Ale musel by vyhodit pol kadra,lebo starych psov uz novych kuskov nenaucis.. ked raz trebars Coutinho nevie pressovat tak nevie...a moze Barcelonu trenovat kto chce.
Neraz povedal ze zmluvu chce dodržať s Liverpoolom takže za mňa dosť nereálne ale beriem ze je to kampaň.. Len ako môže potom Koeman pracovať keď už teraz mu naznačujú že koniec sa blíži...
Obyčajnom mužstve by už bol odvolaný,nieto v Barce. Nepochopím ako môžu byť všetci spokojní? Doma prehrať s Realom sa neodpúšťa. Barca môže prehrať aj Getafe ale nie s Realom!!
lebo chcem naozaj vidieť čo dokáže...keby mali vyhadzovať trénera po 3 mesiacoch tak ani klopp by už nebol v Liverpoole (a to mal horšie výsledky ako Barcelona)
Napíš mi v čom? To ako že Barca bude pokusny králik pre podpriemerných trénerov. Tri mesiace nič šesť mesiacov nič, celá sezóna nič. A potom budete všetci nadávať prečo ho nevyhodili hneď,ako ste nadávali na Valverdeho a Setiena?
Keby ho vyhodili teraz dopadlo by to ako z setienom prišiel by tréner ktorý by nemal nič vyskúšané atď a potom by ho tiež vyhodili čiže to nemá zmysel opakujem, koeman by podľa mňa aj asi mal odísť ale určite nie teraz, nič by sa tým mé vyriešilo
...čo to budu za riaditelia keď teraz podkopavaju nohy trenerovi namiesto toho aby ho podporili ( co bude potom uz je jedno ) to sa mozme odrazit na vysledkoch urcite uz za toto by som ich nevolil , neprofesionalne chcu len priziviť natom čo chcu počuť fanušikovia presne ako ojebaval Fico a teraz Pelle len ludia bez rozumu im daju hlasy !!!
Ja nechápem čo čakáš Johann. Polka toho kádra nemá kvalitu kvôli zlým prestupom z minulosti, klub nemá peniaze na nových hráčov a Koemanovi nekúpili ani jediného hráča ktorého chcel. Každý tréner keď príde do veľkého klubu tak kupuje hráčov podľa jeho vízie hry ale u nás to nie je aktuálne možné. Keď sa roky na niečo kašle nemožno čakať že za 3 mesiace to bude ok, navyše ak nie sú peniaze. Keby Koeman preberie klub na vrchole, minie 150m€ za jedno leto, tak nepoviem na takúto kritiku ani slovo ale toto je úplne iná situácia. Nechápem čo je také ťažké na pochopenie.
Presne to je ťažké na pochopenie, Barca nepotrebuje kupovať ale predávať. Toto je váš problém všetci by ste len kupovali, len že máme akadémiu,a to je naš potenciál. Barca vždy bola aj bude klub s národnou hrdosťou. A presne ako napísal Laporta my kúpime len vtedy hráča keď nebudeme mať svojho. Takže to je celá filozofia Barcy!
Áno a sa ti zdá že nikto neodišiel? A ze z akadémie nikto nehrá? Odišiel rakitic, busi, vidal, suarez, semedo a z akadémie hrajú mingueza, araujo, fati, aleňa z puigom niekedy... A nehovorím že je všetko ideálne ale nedá sa spraviť všetko za 3 mesiace
*busi neodišiel, a áno hrajú kvoli zraneniam ale hrajú a to je podstatné hádam nebudeš hovoriť na koemana že nedava šancu mladým keď hrajú a je jedno prečo, to si čakal že vyhodia všetkých nad 30 a barcelona sa bude spoliehať na fatiho atď a budeme všetko vyhrávať?? Po konci ďalšej sezóny sa budeme môcť rozprávať čo všetko je inak lebo veľké zmeny potrebujú čas
Jasné že potrebujeme nakupovať, to čo je za myslenie toto. Suarez, Neymar, Rivaldo, Eto, Ronaldinho, Ronaldo Nazario, Stoichkov a kopa ďalších legendárnych hráčov Barcelony okolo našej akadémie ani neprešla a bez nich by sme tie tituly nemali. Kto v našej akadémií ma kvality hráčov ako Mbappe, Haaland a pod. mladých hviezd aby dokázali zápas čo zápas ťahať naše mužstvo? Potrebujeme kvalitný hrot a ty si myslíš že Konrad, Collado alebo Manaj dajú 30 gólov za sezónu?
Ešte mi povedz že Puig nám vyhrá treble tak sa dovraciam. Chalan nehral pod Valverdem, nehrá pod Koemanom, Setien ho dával lebo tam nemal dať koho iného a Enrique ho v repre tiež nepovolá. Na hosťovanie ho chce Real Betis, žiadny Bayern, PSG, City ale Betis. Keď v inom klube sedí hráč čo má kvality tak sa o neho bijú veľkokluby, jeho chce Betis. Chápeš ?
Myslím že kandidáti mjú len plnú hubu kecov koho by chceli alebo nechceli. Pritom to bude ako s Messim. Každý ho berie do huby pretože je to magnet a ako sa samotný Leo vyjadril nik s nim nehovoril. Je to čistá politika no neostáva len veriť že nás niekto s tejto situácie dostane
...a prichádzajú rozprávky a sľuby typu dvojnásobné platy, tisíce nových bytov, totálne oddĺženie obyvateľstva... Som zvedavý na programy kandidátov, ktorí už budú priamo vo voľbách. Dovtedy je to mlátenie prázdnej slamy.
Ja som za to aby projekt Koeman pokracoval. Lenze zaujem vsetkych prezidentov je zas iba vyhrat co najskor trofeje. Taketo uvazovanie sposobi akurat to, ze sa budu kupovat hraci a mladi pojdu na hostovanie pripadne odidu. To nie je ziadny koncept, ziadny projekt. Radsej sa pozrem n 2-3 sezony bez trofeje ale nech sa konecne postavi poriadny zaklad z mladych hracov.
Ja ti tvrdím že oni dvaja si nesadli už na začiatku, keď telefonicky vyhodil Suareza, určite aj Leom sa rozprával povýšenecky arogantne ako sa správa aj na tlačovkách. Uvidíme keď vyhrá Laporta a Leo po sezóne povie pravdu. Môj názor!!
Spytaj sa Puiga aky je Kuman skvely. A ten tah dat Lengleta aby sme branili remizu s Valenciou, to bolo majstrovske dielo.
Kuman je skvely trener a v predchadzajucich posobiskach Evertone a Valencii to naschval kazil :)
bože tieto reči...Enrique remizoval proti Slovanu s AS Rím a po pôsobení v Barcelone je považovaný za jedného z najlepších trénerov...Puig sa nevyjadril zatiaľ nijako na Koemanovu adresu takže nevieme aký má sním vzťah...
Johann, berná minca je, že vyzdvihol Koemana. Ty aj sleduješ zápasy? Lebo ja všetky. Aj mne sa veľa vecí nepáči. Ale je tam veľký progres a prestavba. Čo si čakal? Istí hráči majú isté klauzuly v zmluvách. Kasa má hodnotu Tvojej peňaženky. A tím bol zdecimovaný. Sa uvedom. Mňa najviac serie ignorovanie Puiga. Aleña sa nejako do Áčka prederie.
Čítali ste niektorí rozhovor s Messim a jeho vyjadrenie na Koemana? Prišiel tréner čo vari z vody a aj tak hra je o dosť lepšia ako minule sezóny. Keby sme popremienali šance, ktoré sme si posledné dve sezóny sní nedokázali vytvoriť, tak by sa tu dnes o treble rozprávalo. Team je v prestavbe a konečne hra aj veľa mladíkov a so zostavou ešte stále experimentuje. Kde sú tie reci, že nevadí ak nebudú trofeje, len nech sa dačo deje. V takej situácii by som si pozrel Guardiolu čo by robil, keď ani peniaze a ani generácia čo to má naslapnute a nejaké skúsenosti nie je.
Bleskovky
06:11
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Kuman je skvely trener a v predchadzajucich posobiskach Evertone a Valencii to naschval kazil :)