To tam jediný človek sa nebojí povedať že na Messim sa projekt skladať už nemá lebo je to zbytočne ? A zasa by hráči la masie boli odstavený kvôli Messiho hierarchii ? Nie stačí ! Chceme totálnu zmenu Barcelony.
V první řadě je to politika. Cules slyší na 3 věci. Návrat Neymara, Messi zůstane, La Masia. Chce se žít z minulosti a vidět jen to hezké, nikdo nechce kompletní změnu. Taková je bohužel realita.
To ako s kým tu zmenu? S Koemanom, Coutinom, Griezmanom, Pjanicom? Ktorý hráči z la masie sú kvôli Leovi odstavený? To skôr ty traja menovaný zaberajú miesto našim talentom.
La masia bola zanedbaná 7rokov kvôli "amigos" tak mi tu netrep o coutinhovi pjanicovi nemajú stym nič spoločne jedna sa tu len o hierarchii klubu môžeš podávať zle výkony aj tak budeš v základe lebo meno ! A úprimne radšej vy som staval na puigovi Pjanic coutinho ako na buskecovi albovi a ktorý po cely zápas prihráva len Messimu prečítané okopírovanie celé zle
Chce to citlivu ruku,v prvom rade ak sa rozhodne Messi zostat bolo by dobre sa vzajomne dohodnut ze uz nebude nosnym pilierom muzstva,skor by sa s nim pocitalo nieco v zmysle ulohy aku mal Francesco Totti v AS Rim.Dalsie veci sa budu odvijat len a len od financii a od toho kto bude novy sportovy riaditel po volbach a co spravi korona na trhu prestupov.Asi je kazdemu jasne ze mame minimalne troch styroch hracov ktori by boli vhodni na predaj a minimalne musime sa zaoberat postami-hrot,stoper,lavy obranca.Myslim ze na nejake mimosportove veci ako prestavba stadiona budeme musiet zatial zabudnut,ide o to skonsolidovat muzstvo,nech nove vedenie rozhodne ci s Koemanon alebo niekym inym,futbal a Barcelona su veci previazane pupocnou snurou,rozhodnutia vedenia klubu od roku 2016 tu zanechalo marazmus,bude treba to najprv vsetko vycistit a potom zacat plnit predstavy o ktorych ako fanuskovia Barcelony snivame.
A čo mu mám povedat že je nesympatický ryšavý potkan bez štipky sebareflexie ? A že jeden z najväčších "feel the pressence" hráčov sedí na lavičke ? Alebo že je alkoholik a dokáže na posedenie vychlastat 3l vina ? Ron Weasley ako futbalový tréner dobre to je .
Fíha, Joži, si sa tu zjavil, ako blesk z jasného neba a vietor si tu narobil riadny. Tak, v prvom rade, veľmi dávno som to tu nenapísal, ale keď už si sa rozhodol, že budeš mať taký široký a hlboký záber, mohol by si si prejsť aspoň základy gramatiky. A potom, možno, trochu ubrať plynu...
Aký si zúfalý tebe stačí pismenkovanie a opravovanie ľudí na internete aby si bol spokojný. Hej no som "demaskovany" ak ta to urobí šťastným pred sviatkami budem špeciálne pre teba ohľaduplný a chápavý . Ty podľa mna trpíš nedostatkom pozornosti od ľudí a takto si to ventiluješ
JozefSebok ty si iný trapko. Messi je ,bol a zatial aj bude najlepším hráčom barci. je tam pár mladých čo majú obstojný talent,ale takých už bolo. jeden rok superlatívy a další rok ten hráč nie je ani priemerný. udržať sa na vrchole niekolko rokov za sebou sa podarí len niektorým hráčom. Messi aj ked je najdrahším hráčom ,tak stále prináša najviac penazí a sledovanosti barce. bez penazí žiadny klub nemôže hrať o naj trofeje. raz za týžden pozrieš zápas barci a už si odborníkom na chod velkoklubu, zrejme máš vysokú školu života a preto sebareflexia vôbec nefunguje
Jasne že bude ale táto telenovela mi príde ako keby Messi bol hrajúci prezident klubu. Ako sa môžu cítiť ostatný hráči v klube keď sa všetko sústreďuje len na jedného hráča akože toto nemali nechať dopustiť že jeho autorita presiahne takéto medze že čo on povie to bude zašlo to ďaleko keď sa kvôli jednému človekovi trhá cely klub hanba Messi nie je viac ako klub
Messi urcite nieje viac nez klub, on sam to vie, ale mam pocit, ze mnohi jeho fanuskovia si to neuvedomuju. Na druhej strane je normalne, pokusit sa taku ikonu udrzat v klube, nie vsak za kazdu cenu. Co nieje normalne je snaha priviest Neymara spat.
JozefSebok tiež sa mi nepáči že má Leo tak obrovské privilégia no je potrebné uznať za to čo všetko pre Barcelonu urobil je proste potrebná istá dávka diplomacie zo strany vedenia a médiá zase robia s každého kroku Messiho kauzu gigantického rozmeru a za to Messi ani vedenie teda nemôže s každým veľkým hráčom úrovne Messiho sa takto zaobchádza že mu klub zobe z ruky bol tu Best, Ronaldo Nazario, Maradona momentálne je tu aj Neymar ktorý keď niečo povie ide sa futbalový svet postaviť na hlavu proste vždy to tak bolo a vždy to tak aj bude môžeme sa staviť že tento pán sa len týmto postojom pri voľbách pripravil o pár stoviek hlasov a ručím ti že pri voľbe prezidenta nebude ani v top 4
Blah blah blah .... V prvom rade by Leo nemal nič rozprávať do transferov/ prestupov hráčov do Barcelony týmto všetko začína ostatne si stačí domyslieť vy "privilégiá" Su tu aj iný hráči ktorý sa teraz kvôli nemu majú ako cítit?odstavený lebo nám tu niečo dal ? Teraz tu ma mat každý jeden hráč na pamäti že pokial dôjde musí niečo podobne spraviť ako Messi inak nebude uznávaný a nebude mat "privilégia" ako Messi ?Prepáčte ale toto absolútne takto nefunguje všetka úcta k Messimu rešpektujem všetko čo dokázal stále si myslím že "amigos" tu vytvorili takú atmosféru v šatňi ani sa nečudujem že sem nikto nechce prestupit
Nie si Messiho kamoš konec tvojej kariéry. Som zvedavý ako to zvládne kabína kam prestúpi. Ďalšia vec jeho v zápase prečo nestrieľajú ? Hmmm
messi je z urciteho pohladu viac ako klub. Klub mozes mat rad, mozes sa s nim identifikovat ale kazdy vie kto je Pele Maradona kym o ich kluboch sa to az tak povedat neda. To, ze teraz sme boli dho na vrchole neznamena, ze dalsich 20 rokov sa nebudeme placat v priemere ako kedysi. Leo ten bude aj o 50 rokov niekto a deti nasich deti sa budu pozerat co za sialene veci dokazal na ihrisku. A to, ze mal nas dres ich absolutne nebude zaujima. Ked sa ja teraz divam na Besta alebo Cruyffa tak sa divam na to aky bol uzasny a vobec to nema nic s klubom. Okrem toho z pohladu marketingu a penazi a vsetkeho okolo to klub by mu mal postavit zlatu sochu. Ostatne stacilo by si asi pozriet predaj dresov a kolko % z celkoveho poctu je Leov dres. Takze u takeho cloveka nemozno cakat, ze to pojde rovnako ako so zvyskom kadra. Odporucam precitat si cosi o Jordanovi a ako to slo v Chicago Bulls. Mozes byt trener/vedenie ake chces, ked pochopis, ze tento clovek ti rocne generuje napr 200 milionov eur prijmu tak potom rozhodnutia nebudu "je mi jedno co Leo". A to zaroven neznamena, ze Leo diktuje zostavu alebo nakupuje hracov ale budes sa snazit aby bol pokial mozno stastny
Celé zle , klub ako celok sa nemôže sústrediť len na jednu osobu je tam dalších 10 hráčov. Toto nie je správny pristup vidíš a presne kvôli tomu prístupu sme posledné roky stagnovali snažili sme sa prispôsobiť leovi. "Nedotknuteľný" ktorého nemôžte ani striedať.
Ďalšia vec nemôžeš tu porovnávať časy maradonu a Messiho vtedy nebolo ani tak manažovanie a vedenia klubu vyspelé ako teraz. Samozrejme sa vtedy sustredilo len na hviezdy a na ten moment proces ktorý ide dopredu už nikto nerozmýšľal a my sme spravili presne tu istú chybu
JozefSebok musíš pochopiť aj to že pokiaľ tu Leo ostane tak ti bude ako klubu zarábať peniaze aj po rokoch aktívnej kariéry napríklad tá socha alebo dresy či zmluva podpísaná na obrúsku preto tí ľudia chodia do tých múzeí a to ti generuje ďalší príjem a keď tu ostane Barcelona ako značka bude vždy rásť vidíme to aj teraz Leo chcel odísť a Rakuten už nechce toľko platiť čo doteraz a uvidia to aj ďalší sponzori za čo potom budeš chcieť robiť prestupi? Myslieť si že nás zachráni La Másia je naivné keď vidíme ako v posledných rokoch hrá B-tým
Je to absurdne čo píšeš ty tu chceš zarábať peniaze na Soche Messiho a nemať žiadny futbalový koncept radšej si pockat zo zlými výsledkami ale zo skvelou hrou. Mal by odist a klub dostane svieži nádych čerstvého vzduchu . Mame na čom stavať :) proste ty tu chceš na umelo držať hráča bez formy z obrovskou autoritou ktorý mení nálady podľa ponožiek len kvôli peniazom a marketingu treba sa pohnúť ďalej a nestagnovat na jednom mieste lebo Messi
No bodaj by aspoň pol mužstva malo takú zlú formu ako Messi od zápasu s Juventusom napadá strieľa tvorí hru je najlepší na ihrisku ale chápem ťa není to aspoň 2+3 mal ostať radšej doma
No ak by Messi začal Skorej prihrávať do rozbehnutej otvorenej akcie a nestahovat loptu do stredu a potom prihrávku na albu ako vždy mohli by sme sa o tom porozprávať. Všetky tie roky mal pri sebe niekoho Iniesta Xavi Neymar Suarez a teraz už zrazu jeho spoluhráči sú hrozný ? Treba si otvoriť oči na zápase aké sľubne gólové príležitosť mohol vytvoriť on radšej spomalil a prihral albovi
Jozko a kde si bol par rokov dozadu, ved presne takyto odbornik chyba Barci a hlavne tejto stranke, uz sme mohli mat niekolko poharov z LM za sebou,zda sa, ze toto bude prevazne len tvoja stranka, len mi nejako beha v hlave, burina v zahradke,ktovie ci to neni tymi Tvojimi prispevkami.
Burinu v hlave máš z dôvodu veľmi ojedinelého a to je práve že si sám sebou nevyrovnaný. No pokial by vedenie konalo logikou a nie z momentov minulosti som presvedčený že vy sme niečo vyhrali určite ;)
JozefSebok""""Nie si Messiho kamoš konec tvojej kariéry."""" môžeš mi napísať kde je Messiho kamoš Suarez????? pindáš hlúposti a ani nad tým nerozmýšlaš
Však sa urazil na vedenie že mu predali kamosa, on sa znova trucol a chcel opustiť Barcelonu , a na zápasoch sabotoval jak rozplakane urazené rozmaznané decko.
Ma uplnu pravdu. Pokial tu Leo nebude mat motivaciu bojovat a mal by tu len dokoncit karieru, tak to nema vyznam. Klub potrebuje napredovat. Nema to nic spolocne s tym, ze by si Messiho nevazil alebo sa ho chcel zbavit.
Na druhu stranu pozname Messiho a vieme, ze on je uplny opak a prave vyhravanie je to, co chce. Takze vobec by som sa nebal, ze Vilajoana sa bude chciet Lea zbavit.
Cele to bude len o tom, ci bude chciet Leo pokracovat v Barcelone a pristuput aj na to, ze vyhravanie bude o nieco narocnejsie, alebo sa rozhodne odist do dakeho vybudovaneho vitazneho projektu, kde pride na hotove a trofeje budu ocakavane.
Uvidime, no ja sa stotoznujem s nazorom tohoto pana. Chcem vidiet Barcelonu ako tim, nie Lea, a okolo neho 10 matoh bez zivota. Najlepsie bude, ak bude Leo sucast toho timu a jeden hrac z jedenastich
Bleskovky
73 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Boli by aspoň nejaké peniaze... takto nebude nič....trápi sa on a aj my
Messi bude pre mňa vždy najlepší hráč....
Nie si Messiho kamoš konec tvojej kariéry. Som zvedavý ako to zvládne kabína kam prestúpi. Ďalšia vec jeho v zápase prečo nestrieľajú ? Hmmm
Na druhu stranu pozname Messiho a vieme, ze on je uplny opak a prave vyhravanie je to, co chce. Takze vobec by som sa nebal, ze Vilajoana sa bude chciet Lea zbavit.
Cele to bude len o tom, ci bude chciet Leo pokracovat v Barcelone a pristuput aj na to, ze vyhravanie bude o nieco narocnejsie, alebo sa rozhodne odist do dakeho vybudovaneho vitazneho projektu, kde pride na hotove a trofeje budu ocakavane.
Uvidime, no ja sa stotoznujem s nazorom tohoto pana. Chcem vidiet Barcelonu ako tim, nie Lea, a okolo neho 10 matoh bez zivota. Najlepsie bude, ak bude Leo sucast toho timu a jeden hrac z jedenastich