No sak toto. Mozno to ale naopak zabrani tomu, aby nove vedenie zachaosilo dake unahlene rozhodnutia.
Ja som ale naozaj nedockavy a najradsej by som videl nove vedenie uz dnes, lebo veci, ktore treba v klube napravat, zaberu naozaj dlhu dobu a zacat treba co najskor
?? nejsmutnější na tom je, že jsem to předpověděl už 2 měsíce zpátky..... https://www.forcabarca.sk/... Diletantství, nijak jinak se to rozhodnutí udělat volby až na samotném konci 90denní lhůty nedá vysvětlit. Měli na to tolik příležitostí...
Tak akú logiku malo odkladať voľby až na 24. Januára? Tie voľby sa mali konať už v Decembri a teraz by už nové vedenie riadne riešilo predaje. A čo sa tam Fernandez a Rousaud sťažujú, žeby nestíhali zbierať hlasy? Veď aj tak je to jedno, keďže oni isto nevyhrajú.
O to víc vypovídá ta komedie, kdy Barto oznámí volby v březnu, zničeho nic po Messim hovoru se rozhodně, že ho vyhodí dřív, kdy do té doby nikdo nic neřešil a pak se to celé posune a stává se z toho komedie.
Je to na smiech, dúfam že odklad neprejde. Kandidáti mali dostatok času získavať podpisy to že si na to nechávali čas 15 dní pred voľbami je len ich chyba. Dúfam že sa budú môcť aspoň voľby uskutočniť nemôžme byť bez prezidenta celú sezónu celý klub trpí kvôli Bartovej politike voľby sa mali uskutočniť do konca decembra najlepšie by bolo ešte v novembri takto nebude nové vedenie poznať ani situáciu v klube nie to ešte na ňu reagovať v skrátenom čase.
Bleskovky
74 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Ja som ale naozaj nedockavy a najradsej by som videl nove vedenie uz dnes, lebo veci, ktore treba v klube napravat, zaberu naozaj dlhu dobu a zacat treba co najskor