Vyborny clanok,vdaka za prehladne predstavenie vsetkych kandidatovv.Nech maju socios stastnu ruku pri volbe,bude treba aby v tychto tazkych casoch viedol klub zodpovedny clovek.
Vie mi niekto vysvetliť, prečo by Font v katastrofálnej finančnej situácii chcel toto: návrat k UNICEF jako hlavnímu sponzorovi z dlouhodobého hlediska
Unicef predsa nikdy nič Barcelone neplatil, práveže to bolo naopak: Barcelona platila nejaké 2 milióny ročne na podporu Unicef. Ak sa nemýlim, súčasný deal s Rakuten má hodnotu 55 miliónov ročne a budem veľmi zvedavý, kto bude po sezóne 21/22 nový sponzor na dresoch.
To čo je povedané a to čo sa naozaj uskutoční sú dva odlišné veci. Možno budeme mať naozaj UNICEF na dresoch a možno im naozaj budeme platiť niečo ale kedy sa to stane je otázne. Ja osobne nemám nič proti tomu ale treba chápať že podporovať unicef sa nemusí iba formou peňazí z pokladnice klubu ale aj z rôznych charitatívnych podujatí na ktorých sa objavia hráči ako Messi, Pique, Busquets a možno aj Guardiola s Puyolom tak určite sa vyzbiera dosť veľká čiastka. Spôsobov je veľa a jediným obmedzením je ochota to uskutočniť. Mohli by sme o tom diskutovať hodinami kde by sme hľadali možnosti a analyzovali ich uskutočniteľnosť atď.
A zabudol som napísať ohľadom hlavného sponzora. Unicef by samozrejme nebol našim sponzorom. Technicky vzato UNICEF nikdy nebol našim sponzorom ale my jeho s tým že my sme v tej dobe nemali hlavného sponzora ktorý by nám platiť peniaze. Hlavný sponzor bude napr. Rakuten a o niečo menej miesta na drese by mal Unicef. Niečo by to prinieslo aj Rakutenu v PR sfére. Marketing je najväčšia zbraň dnešných firiem.
veď to som napísal aj ja. Hlavný sponzor je RAKUTEN, ktorý platí solídny cash. Na to som sa pýtal. Neviem, či vieš, ale Unicef máme na dresoch aj teraz.
Lenže Font povedal, že Unicef bude hlavný sponzor a to vôbec nedáva zmysel. Nemusíme to riešiť, len ma zaujímala logika za tým.
Ono to může být myšleno tak, že se bude více propagovat a řešit hodnoty právě spolupráce Unicef, kde pak je jako "hlavní" sponzor. Přece jen na to socios dost slyšelo a je to jen takové + do voleb. Ale těžko říct.
Preto som napísal že to čo je povedané A to čo bude zrealizované sú dve rôzne veci. To že unicef bude hlavný sponzor beriem skôr V uvodzovkach. Preto som na konci napísal že si budú deliť UNICEF A Rakuten miesto na drese. Je to dosť citlivá téma A pokým sa neobjavia indície tak sa nikdy nedozvieme ako to je plánované ak vôbec. Mne raz O niečom podobnom hovoril jeden profesor. Sú to záležitosti na desiatky až stovky strán spisu.
V dnešnej dobe sa ani nedá fungovať bez sponzora ktorý ti platí peniaze A preto je nereálne aby bol unicef jediný hlavný sponzor. Ako som písal tak si tu pozíciu budú musieť podeliť unicef A napr. Rakuten. Len tam musí byť osoh aj pre toho druhého inak na to nikto neprístupný.
Ještě před pár dny bych hlasoval pro Fonta.
Jenže on vyšel s prohlášením, ve kterém jmenoval konkrétní osobnosti, se kterými je dohodnutý na tom, že budou vykonávat určité konkrétní funkce. A uvedl Jordi Cruyffa, že by měl obsadit post sportovního ředitele. No a Cruyff na toto vyhlášení reagoval hned druhý den, že má smlouvu v čínském Shenzhen FC, kterou každopádně dodrží - a hlavně že ho nikdo z Barcelony nekontaktoval.
Takže Font se bohužel vyprofiloval jako lhář a rapidně tak ztrácí podporu u sócios. Podle posledního průzkumu na Mundo Deportivo by teď pro Laportu hlasovalo víc než 51% sócios, zatímco Font klesl (pro mne pochopitelně) na https://www.mundodeportivo.com/...
Tak určite mu patrí vďaka za historicky najúspešnejšie roky. Lenže situácia sa zmenila a bohužiaľ z minulosti sa žiť nedá, teraz to chce jasný plán a smer akým sa bude celý klub uberať. A toto mi u neho chýba, skôr to hrá na nostalgiu a úspechy z minulosti a bohužiaľ to má zatiaľ veľký úspech.
theSVN presne tak, doba sa zmenila a treba nove tvare ci uz na ihrisku a aj vo vedeni a preto je Font pre mna lepsi. Nemozme sa furt vracat k tomu co bolo.
dokonca este za Laportu bol sefom basketbaloveho oddelenia, takze nie nebol nova tvar. Font ma pripraveny financny plan co Laporta ASI nie, co je dolezite kedze sa nachadzame na pokraji krachu
Nemám o všetkých kandidátoch dokonalý prehľad, no najviac sa mi páči Xavier Vilajoana. Keby to nevyšlo jemu tak by som bol za Agustího Benedita alebo Toniho Freixu.
Bol by som veľmi rád ak by vyhral niekto z dvojice Laporta/ Font. Osobne ale preferujem Laportu. Skúsenosti má bohaté s funkciou prezidenta počas jeho úradu sme zaznamenali najúspešnejšiu sezónu 2008/9 keď sme vyhrali 6 trofejí v roku 2009. Okrem toho dokázal priviesť Ronaldinha, Henryho, Zlatana alebo Etoa. Dúfam že opäť dostane Barcelonu tam kde patrí- na vrchol. Font taktiež môže mať skvelý športový projekt ale nepáči sa mi, ako všetko sádza na Xaviho, ktorý nemá nejaké veľké skúsenosti s trénovaním. To že bol fantastický hráč neznamená že to bude aj dobrý tréner.
Bleskovky
74 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Unicef predsa nikdy nič Barcelone neplatil, práveže to bolo naopak: Barcelona platila nejaké 2 milióny ročne na podporu Unicef. Ak sa nemýlim, súčasný deal s Rakuten má hodnotu 55 miliónov ročne a budem veľmi zvedavý, kto bude po sezóne 21/22 nový sponzor na dresoch.
Lenže Font povedal, že Unicef bude hlavný sponzor a to vôbec nedáva zmysel. Nemusíme to riešiť, len ma zaujímala logika za tým.
Jenže on vyšel s prohlášením, ve kterém jmenoval konkrétní osobnosti, se kterými je dohodnutý na tom, že budou vykonávat určité konkrétní funkce. A uvedl Jordi Cruyffa, že by měl obsadit post sportovního ředitele. No a Cruyff na toto vyhlášení reagoval hned druhý den, že má smlouvu v čínském Shenzhen FC, kterou každopádně dodrží - a hlavně že ho nikdo z Barcelony nekontaktoval.
Takže Font se bohužel vyprofiloval jako lhář a rapidně tak ztrácí podporu u sócios. Podle posledního průzkumu na Mundo Deportivo by teď pro Laportu hlasovalo víc než 51% sócios, zatímco Font klesl (pro mne pochopitelně) na https://www.mundodeportivo.com/...