Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-12-22 12:25:16
Všetci tu chcú stavať projekt na Messiho mne je zle ? potom čo aké budú výhovorky ? Tiež nemá konkurenciu schopných spoluhráčov ak nebodaj nevyhrá ligu majstrov ? Mne je skôr ľúto ostatných hráčov v time ktorý tuto telenovelku okolo neho musia vznášať aby hlavne bol on spokojný inak bude zle ? Messiho stavia nad klub čo je irelevantne takuto autoritu a záležanie na ňom nemali dopustiť.
2020-12-22 12:57:33
Fiha, nečekal jsem takové vyjádření. Prezident, co nasekal největší dluhy v klubové historii a předal dalšímu prezidentovi mandát, kdy měl chybu v účetnictví 88 mil eur, kdy je nejspíše nepřiznal, aby to nevypadalo ještě více blbě, tak bude zmiňovat, že zachrání Barcu od bankrotu. Jako chápu, že to hraje na LM a výsledky, ale teda na finance je to dobrej for.
2020-12-22 13:01:41
Ja neviem ako chcú zabezpečiť soutěživý tým. Peniaze niesu a tak skoro ani nebudú. Hráči ako Fatti a Pedri napr potrebujú ešte čas. Kým sa naši mladíci dopracujú na top úroveň Messi skončí s kariérou. Jednoducho sa už nedá stavať okolo Messiho lebo má už 34 rokov prakticky takmer.
Reekwon Admin
2020-12-22 13:20:40
Nemám Laportu rád a příliš si nepřeji, aby vyhrál volby, ale má pravdu s tím, že vedení vodilo Messiho za nos a jen slibovali a slibovali a jak sám Messi řekl, měli mu umožnit odchod, byli na tom domluvení, když se Messi tak rozhodne a ani tak mu to nesplnili.

Messi samozřejmě musí zůstat. Jeho výkony sice nejsou momentálně úplně ideální, ale na hřišti jich je 11 a prostě nikdo nepodává výkony takové, jaké Barcelona vyžaduje a Messi je mezi těmi hráči, kteří sem tam ukáží, že patří k tomu lepšímu v týmu. Celé je to o fungování, nefungovalo vedení a teď se to veze po týmu, protože nemohlo se nakupovat a tak se nepřivedla žádná posila, která by pomohla už tak špatně hrajícímu týmu, jakým jsme loni byli. Trenér nefunguje tak, jak si všichni mysleli a tak tým hraje naprosto podprůměrně a to se samozřejmě promítne i do Messiho výkonů. Pokud se rozhodne, že chce v klubu zůstat, bude to ta nejlepší zpráva, protože opravdu chceme vidět největší klubovou legendu odcházet tímto způsobem? Nejsem Real Madrid, aby jsme vyhnali Messiho nebo Ronalda zadními dveřmi, bez nějakého rozloučení a tak podobně. Z toho vyjádření co ale podal, jsem si na 90% jistý, že v klubu zůstane.
2020-12-22 13:26:28
Malinko musím upravit článek, kde se píše o tom, že Messi chtěl Barcu opustit po výprasku od Bayernu. Nerozumím této formulaci, když Messi jasně uvedl, že záměr opustit klub řekl vedení DÁVNO předtím. Tento způsob interpretace známých mi silně připomíná situaci v české politice, na to prosím pozor!