povedzme si zase pravdu ze barca a real nebudu vyhravat donekonecna . nasi ked hravaju velke zapasy je to o inom kdezto taketo male timy maju barcu a real ako sviatok.
tito hraci uz vyhrali vsetko kader mal byt vymeneny pred 5 rokmi .
Veď čo... "Výplatka nám pípne, tak či tak... Trošku porobíme smutné oči, do kamier povieme tie isté žvásty, čo neustále (alebo tam rovno pošleme 18 ročného chlapca :D ) a život ide ďalej...."
A teraz vážne... Ako sa píše v článku, mužstvo fakt pôsobí ako bez duše. Niekedy mám pocit, že ostatní sa "nakazili" od Messiho a proste sklopia hlavu a pôsobia apatickým dojmom. Je veľmi ľahké sršať pozitívnou energiou, keď sa vyhráva 4:0...
Avšak keď sa zápas vyvíja zle, tak PRÁVE vtedy, je potrebné ukázať, ako sa bojuje... Tam proste chýba pravý srdciar, pravý bojovník ktorý strhne aj zvyšok teamu na svoju stranu... 80% držanie lopty, tisícky profesorských prihrávok, nezmyselne centre na našich trpaslíkov... O rohoch ani nehovoriac... Ale našim to je evidentne jedno :D
Keď ešte počas zápasu s Cadizom ukázali našu lavičku, kde Koeman len sedel, a čumel do zeme, ako keby sa modlil, tak som si povedal, že ani sa nečudujem, že hráčom je to jedno :D
Ešte ma napadla jedna myšlienka... Teraz, keď sa hraje pred prázdnymi tribúnami, tak aj to môže hrať do karát našim slečinkám. Rozumiete... Diváci na nich nepískajú, nekričia a jednoducho niesu pod tlakom "tribúny" a nemusia sa tak snažiť... Proste si odkrútia 90m, bezohľadu na výsledok a dostanú kráľovsky zaplatené... Čo si o tom myslíte?
Keby sme vyhrali o gol tak by to nikto neriesil. Ale sa prehralo a denniky musia nieco pisat. Nic ine na tom nie je. Nuda. Ale uz by sa radsej mohli venovat Juve.
Pod Valverdem to boli práve také "utrápené" výhry o gól... Ako sám píšeš.
Ja si pamatám, ako viacerí, vrátane mňa sem vtedy písali, že toto nieje dobrý ukazovateľ a predstavuje to varovný prst pre náš milovaný klub...
Potom prišla LM a totálny výbuch. A to 2x po sebe. Keď si hráči už mysleli, že odveta je formalitka a hrali PRÁVE taký profesorský futbal, o ktorom sa píše aj v tomto článku.
Potom som sa seba opýtal, na môj subjektívny názor...
1. "Chcem, aby takýto klub, ako FC Barcelona utrápene vyhrával o gól a poriadne nevie ako, resp. hralo nezáživný profesorský a nudný futbal, kde predovšetkým rozhoduje štastie a každá chyba by mohla mať fatálne následky?
ALEBO
2. "Chcem, aby klub hral aktivne, agresivne a priamočiaro? Hoci sa môže stať, že dostaneme viac gólov, stane sa, že aj prehrajeme, alebo nevýhrame nejaký titul?
Áno, vybral som si 2. možnosť. A to hlavne preto, že človek sa teší na každý zápas a proste vie, že aj v prípade nepriaznivého stavu, ma ten tím vačšiu šancu vyrovnať a vyhrať. A aj keby sa mu to nepodarilo. Človek vypína ten zápas s pocitom, že "nevadí, hrali sme super. Proste sme nemali štastie. Avšak s takým pristupom ten tím ešte môže dosiahnúť veľa..."
Chápeš... teraz sme pesimisti a smutní z toho, že proste riešenie je v nedohľadne. Hlavne s takým prístupom na ihrisku.
Jeden praktický príklad.... Pamatáme si predsa zápas City vs. Real.
Real DOMA strelil gol na 1:0 v 60m... A City to proste dalo a vyhralo 1:2... My by sme už ticho rezignovali....
.....Koemanov tím si hľadá gólové príležitosti profesorským spôsobom.... jedna velká pravda, vždy to kombinují do 16tky a tam taky ještě hledají dalšího.... v momentě kdy soupeř brání v 16tke v 6-7 lidech nepochopitelné... místo střelby..... a to nemluvím o střelbě ze střední vzálenosti... ta u nás už vůbec neexistuje.... přitom upoutávky z tréninku jsou plné toho jak to pilují... :-(
To je jedna vec, druha je, ze super aj ked neda gol vyhrava a potom sa vsetci desiati stiahnu do vlastnej sestnastky kde je to prehustene tak, ze by sa tam neprebil ani terminator.....to na psychike moc neprida, navyse ked sa chceme prebijat zadadne len stredom a s loptou chciet ist az do brany....inac tolko zblokovanych striel sme mali ako uz davno nie....
A tiez neprida, ze nasa obrana vzdy ked to netreba poda superovi pomocnu ruku. O co by to vyzeralo v tabulke inac nebyt neta, ter stegena lengleta. A verim, ze aj herne by to islo lepsie
Ter stegena? Jasné začína robiť zas chyby ale nezabúdaj na to že zápas nám aj proti cadizu vychytal 2 golovky takže nepíš takéto bludy a neto to isté tiež spravil jednu chybu a inak chytal pekne ;)))))
Od brankara sa u nas snad caka, ze chyta pekne. Preto tiez hra za barcu a nie za fc horne dolne. Neto darovany gol. Ter stegen darovany gol (plus pique pol na pol). Pri nasej situacii kazdy taky kiks boli dvojnasobne. Proste tych chyb na urovni pat a mat robime vela a stoji nas to body
Real siel ku dnu lebo nekupili poriadny utok a potom este viac ked predali Ronalda. My sme sli ku dnu ked sme tim zverili defenzivnemu trenerovi Valverdemu.
V tomto mužstve Barce je treba odstaviť všetkých hráčov nad tridsať rokov. Nechať nie na lavičke, ale na tribúne Messiho, Busquetsa, Pjaniča, Coutinha, Lengleta, Albu a dať možnosť mladým, aby sa aspoň ostrieľali, nakoľko táto sezóna je podľa mňa (čo sa týka LaLigy) už stratená. Nech starší vidia, že miesto v mužstve si nezaslúžia svojím menom, ale výkonmi na trávniku. Ináč budeme mať problém zo záchranou a to až bude potupa!
Potupa je už teraz,čo hrajú mladí de Jong, Pedri, Fati, Trincao,Dembo,Firpo výjde im jeden zápas a už je tu oda radosti ale jasne vidieť,že sú ešte na míle vzdialení od toho aby hrali za velkoklub. Potom hráči ktorí sú v najlepšom veku Griez, Cou,Lengelt, Roberto, Umtiti,Brajo, na ktorých by malo mužstvo stavať sú doslova tragedia,ani jeden z nich nedokáže hru 1v1 čo je dnešnom futbale niečo neuveritelné, takže v nich nie je žiadny prínos nahrávky do stratena,strely radšej pomlčím,prihrávky dozadu,na to sa nedá pozerať. Pjanič další nepochopitelný nákup hlavne,že sa preliali prachy a dvaja mladí o triedu lepší Alena a Puig nepochopitelne sedia na lavičke. Busi výkony ako na hojdčke.Tolko kritizovaný Alba tomu aspoň na 70% zápasy vychádzajú.Nakoniec Leo,ten ktorý si to tu zlízol na plnej čiare, na ktorého mieste by nechcel byť nikto z nás. Každé ráno vstávať s pocitom kto si zase o neho obtrie hubu mu na psychike nepridáva,prehrá sa zase na vine je on,to je tlak ktorý mu na výkonoch samozrejme nepridáva, no a nakoniec dostane sa na ihrisko a povedzte s kým ma hrať ved nik mu tam nevie naraziť do šestnástky darmo si to pýta,včera kope tresťák a do vápna sa napchá päť našich hráčov plus osem súpera,to ani virtuoz Messi nedokáže prestreliť. Vadil vám Sua už vtedy som povedal kto teraz dá 50golov a to si dovolim tvrdiť,že to bola ich najhoršia sezona prenasledovali ich zranenia a je to tu, lebo len goly vyhrávajú zápasy. Leovi neostáva nič iné len odísť ak si chce ešte poriadne zahrať a mať okolo seba hráčov ktorí sú úplne v inom leveli, toto mužstvo je treba od piky prestavať a možno za 3-5 rokov tu bude naša stará dobrá barcelona.
Mladi musia hrat so starsimi ak sa chcu nieco naucit. Sezona stratena nie je, ale ak to Atletico nepusti tak stale sa patri dokoncit sezonu pred realom.
fofo112, súhlasím, že Messi si nemá s kým naraziť a tá spolupráca s Albom, kedy Alba dáva spätnú prihrávku na Messiho je okukaná už tak, že keď Alba dostáva prihrávku minimálne dvaja hráči už strážia Messiho. Myslím si, že odchod Suáreza bol veľký omyl. On aspoň ako tak vedel s Messim spolupracovať a povedzme si otvorene, kto z dnešného mužstva vie spolupracovať s Messim tak ako kedysi Suárez... nikto. Suáreza trebalo nechať ešte aspoň sezónu kým by sa nebol kúpil čistý hroťák, pretože takého mi dnes nemáme.
Bleskovky
20 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
tito hraci uz vyhrali vsetko kader mal byt vymeneny pred 5 rokmi .
A teraz vážne... Ako sa píše v článku, mužstvo fakt pôsobí ako bez duše. Niekedy mám pocit, že ostatní sa "nakazili" od Messiho a proste sklopia hlavu a pôsobia apatickým dojmom. Je veľmi ľahké sršať pozitívnou energiou, keď sa vyhráva 4:0...
Avšak keď sa zápas vyvíja zle, tak PRÁVE vtedy, je potrebné ukázať, ako sa bojuje... Tam proste chýba pravý srdciar, pravý bojovník ktorý strhne aj zvyšok teamu na svoju stranu... 80% držanie lopty, tisícky profesorských prihrávok, nezmyselne centre na našich trpaslíkov... O rohoch ani nehovoriac... Ale našim to je evidentne jedno :D
Keď ešte počas zápasu s Cadizom ukázali našu lavičku, kde Koeman len sedel, a čumel do zeme, ako keby sa modlil, tak som si povedal, že ani sa nečudujem, že hráčom je to jedno :D
Ešte ma napadla jedna myšlienka... Teraz, keď sa hraje pred prázdnymi tribúnami, tak aj to môže hrať do karát našim slečinkám. Rozumiete... Diváci na nich nepískajú, nekričia a jednoducho niesu pod tlakom "tribúny" a nemusia sa tak snažiť... Proste si odkrútia 90m, bezohľadu na výsledok a dostanú kráľovsky zaplatené... Čo si o tom myslíte?
Ja si pamatám, ako viacerí, vrátane mňa sem vtedy písali, že toto nieje dobrý ukazovateľ a predstavuje to varovný prst pre náš milovaný klub...
Potom prišla LM a totálny výbuch. A to 2x po sebe. Keď si hráči už mysleli, že odveta je formalitka a hrali PRÁVE taký profesorský futbal, o ktorom sa píše aj v tomto článku.
Potom som sa seba opýtal, na môj subjektívny názor...
1. "Chcem, aby takýto klub, ako FC Barcelona utrápene vyhrával o gól a poriadne nevie ako, resp. hralo nezáživný profesorský a nudný futbal, kde predovšetkým rozhoduje štastie a každá chyba by mohla mať fatálne následky?
ALEBO
2. "Chcem, aby klub hral aktivne, agresivne a priamočiaro? Hoci sa môže stať, že dostaneme viac gólov, stane sa, že aj prehrajeme, alebo nevýhrame nejaký titul?
Áno, vybral som si 2. možnosť. A to hlavne preto, že človek sa teší na každý zápas a proste vie, že aj v prípade nepriaznivého stavu, ma ten tím vačšiu šancu vyrovnať a vyhrať. A aj keby sa mu to nepodarilo. Človek vypína ten zápas s pocitom, že "nevadí, hrali sme super. Proste sme nemali štastie. Avšak s takým pristupom ten tím ešte môže dosiahnúť veľa..."
Chápeš... teraz sme pesimisti a smutní z toho, že proste riešenie je v nedohľadne. Hlavne s takým prístupom na ihrisku.
Jeden praktický príklad.... Pamatáme si predsa zápas City vs. Real.
Real DOMA strelil gol na 1:0 v 60m... A City to proste dalo a vyhralo 1:2... My by sme už ticho rezignovali....