Kolko novych Messiov uz rastlo v la Masii. A kde su teraz?
Rovnako aj s novymi Guardiolami, nebudte naivni ze kazdy kto nasleduje podobnu cestu bude rovnako uspesny.
Tam nejde len o to, ze sa "pribe zopakuje"... Ale o to, ze bude rezerve / akademii sledovat hracov, ktorych nauci hrat "to iste" a v A time potom nebude zacinat od nuly.
koemanovi toho mozes vycitat vela, ale nie to ze by nedaval sancu mladym hracom. okrem puiqa, dostalo sancu vela mladych. a puiq nedostaval sance ani za valverdeho a setiena, tak mozno bude problem v puiqovi, ktory mi ako fanusikovia nevidime
Nemyl si davanie sanci a byt donuteny k davaniu sanci. Staci sa pozriet na desta. Ked bol roberto zdravy tak sedel na lavicke aj ked je ma prvy pohlad lepsi. To iste pedri a zranenie coutinha
Líbí se mi jak Font, buď můj hlavní trhák, budeš moc si určit všechno a bude to na tobě, jak to složíš. Pak přijde Farré a: Xavi máš tu krásné místo v B týmu :D by mě snad i urazilo být Xavim.
Hej, keď to takto podáš tak to je úsmevné :-D. Úprimne sa mi však tento nápad pozdáva, predsa len trénovať Al Sadd a Barcelonu je rozdieľ a obávam sa, že takýto krok by Xaviho prešiel ako psa auto. Takže byť ním zvolím buď naše Béčko alebo nejaký klub zo stredu LaLigy, napr. Betis Sevilla povedzme. Otázka je kto by to tu dovtedy vzal...mám taky dojem, že Koeman dlho nevydrží.
Rovnako aj s novymi Guardiolami, nebudte naivni ze kazdy kto nasleduje podobnu cestu bude rovnako uspesny.