Ja dufam ze Font ak vyhra volby,tak vytvori laboratorium kde najlepsi vedci sveta stvoria elixir vratenia casu a Messimu budu roky naspet ubudat a nie pribudat....paneboze on ide svoju kandidaturu naozaj postavit na hracovi ktory mozno o par mesiacov nebude uz na nasej supiske...?
Tiez sa mi nepaci ako az velmi propaguje svoje meno Messim. Lepsie by bolo, ak by uz konecne niekto povedal, ze svoj buduci tim chce vyskladat na mladych talentoch, ktore doplnia starsi hraci napriklad aj s Leom
Neviem, či Font postrehol obvyklý asi väčšinový trend, že po tridsiadke výkonnosť rapídne klesá. Futbal nie je kartová hra, kde sú kartami minulé úspechy. Aká viera v hráča? Vidím, čo hrá, neverím v to, čo by mohol hrať. Doteraz som si myslel, že Font je záchrana pred tvrdohlavým Koemanom, ale teraz mi príde Koeman ako menšie zlo, ten sa aspoň odvážil párkrát Messiho posadiť, z čoho niekedy vzniklo veľké zlepšenie hry.
Tak to sú dobré žvásty.
Mužstvo je vraj zlé,bez perspektívy a on ho ide vybudovať okolo 34 ročného Messiho.Tak to je krásna perspektíva do budúcnosti.Ak by povedal , že privedie Hollanda a Upamecana tak to by bola perspektíva.On bude taký odborník ako náš Matelko.
Až na to, že v cyklistike bolo a je dosť prípadov, kedy v 34 rokoch sú cyklisti vo velmi dobrej forme, niektorí aj v top forme svojej kariéry a nie je to tam až taký problém ako vo futbale.
Nenapadá ma v súčasnosti lepší nápad, ako postaviť tím okolo 34 ročného hráča na mieru. Je správne, že sa nechce zameriavať na budúcnosť, mladíci na to nemajú. Messi kľudne ešte 8 sezón potiahne
Priatelia neviem alee... Mám celkom obavy ohľadom Fonta, že síce má plán a aj zaujímavých ľudí v tíme ale aby sme toho ešte neľutovali. Ja osobne by som bol rád za Laportu, ale uvidíme čo sa stane.
"Ak budem koncom sezóny prezident, Messi predĺži." nemůžu si pomoct, ale ten Font chrlí jeden namachrovaný kec za druhým...dost mě to připomíná Barta...mám z něho špatný pocit.
Neviem či by som už staval projekt vyslovene okolo jedného hráča, hoci je to aj Messi keď o pár rokov skončí. Myslím, že keď sa robia tie projekty, robia sa z dlhodobejšieho pohľadu. Takže by som skôr zameriaval projekt na viacerých hráčov, ktorí by sa mali stať v budúcnosti ťahúňmi mužstva, tak ako sa nimi kedysi stali Messi,Xavi či Iniesta. Teraz by to mohli byť Fati, Pedri či Puig.
Mužstvo je vraj zlé,bez perspektívy a on ho ide vybudovať okolo 34 ročného Messiho.Tak to je krásna perspektíva do budúcnosti.Ak by povedal , že privedie Hollanda a Upamecana tak to by bola perspektíva.On bude taký odborník ako náš Matelko.
Kandidáti sa snažia využiť všetko vo svoj prospech... A téma "Messi" im má k tomu pomôcť.
Žiadny kandidát predsa nevyhlási... "Zvoľte ma a Messi poletí..." Aj keby chcel... ?