Presne tak, väčšimi hodnotami su jeho rodina deti žena kamarati a láska ku klubu, ako niekolko slepych neprajnikov..a chcelo by sa mu do fyzicky náročneho upršaneho Anglicka??
Messi je rodinný typ a nebude svoju ženu a deti trápiť totálnou zmenou života, odchodom z nádhernej slnečnej Barcelony, do hnusného, upršaného Manchestru. Ešte keď má 34 rokov. A peniaze už u neho majú nulovú hodnotu. Plus je stále hráčom, akého nemá žiadne mužstvo na svete. Takže ani nové vedenie Barcelony nebude chcieť jeho odchod. Spokojní budú všetci. :-)
jeho to uz nebavi v barce. kto nesportoval tak to nikdy nepochopi raz ked stratis motivaciu a radost lepsie odist alebo skoncit. tu mu len slubuju a stratil 5 rokov najmenej co mohol pridat 3 LM. pozri ako hra za argentinu a tu. teraz by ho mali oredat zarobia, pride obranca, usetria na plate
ktmsport: To že ho to v Barcelone už nebaví nutne nemusí znamenať, že sa rozhodne odvliecť rodinu do upršaného Anglicka a skúsiť tam reštartovať v 34 rokoch svoju kariéru.
Nešpekulujme, nechajme to na neho.
s de bruynem a s ostatnymi. plus guardiola by vymyslel zas nieco pre neho. Toky napisal som svoj nazor jasne ze je to na nom uvidime len ja by som odisiel barca sa prepada iba stale hlbsie a lepsie. najblizsich 5 rokov ine nebude
Súhlas dokonca sám deBruyne sa vyjadril,že s radosťou uvolní svoju pozíciu pre Messiho,len nech Leo príde. Tu je jasne vidieť ako si Lea vážia, dokonca takí ktorým nemôže Griezman ani náhodou konkurovať.
Messi je stále veľkým prínosom, ale predsa len už jeho schopnosti upadajú. Aby sa pri takomto prístupe z City nestal tiež preddôchodkový charitatívny protekčný klub idúci na vlne veľkých mien nie nutne so zodpovedajúcim výkonom.
Bleskovky
73 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Nešpekulujme, nechajme to na neho.