A toto je dôvod, prečo by som ho nevolil. Mení sa to na frašku. Ešte by mohol niekto prísť s vyhlásením, že garantuje treble do roka od jeho zvolenia. Xavi má ešte času dosť. Toto by ho zabilo. Nemal by z neba spadnutý zázrak, ako Guardiola..
Myslim ze na fore mame len dvoch socios.Cruyffa a Mariana.Takze mi mozme len spekulovat,oni dvaja budu volit.Ak som niekoho zabudol( fakt neviem o dalsich) tak sa dopredu ospravedlnujem.
Teo ale Guardiola musel tiez prijimat tvrde a nepopularne rozhodnutia.Vies si predstavit ak by to nebolo fungovalo co by si od fanusikov vyzral ze vyhodil Ronaldinha,Deca a dalsich,preco zacal stavat vtedy uplne bezmennych chlapcov ako Busquets alebo Pedro.Ano mal stastie na uzasnu La Masiu v tej dobe,ale priniesol na tu dobu do futbalu uzasnu filozofiu na ktoru sa vtedy marne hladala zbran a preto sme tak dominovali.
Predvolebný a volebný guláš. Ideš, ochutnáš a (ne)volíš. Žiadne vzrušovanie, od takýchto vyjadrení nikdy nebude záležať ako budú viesť klub. Vedenie klubu príde až po voľbách a s ním úplne iné vyhlásenia. A Xavi alebo iný tréner ? Chudák ten kto v takomto stavce preberie mužstvo - preto nenadávam na Koemana nie je mu čo závidieť i keď určité výhrady mám tiež. Trpezlivo čakám lebo prestavba mužstva trvá 1-2 roky a nie 1-2 zápasy (to pre nedočkavcov vyhadzujúcich trénera a hráčov po niekoľkých zápasoch). Nech žije Barca !
Victor Font !!! Na hrad okamžite ! Nie kvôli tým pernamentkam ale skvelému projektu ktorý vytvaral viac ako 5rokov. Nikto iný si to viac nesazluzi ako on !
Uz me to nebavi... Messi nebo Xavi jako navnady na hlasy. Potrebujeme vic nez setrvani Messiho nebo Xaviho jako trenera. Ani jedno z toho neni reseni pro to vse spatne cim prochazime.
Tak to je teda riadny bizár. Len by ma zaujímalo či videl niekedy tým ktorý Xavi trénoval. Pretože nie je horšia vec ako zobrať trénera len kvôli menu a tomu že hral za ten tím a absolútne neriešiť že akým štýlom hrá. Viď napríklad Valverde. Samozrejme tým netvrdím že nemôže uspieť. Alebo naopak ako napríklad Guardiola.
Kazdy kandidat vravi, ze ako prve po zvoleni pojde presviedcat Messiho, aby ostal, pretoze to, co naozaj Messi chce, je vitazny projekt. Nemali by tym padom najprv spravit ten vitazny projekt? Lebo s kadrom, ktory teraz mame, ziadny vitazny projekt nebude. Hraci si spolu nesedia a to co Barca potrebuje, je poskladat fungujuci tim. To bude trvat dlhsie ako do letneho prestupoveho no a Leo uz nie je najmladsi. Aby este stihol nieco poriadne vyhrat, bude to potrebovat docasne zaplaty velkymi hracmi, no a to je nieco, co nas priviedlo sem, kde sa prave nachadzame. Akurat pri kupovani hracov ako Cou ci Griez Barca mala este nejake financie. Z tohoto mi vychadza, ze uspech sa nedostavi tak rychlo, ako si to predstavuje 70% miestnych, ktory napriklad po 1/3 sezony vyhadzuju mladych novych hracov. Vidim to tak, ze fanusikovska zakladna Barcelony sa pocas tohoto obdobia dokladne prekope, co vobec nebude na skodu.
Na druhej strane sa pamatam, ked Laporta slubil Beckhama a napokon priviedol Ronaldinha