Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
mito669 Premium
2020-11-13 20:34:39
Toto sú tie otázky ktoré mi mali prísť a neprišli ? Čakal som na ne niekoľko mesiacov a dostali ich ini
2020-11-13 20:37:35
A prečo som tam nebol ja ?
2020-11-13 20:40:06
A ja som kde? pepega XD
2020-11-13 20:56:42
Super článok, len tak ďalej.
?
2020-11-13 21:51:58
Děkuju za zajímavý článek. Spousta zajímavých postřehů a myšlenek.... Teď bych si dovolil to zhodnotit já za sebe (ještě stále žiju, stále mě neodnesli nohama napřed :D )

Hra je určitě daleko zajímavější a pestřejší než za Valverdeho, ale přijde mi, že v zápasech máme často pasáže ve kterých jsme mimo a nedaří se nám diktovat tempo hry. Netvrdím, že máme mít zase držení míče 80% ku 20%, ale zkrátka jsou pasáže v zápasech, ve kterých se nemůžeme dostat k balonu a jsme strašně pasivní, něco nevídaného za Pepka a Luise na lavičce. Určitě to není jenom chyba Koemana, přišel do rozloženého mančaftu a snaží se zavést nějaké změny, za to určitě palec nahoru, ale jeho chybou podle mě je, že stále dost preferuje "pomalé hráče". Busquets, Roberto, Pique, Lenglet, Pjanič (i když ten docela překvapuje)... Neříkám, že to jsou hráči, kteří nemají vůbec hrát, ale jejich vytížení je přehnané. Proti lepším týmům mám strach, že to skončí zase debaklem. Moderní fotbal jde úplně jinou cestou.

O Setienovi se nevyjadřuji, podle mě to není zas tak špatný trenér, ale bohužel neměl respekt z pozice bývalého skvělého hráče. Tento respekt má Koeman, ale zase si bohužel myslím, že jeho trenérské schopnosti jsou spíš podprůměrné, berme v potaz jeho minulá trenérská angažmá, žádná sláva.

O Bartomeovi se raději v rámci duševní zdraví vyjadřovat nebudu. Fakt bych si strašně přál, aby tento člověk skončil za mřížema, z toho bych měl upřímnou radost.

Těm, kdo dočetli až sem tleskám :D Třeba mě ještě něco napadne a zahrnu vás dalšími slovními traktáty :D :D
2020-11-14 09:36:26
super praca pani, vyborne sa to citalo!

“kazici” v texte pobavili :D
2020-11-14 15:06:11
Uplne nechapem, preco by nas mal zaujimat nazor troch nahodnych fanusikov, ale OK :) Ja som to ani necital. Ved na pisanie nazorov je forum, v clankoch sa maju spominat odbornici, treneri a podobne.
2020-11-14 18:57:22
Keby to niekoho zaujímalo, spracoval som aj svoje odpovede na tieto otázky. Sú dlhšie, tak som ich dal do PDF a dávam tu odkaz na jeho stiahnutie, aby som tu nespamoval ešte viac než https://uloz.to/...