Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-01-02 18:30:10
Vyborny clanok,vdaka za prehladne predstavenie vsetkych kandidatovv.Nech maju socios stastnu ruku pri volbe,bude treba aby v tychto tazkych casoch viedol klub zodpovedny clovek.
2021-01-02 18:56:39
Nech to hodia Laportovi. Ten je už preverený, že to v klube za jeho prezidentovania fungovalo.
2021-01-02 19:14:08
Vie mi niekto vysvetliť, prečo by Font v katastrofálnej finančnej situácii chcel toto: návrat k UNICEF jako hlavnímu sponzorovi z dlouhodobého hlediska

Unicef predsa nikdy nič Barcelone neplatil, práveže to bolo naopak: Barcelona platila nejaké 2 milióny ročne na podporu Unicef. Ak sa nemýlim, súčasný deal s Rakuten má hodnotu 55 miliónov ročne a budem veľmi zvedavý, kto bude po sezóne 21/22 nový sponzor na dresoch.
2021-01-02 19:51:03
Ještě před pár dny bych hlasoval pro Fonta.
Jenže on vyšel s prohlášením, ve kterém jmenoval konkrétní osobnosti, se kterými je dohodnutý na tom, že budou vykonávat určité konkrétní funkce. A uvedl Jordi Cruyffa, že by měl obsadit post sportovního ředitele. No a Cruyff na toto vyhlášení reagoval hned druhý den, že má smlouvu v čínském Shenzhen FC, kterou každopádně dodrží - a hlavně že ho nikdo z Barcelony nekontaktoval.
Takže Font se bohužel vyprofiloval jako lhář a rapidně tak ztrácí podporu u sócios. Podle posledního průzkumu na Mundo Deportivo by teď pro Laportu hlasovalo víc než 51% sócios, zatímco Font klesl (pro mne pochopitelně) na https://www.mundodeportivo.com/...
LaBrie Premium
2021-01-02 20:02:12
Snad vyhra Laporta a konecne zacne klub davat do kolaji.....asi jemu jedinemu verim, ze bude robit to co hovori teraz.....
2021-01-03 14:38:08
Nemám o všetkých kandidátoch dokonalý prehľad, no najviac sa mi páči Xavier Vilajoana. Keby to nevyšlo jemu tak by som bol za Agustího Benedita alebo Toniho Freixu.
2021-01-03 15:38:44
Bol by som veľmi rád ak by vyhral niekto z dvojice Laporta/ Font. Osobne ale preferujem Laportu. Skúsenosti má bohaté s funkciou prezidenta počas jeho úradu sme zaznamenali najúspešnejšiu sezónu 2008/9 keď sme vyhrali 6 trofejí v roku 2009. Okrem toho dokázal priviesť Ronaldinha, Henryho, Zlatana alebo Etoa. Dúfam že opäť dostane Barcelonu tam kde patrí- na vrchol. Font taktiež môže mať skvelý športový projekt ale nepáči sa mi, ako všetko sádza na Xaviho, ktorý nemá nejaké veľké skúsenosti s trénovaním. To že bol fantastický hráč neznamená že to bude aj dobrý tréner.