Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
SKMarso Admin
2021-01-07 16:56:24
Čo som pozeral rôzne španielske prieskumy na twitteri, tak vo veľkom tam vyhráva Laporta. A to nezabudnime na to, že Font vlastne vytiahol už všetky svoje karty. Takže vyzerá to na veľké víťazstvo Laportu. Každopádne či už Laporta alebo Font budú stokrát lepší prezidenti ako náš milovaný Barto.
2021-01-07 17:16:27
Mi do toho vôbec nevidíme a môžeme len dúfať že ten ktorý vyhrá nemlátil prázdnu slamu pri svojich vystúpeniach a vyjadreniach tak ako sa začína ukazovať. Ale áno hádam horšie ako Barto to nebude i keď na jeho podrazy sa po ukázalo až na konci.
2021-01-07 17:52:31
Snazil som sa clanok, v ktorom boli kandidati predstaveni, vyuzit na to, aby som sa viac zoznamil s tymi menej znamimi. Chcel som aj im dat sancu, lebo Font a Laporta si pozornost strhavaju na seba. Snazil som sa najst projekt, ktory by ma zaujal a je treba povedat, ze kazdy z tych kandidatov ma nejake dobre napady, ale celkovo projekt je predsa najprepracovanejsi ten Fontov. K Laportovi asi tolko, ze on si robi reklamu svojim menom, cize o jeho projekte, ak nejaky ma, som toho vela nemal moznost zistit.
Situacia sa od tej, v akej sefoval on, markantne lisi, takze neviem, co od neho cakat.
Marian Premium
2021-01-07 17:53:37
Som hrdý, že podtatranské konzílium určilo podľa môjho skromného názoru správne poradie minimálne na prvých dvoch miestach. Len si myslím, že Laporta bude mať ešte výraznejší náskok, ako v našej ankete. Ešte doplním, vzhľadom na značný počet culés z Čiech a Moravy, ktorí tiež hlasovali, že som hrdý na podtatransko-pomoravsko-povltavské konzílium.
2021-01-07 18:01:36
Aký 30-ti odborníci hlasovali za Vilajoanu? Ma to až zaráža, keďže bol Bartou poskok, ktorý s ním bol až do konca.