Hmm, vraj pred mnohými rokmi spravil analýzu, kde predpovedal, že sa to stane a teraz sa ide podľa jeho scenára. No neviem, či predpovedal koronavírus, lebo nebyť pandémie tak Barcelona nemá väčšie finančné ťažkosti. Barcelona je asi najzasiahnutejší klub na svete, čo sa týka pandémie.
JankoHraško ty nemáš na Juve ani čas lebo si stále tu a riešiš všetko. Tebe sa Barca tak páči ? Lebo provokuješ .
Čítam všetko a musím uznať že Harry má pravdu . Negan ty sa nepolepšíš.
amigos, mnohí si možno pamätáte na moje prvé pochybnosti vedenia klubu, keď som písal pred niekoľkými, že príde doba TEMNA a to som ani nemusel sedieť pri tých, čo nás dali do ,,múky,,.. stále som veril a myslel som si, že sa mýlim a vedenie bude mať niečo v talóne a prekvapí nás niečím.. ÁNO, prekvapil nás...kto dobre a pozorne sledoval dianie v klube po nástupe BARTA a spol., tak mu muselo byť jasné, že postupom času, to bude pre klub finančne neúnosné... prišli veľké prachy, prišli víťazstva, eufória a tvrdý pád priamo na samé dno...katastrofálne investovanie na nákup hráčov, zlý výber na niektorých postoch riadenia rôznych sekcii vedenia klubu a o ich predaji ani nepíšem.. futbalový svet sa nám smeje...domachrovali sme msr. Rosell a msr. Barto... basman Rosell chcel ešte teraz kandidovať na prezidenta..to je sila... počkáme si ešte čo nás prekvapí, kým to prevezme niekto zodpovedný a vytiahne nás z týchto sračiek...visca..
Rosella bych bral, fajn prezident a aspoň odkryl pár špinavých věcí od Laporteho a Cruyffa. Prakticky neudělal nic špatně za jeho času a přivedl fajn hráče. =)
Dobře, udělal chybu s Neymarem, ale zase díky němu stvořil nejlepší trio historie, proti kterému zrovna Cruyff byl a nejvíc ho kritizoval, že to nebude fungovat. Jinak tam je co špatně? Však tam žadná konina není.
V čem byl nejhorší? Jeho přestupy měly smysl. To že zatrhnul dotaci peněz na Cruyffovo nadaci, které nedokázala ukázat, do čeho vlastně ty peníze jdou a následně očernil Rosella, neznamená, že on je ten špatnej. Že Cruyffovi dotovali katalánský národní tým a on chtěl víc, kdy to domluvil Laporte těsně před jeho koncem, aby škodil dalším. To se mu nelíbilo, je to špatně? Že dal na dres reklamu? Laporte měl špinavé hry s Uzbekistánem a bylo to prakticky hotová věc, kdy na poslední chvilku škubl a Rosell už ne. Kupoval neznáme hráče z Brazílie, které neodehráli ani zápas. V tom Rosell byl malý pán. Chtěl Mourinha, ne Pepa. Laporte je minulost a jeho volby momentální jsou založené na minulosti, kterou ale on nechtěl. Nechal se překecat, aby byla. Nepleťte si Rosella s Bartem
Tady není nic dobrého pro nikoho, takže je to jedno. Za ty 4roky Roselll nebyl špatnej, ale svoji kapitolu už měl, stejně jako Laporte. Rozhodně není nejhorší prezident.
Teo to mi nevadí, mám často názor spojený s Barcou, co se lidem nelíbí. Tak jako nepočítám, že mi někdo zaargumentuje a jen napíše: napsal jsi blbost/ nemáme ho rádi. Takže pohoda =)
To poznám. :-) Naposledy som dostal, keď som sa pýtal, nech mi diskutujúci konkrétne odpovedia, kto a čím sa špatne zachoval proti Danimu Alvesovi, keď odchádzal z Barcelony. Odpoveď žiadna, ale 20 ročný chlapec mi povedal, že som osol. :-)
No, přitom u Alvese se stalo to, co tu každý chce. Prodat, zbavit se hráče, který již nemá perspektivu, je starej a nehraje moc dobře. Hráč se obrátil proti klubu a nadává na něj. Místo toho, aby byla podpora vedení, tak se drží hráč. To je klasika tohle, vedení nikdy nebude dobrý a hodnotí se podle toho, co dokázalo za úspěchy. Holt taková je doba, kdy vše je špatné =)
Neviem co furt trepe o bankrote a vlastnikoch ked hraci suhlasili so znizenim. To je ako hovorit o predaji vlastnej firmy, lebo sam sebe som nastavil obrovske odmeny ktore firma nestiha platit.
Čítam všetko a musím uznať že Harry má pravdu . Negan ty sa nepolepšíš.