Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Marian Premium
2020-11-13 08:57:14
Ja som za konanie volieb v decembri, koniec januára nie je optimálny termín. Ak by sme zvolili prezidenta v decembri, mohol by riešiť Lea predtým, ako začne reagovať v januári na ponuky, ktoré určite prídu. V prestupovom období by mohli predať nejakých hráčov, ktorí berú megaplaty avšak úžitok a prínos je zanedbateľný a prípadne za utŕžené peniaze kúpiť posilu či dve. Nový prezident zvolený týždeň pred koncom januára to bude mať ťažšie ako zvolený koncom decembra. Som sklamaný, že riadiaci výbor to takto posr4l.
2020-11-13 10:56:51
Strašne neskorý termín. Aký dôvod to má odkladať? Malo sa to konať ešte v Decembri, max. začiatkom Januára a nie až na konci. By ma zaujímalo aká vygumovaná hlava prišla na ten dátum. Asi nám v klube zostali zvyšný sabotéri z minulého vedenia. Nové vedenie už nič v zimnom prestupáku nič nestihne, čiže ani predaje ani nákupy.
Jhonys Admin
2020-11-13 11:54:58
takže to vyšponovali na úplně ten nejzazší možný termín :D :D těším se, až budou v té době zase v Barceloně růst případy covidu a oni na to řeknou, že teď to přeci nejde uskutečnit :))))