Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Súhlasím.
Však to jedno už teraz ci bola abo nebola odpíska na bola gól z nej bol ešte x takých situácii bude vo futbale takže už zbytočne nad tým premýšľať.. Výsledok zápasu sa nezmení zápas sa opakovať nebude rozhodca trest nedostane takže nič z toho
Zmeniť už nezmeníme nič. Ale doteraz ,keď sme hrali tých 5 zápasov, tak tá kvalita rozhodcov v LM bola citeľne viditeľná oproti Lalige ,ale ten rozhodca včera mi pripadal totálne pomätený. Nielen kvôli 1. penalte proti nám ale aj pri udeľovaní žltých kárt ,sám nevedel čo robí. Škoda.
Len nech už prosím nezačína Lenglet, lebo sa nato nedá pozerať....
No neviem - ja tam faul vidím - lakeť https://pasteboard.co/... si je tak istý svojimi pleciami, tak načo vystrkuje lakte? Nepáči sa mi táto jeho istota a hádam v tomto faulovaní nebude ako Lenglét. Veď je rýchly, myslím, že by ho Ronaldo nepredbehol, ani ak by nevystrčil ruky, tak nechápem jednak, načo to spravil, druhak, načo to ešte obhajuje. Ťažko posudzovanie rozhodcov ustúpi jeho presvedčeniu, že lakeť = plece, a ak svoj prístup nezmení, tak bude nasledovať mnoho penált a kariet.
Ty to vidíš všetko proti Barcelone, nie si ty skrytý Madrid fan. Usudzujem z viacerých tvojich komentov.