Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-12-09 10:01:58
Všetkych 7 striel Barcelony dal Messi
2020-12-09 10:10:28
Messi 2 r dozadu 3 G v takom zapase v pohode on neskutočne , zle zakončenie ma už dlhu dobu
2020-12-09 10:13:14
Sport es najlepšie hodnotenie potom ESPN tie ostatnw dve do šveta
2020-12-09 10:21:17
Dest Puiq De jong to je všetko. Desta mi je samozrjeme ľúto ze prišiel práve k nám práve v zlých časoch inak by bol execelentny ale keď zoberieme do úvahy jeho posun kariéry mal ísť určite do bayernu tam vedie ako sa "starať" o hráčov
2020-12-09 10:28:55
Skoda tych Messiho zakonceni, po minule roky by z takychto sanci dal aj hetrik. Aj napriek tomu, bol jednoznacne najlepsi hrac na ihrisku, nielen Barcy ale aj Juve
2020-12-09 10:32:57
Lengleta by som nútil trénovať s rukami priviazanými k trenírkam. On si proste nemôže pomôcť. Ruku mal v pokutovom území kvôli tomu, že sa naťahoval po súperovi - chcel ho potiahnuť za dres. Už toľko krát za to Barca bola trestaná pokutovým kopom a on to vždy skúsi znova. Rozhodcovia sú na to hákliví a odkedy je VAR tak aj najmenšie potiahnutie za dres či dotyk so súperom trestajú penaultou.
Nezostáva nič iné, len hráčom Juve pogratulovať, predviedli jednoducho lepší výkon. Zomknutá obrana a úspešné napádanie rozohrávky. Neviem ako v prvom polčase, ten som nevidel. Ale v druhom to tak bolo. Odvahu na prechod cez obrannú líniu mal len Leo a Puig. Chýbal Dembelé, tomu odvaha ísť do obrany nechýba.
2020-12-09 10:36:12
A ďalšiu vec ktorú by som rad podotkol , kde je komunikácia dirigovanie na ihrisku ? Včera som cely zápas počul len hráčov Juventusu. Kapitán len na okrasu ? Niekto tam musí byt aspoň jeden ktorý počas zápasu komunikuje motivuje. Pozrite si zápasy Liverpoolu ako spolu komunikujú hlavne Henderson to je zviera každá akcia ma unho reakciu komentuje velebi motivuje.
2020-12-09 10:58:52
Tu nie je potreba ani žiadneho trénera je ti vynikajúcu Alfréd schrauder ktorý pred sezónou z ajaxom hrali najkrajší futbal. Tieto preafektovane španielske detičky z telenovely potrebuju hlavne mentálneho coucha. Chyba im túžba a motivácia.
2020-12-09 11:12:39
čo na to povedať - zo základnej zostavy hral skvelo Messi, pre mňa MOTM. Ak by hral s takou vášňou každý zápas, určite by sme na tom boli lepšie. Osobne sa mi páčil aj Pjanič, podľa mňa hrá zo stredových hráčov najlepšie. Síce niečo pokazí, ale nehrá len alibistické prihrávky do kraja alebo dozadu. Svoje si odohral aj Dest. Keď popracuje na finálnej fáze, môže byť z neho krajný obranca svetových kvalít (narážam hlavne na tie dve pokazené prihrávky v súperovej 16tke na konci polčasu). Svoje miesto si opäť zastal aj Marc, nakoľko na góly nemal nárok a všetko ostatné pochytal.
Priemerne by som hodnotil De Jonga s Araujom. Araujo síce vyrobil penaltu, ale zvyšok zápasu pôsobil dobre a aj tá penalta bola skôr smolná. De Jong mi príde, že vždy je tam, kde má byť, je snaživý ale nie je z neho žiaden osoh. Určite od neho čakáme väčší prínos a ovplyvnenie zápasu.
Zvyšok základnej zostavy podpriemer až hrôza - Lengleta by som už na ihrisko nepostavil, Alba má dobré veci, ale správa sa ako keby bol najlepší ľavý obranca sveta, čo ma dosť irituje. Pedrimu by zrejme prospelo pár zápasov za béčko alebo aj U19, lebo je toho naňho veľa a posledné zápasy nehrá dobre. Trincao mňa osobne ešte ani raz nepresvedčil a Grizzy je na hrote nepoužiteľný.
Z náhradníkov skvelo naskočil Puig, snáď bude dostávať viac herného priestoru. Slušne zahrali aj obaja stopéri, vyriešili tam niekoľko nebezpečných protiútokov a to to mali proti sebe veľmi rýchlych protivníkov. Braithwaite si svoje miesto zastal, síce nie je veľmi gólový, ale spraví veľa čiernej roboty a keď hrá on, tak majú väčšiu voľnosť ostatní ofenzívni hráči.
2020-12-09 11:59:51
lenglet, alba, busquets, pique, griezmann (ak bude v muzstve messi), coutinho (je dobry ale nieje to rozdielovy hrac typu neymara 1vs1 a barca rozdielovych potrebuje aspon 4, vzdy ich tak mala podobne aj ine muzstva zatial ma 1 messiho lol !!!) musia odiiiiist...........pri destovi je vidno ze nakupy sa daju robit aj za mensie prachy je to hrac na dalsich 10 rokov!!!!.......pjanic je najlepsi zaloznik momentalne u nas aspon nehraje alibisticky a aj ked nieco pokazi ale sa snazi apson nieco vymysliet a kolmicami zrychlit hru nielen do stran, pedri ma na barcu len sa hraje chaos system a obavam sa aby zneho talent nevyprchal , de jong je dobry hrac len si treba uvedomit ak by hral len to co ma!! a nehasil poziare po ostatnych bol by na svojej pozicii TOP lenze mam pocit ze musi byt vsade a potom aj on sa "straca"................my ako keby sme nemali utok.....preco ostatne muzstva vedia tahat po ciare a nasi dojdu po 16nastku a KONIEC lol.....preco to neroztahuju do ciar sak to keby len alba dest jak hluchy nakopavali z ciar centre prudke do 16nastky mam pocit ze by viac sanci sme mali cez 16nastkovy chaos ako toto co predvadzame :DD trincao si myslim ze ma talent ale je to este take "hrave dieta" a obavam sa ze barca ho da psychicky dole kedze je na nom uz vidiet ze si neveri........do nas kazdy hrac co pride a bol zvykjknuty zo stylov hry typu ajax liverpool a pod........okamzite po 1 roku v barce ako keby rucna brzda a stratili zo svojho predosleho potencialu.........nemyslim si ze je problem s trenermi....chyba aj vedenie , divaci atd nech sa konecne urobi poriadok nejaky system......a samozrejme treb aprecistit tie nezmyselne vysoke zmluvy ......a ci chcete alebo nie messi je samozrejme vynikajuci ale aj vcera bolo aspon 10 situacii kedy mohli ist hraci inym smerom kde to nebolo tak "nahustene" alôe oni sa otocia a zase messimu do prehusteneho stredu :D ......no proste kym neskonci nezdrave jadro typu alba nebude dobre)))