Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
5
Tom91
2020-12-13 10:33:19
"Museli by sme sa ho opýtať, či naďalej chce hrať v najlepšom klubu na svete. " Opravdu jeste existuji lidi kteri si tohle mysli? Neveri tomu on sam natoz Messi.
3
galibier
2020-12-13 12:00:39
Po takejto jeho prvej vete som to prestal citat...potom sa cudujeme jak Alenka v risi divov kde klub je.Takyto ludia kadiduju za prezidenta..to je zly sen.
5
Oleguer23Legend
2020-12-13 12:04:12
Messi by odpovedal - "áno a preto chcem odísť" :D
11
LaBrie
Premium
2020-12-13 10:45:09
Ja som zasadne proti tomu, aby sa nove muzstvo tvorilo vyhradne na Messim. Nove muzstvo sa musi tvorit samostatne, nezavisle od dominantnej ulohy Messiho. Messi by mal byt len jej sucast, nie hlavna postava. Taky dobry ako bol uz bohuzial nikdy nebude....
4
Martin77
2020-12-13 10:47:31
pod to bych se mohl podepsat.
3
s1ck_1
2020-12-13 10:52:17
hej no preto odmieta stavať Puiqa ktorý je nas najlepši stoper alebo napriklad Konrada Alenu a pod. Stoperov dá sa tiež len ked su všetci zranený aj to tam radšej občas da Busquetsa alebo Frenkieho na stopera :D preto koeman veri v mladeznicky futbal :D
2
Malloy
2020-12-13 10:58:10
Dobrá fotka ???
0
kluc
Premium
2020-12-13 12:56:20
Puig stopér jak víno no ? de Jong neni mladý? Veľké šance dostáva Fati, Pedri, Araujo, Dest čo predtým nebolo...ale samozrejme nikto si nevšimne 9/10 dobrych veci, každý sa zameria na tú jednu zlú...
1
s1ck_1
2020-12-13 13:39:56
*založnik moja chyba :D araujo nedostaval , dostal preto lebo 3 stoperi su zranený. Dest dostava šance? ked bol roberto v pohode hral on, dest predviedol na jednotku vykon v el clasicu a dalsie 2 zapaasy sedel a v tretom išiel ako striedajuci alebo na lavu stranu lebo Alba bol zranený. Trincao zahral od začiatku sezony tak možno 4 zapasy aj to asi iba raz v zaklade a Pedri hadam už vystriedal všetky pozicie v utoku
0
kluc
Premium
2020-12-13 14:01:39
To sú len výhovorky, Dest dostával veľa príležitostí (čo by taký Firpo dal zato), Araujo zastúpil keď sa stopéri vykartovali, aj to je šanca kde mohol presvedčiť...Pedri, Fati 18-ročný tvorili základ...a ide o to že vôbec má mladíkov na striedačke, iný tréneri by srali na Arauja a kúpili by nejakého 35 ročného ktorý by hrával na úkor neho (kúpy typu Murillo alebo Boateng)...a s tými istými 11-timi hráčmi sa nedá hrať, a keby dáme všetkých "starcov" do základu tak na striedanie nám ostanú mladíci, čo v máloktorých mužstvách je...
1
s1ck_1
2020-12-13 15:13:45
máš pravdu, ja som rád že aspon niektorí dostávaju šancu ale ten team je v prestavbe a čakal by som asi viac priestoru pre mladikov pre puiga určite, dest by mal hrať každý zápas a nie že 1 on 2 roberto a podobne. Firpo mal pár zápasov ale v ani jednom nepresvedčil na druhej strane keby ma tolko priestoru ako Alba tak by mohol byť možno aj lepši ako v momentálne forme Alba. Tak my sme aj kupili skoro 35 ročneho Pjaniča :D a Murillo bola podla mna len nejake prepratie penazi lebo to bola katastrofa typu Douglas lebo ked o jednom stoperovi ako je murillo dokazu aj v Sampdorii hovoriť že to je drevo tak nechapem čo taky stoper može ukazať v Barcelone:D
1
Zmazaný užívateľ
2020-12-13 15:26:17
Tak stále sa mi zdá, že mladíkov dáva, len keď už inak nemôže a dotlačia ho k tomu zranenia a finančná nemohúcnosť kúpiť starších. Araujo dostal šancu, ale nie vedome od Koemana na úkor starších, ale len keď to inak nešlo. Aj keď zahral lepšie ako starší, tak následne keď to šlo, nebol postavený on. Veriť v mládež si prestavujem skôr tak, že keď zahrajú lepšie, tak budú hrať predovšetkým oni a nie, že budú iba z núdze cnosť.
1
s1ck_1
2020-12-13 15:28:53
tak tak, tiež mam taký nazor ako nasalame
0
kluc
Premium
2020-12-13 16:19:38
Treba zobrať do úvahy dlhšie časové pásmo, nemôžeš čakať že jedným zápasom vytlačí Araujo Piquého, tak isto Dest Roberta... a to že sa niekto zrani neznamená že by si udržal svoje miesto keby bol zdravý....a ako som napísal každý zápas boli od začiatku v zostave nejaký mladíci a ďalší dostávajú šancu z lavičky čo si musia tiež vážiť...
1
Zmazaný užívateľ
2020-12-13 16:25:07
Zatiaľ som v prípade stopérskych mladíkov vždy registroval, že keď mohol hrať niekto starší, tak hral, preto nevidím dôvod domnievať sa, že by mohlo nastať uprednostnenie mladíka. Však taký Lenglet robí lapsusy skoro každý zápas, nebola by to teda otázka jedného zápasu. Už sa síce k nemu pripojil aj Araujo, naviac tvrdil, že to faul nebol, ale stále si myslím, že on robí tých lapsusov menej a je lepší.
0
s1ck_1
2020-12-13 17:36:20
ja nechapem prečo Dest nehral po el clasicu ked tam bol suverenne najlepšim hračom a po nom nehral 2 zapasy a hral roberto čo je len posuvačom lopty dozadu a dopredu nevymysli nič
0
kluc
Premium
2020-12-13 18:01:21
Pretože Roberto tam nebol na to aby niečo vymýšľal...ako hovoríš Roberto zas nehral v el clasicu čo čakal asi každý že bude...
1
Sety
2020-12-13 11:43:20
Nepoznám každého, kto kandiduje na prezidenta a odhadujem že voľby vyhrá jeden z dvojice Font - Laporta, no názory tohto chlapa sa mi celkom páčia. Konečne niekto spomína koncepčnú prácu a odchovancov a netrepe blbosti o tom koho kúpi alebo že na 100 % Messi zostane v klube.
2
s1ck_1
2020-12-13 12:11:29
to máš pravdu no zo sledovania politiky či už slovenskej alebo svetovej viem že jedna vec je čo hovoria kandidati pred volbami, druha vec je čo je z tých slubov realne a tretia vec je čo aj dodržia po volbach :D