Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-12-22 09:02:36
To tam jediný človek sa nebojí povedať že na Messim sa projekt skladať už nemá lebo je to zbytočne ? A zasa by hráči la masie boli odstavený kvôli Messiho hierarchii ? Nie stačí ! Chceme totálnu zmenu Barcelony.
2020-12-22 09:11:39
Však už sa chce každý zbavit messiho rýchlo sa zabúda len aby to nedopadlo ako ac milano
2020-12-22 11:39:53
Dúfam,že čo povedal aj splní !!
2020-12-22 15:00:58
Ma uplnu pravdu. Pokial tu Leo nebude mat motivaciu bojovat a mal by tu len dokoncit karieru, tak to nema vyznam. Klub potrebuje napredovat. Nema to nic spolocne s tym, ze by si Messiho nevazil alebo sa ho chcel zbavit.
Na druhu stranu pozname Messiho a vieme, ze on je uplny opak a prave vyhravanie je to, co chce. Takze vobec by som sa nebal, ze Vilajoana sa bude chciet Lea zbavit.
Cele to bude len o tom, ci bude chciet Leo pokracovat v Barcelone a pristuput aj na to, ze vyhravanie bude o nieco narocnejsie, alebo sa rozhodne odist do dakeho vybudovaneho vitazneho projektu, kde pride na hotove a trofeje budu ocakavane.
Uvidime, no ja sa stotoznujem s nazorom tohoto pana. Chcem vidiet Barcelonu ako tim, nie Lea, a okolo neho 10 matoh bez zivota. Najlepsie bude, ak bude Leo sucast toho timu a jeden hrac z jedenastich