Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-11-09 08:16:21
Hmm, vraj pred mnohými rokmi spravil analýzu, kde predpovedal, že sa to stane a teraz sa ide podľa jeho scenára. No neviem, či predpovedal koronavírus, lebo nebyť pandémie tak Barcelona nemá väčšie finančné ťažkosti. Barcelona je asi najzasiahnutejší klub na svete, čo sa týka pandémie.
2020-11-09 08:58:28
amigos, mnohí si možno pamätáte na moje prvé pochybnosti vedenia klubu, keď som písal pred niekoľkými, že príde doba TEMNA a to som ani nemusel sedieť pri tých, čo nás dali do ,,múky,,.. stále som veril a myslel som si, že sa mýlim a vedenie bude mať niečo v talóne a prekvapí nás niečím.. ÁNO, prekvapil nás...kto dobre a pozorne sledoval dianie v klube po nástupe BARTA a spol., tak mu muselo byť jasné, že postupom času, to bude pre klub finančne neúnosné... prišli veľké prachy, prišli víťazstva, eufória a tvrdý pád priamo na samé dno...katastrofálne investovanie na nákup hráčov, zlý výber na niektorých postoch riadenia rôznych sekcii vedenia klubu a o ich predaji ani nepíšem.. futbalový svet sa nám smeje...domachrovali sme msr. Rosell a msr. Barto... basman Rosell chcel ešte teraz kandidovať na prezidenta..to je sila... počkáme si ešte čo nás prekvapí, kým to prevezme niekto zodpovedný a vytiahne nás z týchto sračiek...visca..
2020-11-09 09:57:03
Neviem co furt trepe o bankrote a vlastnikoch ked hraci suhlasili so znizenim. To je ako hovorit o predaji vlastnej firmy, lebo sam sebe som nastavil obrovske odmeny ktore firma nestiha platit.
2020-11-09 22:24:11
Mozno keby v treningovom centre trochu posetrili elektrinou tak by dostali nejaky preplatok...