel, není jiná možnost. Ale za to, že tam cpe Busguetse a Griezmanna, tak bude jen jeho problém, když po volbách poletí.
Za taketo výkony si hráči zaslúžia zobrať nie 30% ale min 50.A tréner si zaslúži nakopat do zadku keďže posadí dobre hrajúceho desta a dá tam slabo hrajúceho Roberta o griezmanovi škoda hovoriť.Sa trápia proti 16 temu tímu.Ale užívajme si to.
Neexistuje 1 zápas v La lige kde by rozhodca nepískal pri každej situácii proti Barcelone. Ja už tomu nechápem. A samozrejme každý proti Barcelone v Španielsku len bráni, bráni a bráni. Dajú 1.gól a fanaticky opäť bránia. Keby sa hral taký futbal ako v LM tak tam by sme mali navrch. Ale snažia sa, šance máme len ich treba premienať. To je ten problém.
Tak proti realu ste tu písali, že ten zákrok na Ramosa bol v poriadku, že určite nie na penaltu...pričom to bola čistá penalta. A teraz na de jonga zase pindate, že mal pískať čistú penaltu...pričom ten zákrok nebol ani zďaleka taký jasný, ako v sobotu na Ramosa. Chlapi, veď už ozaj nebudme takí istí plačkovia, ako fanúšici realu. Toto nie je o tom, že nás rozhodca poškodil, že nepiskol penaltu. Veď my sme úplne rozsypani. Messi mal odísť do City, pretože sa tu bude trápiť celú sezónu a my sa budeme trápiť pozeraním na jeho trápenie. Dembeleho ste tu pýtali do zostavy. Veď je úplne jalovy. Fati...takisto veľmi skoro preceňovany hráč...aj keď má len 18 a aj keď nás už párkrát zachránil. Ale nemôžme od neho čakať, že každý zápas bude rozdielovym hráčom. Ešte má čas. Je to celé zle. A nie je to rozhodcom....bohužiaľ
Toto je o tom, že zfaulovali Messiho a z útoku dali gól. Ten píčusek stál u toho a faul odignoroval. Jejich gól vůbec neměl platit. A když se podívám, co se píská realu za penalty, tak se nezlob, ale tohle byla mnohem jasnější než jejich pencle v posledních 10 zápasech. Nehledě na to, že Ramos Lengleta tahal první :)
Jejich gól hlavně neměl platit, čti pořádně. Zfauloval tam Messiho, sebral mu míč a začal upalovat na branku, z čehož i padl gól. Určitě je míň neudělená žlutá, než chybně neodpískanej faul a následnej gól.
Čítaj poriadne ty. Povedal som, že gól mal platiť? NIE...len som napísal, že ešte pred faulom na messiho, tam bol faul od griezmana...a to úder lakťom do tváre. Uvedom si, že na ihrisku nie sú len naši, ale aj súper. Či naše fauly na súpera, my ako fanúšikovia Barcelony, nevidíme?
Čemu nerozumíš na tom, že v případě Realu by se ta situace prozkoumávala a gól nebyl uznán ? :D Nikde se s tímhle s tebou nepřu, jen říkám, že bejt to Real, tak to zcela jistě správně nebude gól. Jen že hraje Barca a tam se rádo tahá za nitky.
Ok...zbytočne. Tak sa bavme lebo Real...na Slovensku sme už na to zvyknutý, lebo u nás počúvame už polroka LEBO FICO ? je to len futbal, aj keď Barcu milujeme...nejde o život
však messi hra velke hovno nevie dat gol však by hrali možno lepšie keby nehral maš pravdu mohol ist preč pred sezonou a bolo by lepšie takto iba zahadzuje goly a zavadzia
to co tu daktori pisete ze uz mohlo byt 4;0 a ze zahodenych tolko sanci? :D vy to mate prepnute na iny zapas ci co? Sak okrem Fatiho sance ma zaciatku a Messiho priameho sa nedostali ani k brane
Este si niekto mysli,ze ten portugalsky trener nema pravdu,ked povedal,ze terajsia Barcelona je nic????
Je to fakt .
Kedy bude mat Koeman gule posadit naraz na lavicku Messiho aj Busiho naraz???
Hodilo by sa.
Presne tak, občas by aj messi mohol nastupit z lavicky do zapasu. Ako to aj on sam tvrdil ze je radsej ked nastupuje ako striedajuci hrac nez aby ho trener vystriedal dole
Ja som už na začiatku sezóny vravel, že Busquets musí odísť. A potom veľa ľudí ma tu linčovalo, že kto bude pivotom? Podľa mňa Pedri alebo Puig by odohrali každý zápas s oveľa väčším nasadením...
Ten Koeman je vskutku špinavec - Puig mu nie je dosť dobrý na to, aby hral, no vraj ho nechce pustiť do PSG, aby PSG nebolo posilnené. Mizerný žalárnik. Barcelone želám ďalšie fiasko v LM, teraz si ho zaslúži mimoriadne. To s Bayernom si zaslúžila za nepostavenie Puiga, ale jeho konzistentné nestavanie a bránenie odchodu do poriadneho tímu, tak za to si zaslúži výprask 16:2.
Já moc tady nechápu jak se hází pořád špína ba griezmana, to už není kritika ale automatismus tohoto fóra. Určitě není hodný 120mil a má slabé výkony. Podle mě ale polovina lidí co tady hetuje se na ten zápas ani nedívá, názory připravené už před výkopem. U mě zatím zklamání Messi, Busq a Dembi kromě těch dvou průniku k 16... Fatiho šance skoda, griez to taky mohl trefit lépe, ale to co udělal Busq potom primaku to nechápu.
Může mi někdo nezainteresovaný proti Robertovi napsat PROC DNESKA HRAJE!? Z jakého důvodu tuhle chodící parodii na pravého beka nasadil KDYZ DA PRED NEJ RAKETU DEMBELEHO KTERY POTREBOJE MIC DO BEHU a běhavého beka?. A on mu tam na tu stranu postavý týpka který neumí dát nahrávku nedá nahrávku a jeho běhaní jak splašená postřelená srnka?. Ta strana je pak upně mrtvá to je příšerný. A i díky tomu je 50% nevyužítý i naše pravé křídlo. Proč máme rychlého pravého Beka s dobrou technikou na lavičce a hraje někdo kdo na pravém Beku nemá co dělat už 3 roky !!!. Bože Koamene ty jsi kašpar nebo co?
PS: Dest tiež musí byt základ, najlepší hráč El Clasića musí byt pred superuniverzálom “kapitánom” Robertíkom!
Pedri miesto Griezman
Bohuzial messimu asi zvlhol pušný prach..
Je to fakt .
Kedy bude mat Koeman gule posadit naraz na lavicku Messiho aj Busiho naraz???
Hodilo by sa.