Čo som pozeral rôzne španielske prieskumy na twitteri, tak vo veľkom tam vyhráva Laporta. A to nezabudnime na to, že Font vlastne vytiahol už všetky svoje karty. Takže vyzerá to na veľké víťazstvo Laportu. Každopádne či už Laporta alebo Font budú stokrát lepší prezidenti ako náš milovaný Barto.
Nepozname kandidatov,cize clovek posudzuje podla toho co sa dozvie z medii.Podla mna vyhra Laporta lebo slubuje socios veci ktore sa dobre pocuvaju...Font ma ovela realnejsie sluby a hlavne hovori o dost negativnejsich veciach ktore by v pripade jeho vitazstva sa v klube diali.Laporta ma zasa skusenosti,uz bol prezidentom.Nezavidim ani jednomu,preberaju v pripade vitazstva klub v situacii v akej asi este nikdy nebol..( hlasoval som v ankete za Fonta)
Potrebujeme hlavne silneho prezidenta s konexiami. Staci na pozriet na Pereza, jeden telefonat prezidentovi RFEF a liga bola vybavena. To iste Berlusconi v AC Milano. Odkedy odisiel, stal sa z nich priemerny klub.
Galib: vidíš, mně to v poslední přijde zcela naopak. Zatímco Laporta toho v podstatě zatím až tak moc konkrétního neslibuje (teprve se to chystá postupně odhalovat) a hraje to primárně na přechozí zkušenost, Font poslední týdny či měsíc něco řekne a pak to za pár dnů popře nebo vytahuje různá jména posil - a to přitom sám původně říkal, že on do toho vůbec mluvit nebude a bude se od toho distancovat ? To samé s Jordim nebo Xavim, o kterém mluví skoro každý den - oni sami se ale oficiálně k němu nepřidali, je tam pouze možný budoucí příslib, že se do klubu vrátí. Což je zvláštní, když na nich oficiálně staví strukturu. Uvidíme - nemyslím si, že by ani jeden z nich byl špatnou volbou. Ale jak jsem byl dříve z Fonta nadšený, poslední dobou si to docela kazí.
Jhonys,ja skor narazam na skutocnost z Font pomenuva veci pravymi menami a neboji sa povedat ze vzhladom k finacnej situacii v ktorej sa klub nachadza sa bude musiet skrtat na viacerych frontoch nevynimajuc mozneho posilovania kadru.Ano operuje z Xavim,ale na druhej strane neslubuje nemozne- sprostosti typu dovediem Hallanda,Mbapeho..ci pracujeme na navrate Neymara. A nezabudajme ked Laporta odchadzal tiez nechal v klube dobru sekeru...nie taku drasticku ako Barto,ale 460milionov dlhu tiez z ekonomikou klubu riadne zamavalo.
Mi do toho vôbec nevidíme a môžeme len dúfať že ten ktorý vyhrá nemlátil prázdnu slamu pri svojich vystúpeniach a vyjadreniach tak ako sa začína ukazovať. Ale áno hádam horšie ako Barto to nebude i keď na jeho podrazy sa po ukázalo až na konci.
Nie to nie je pravda. Aj tu na fore, kde mame len obmedzene informacie z medii sa hovorilo ze Barto musi vypadnut uz 2 - 3 roky dozadu. Pozri si analyzy Kingmareka ktore tu pisal o Bartovych zadlzenych rozpoctoch. A to nehovorim o zlodejskych prestupoch typu Arthur a drzanie najhorsieho trenera dekady na stolicke 3 roky. V Katalansku o tom museli vediet este skor. Lenze zrejme nemali dostatocnu IQ vybavu aby to pochopili. A ti isti ktori nevideli ako im Barto nici klub pred nosom idu teraz volit... Zaver o vysledku si urob sam
Ja si myslím, že sa nájdu aj horší tréneri ako Valverde. Z môjho pohľadu sa Valverde do Barcy skôr nehodil typologicky. Podobne ako to bolo so Sarrim v Juve
Snazil som sa clanok, v ktorom boli kandidati predstaveni, vyuzit na to, aby som sa viac zoznamil s tymi menej znamimi. Chcel som aj im dat sancu, lebo Font a Laporta si pozornost strhavaju na seba. Snazil som sa najst projekt, ktory by ma zaujal a je treba povedat, ze kazdy z tych kandidatov ma nejake dobre napady, ale celkovo projekt je predsa najprepracovanejsi ten Fontov. K Laportovi asi tolko, ze on si robi reklamu svojim menom, cize o jeho projekte, ak nejaky ma, som toho vela nemal moznost zistit.
Situacia sa od tej, v akej sefoval on, markantne lisi, takze neviem, co od neho cakat.
Som hrdý, že podtatranské konzílium určilo podľa môjho skromného názoru správne poradie minimálne na prvých dvoch miestach. Len si myslím, že Laporta bude mať ešte výraznejší náskok, ako v našej ankete. Ešte doplním, vzhľadom na značný počet culés z Čiech a Moravy, ktorí tiež hlasovali, že som hrdý na podtatransko-pomoravsko-povltavské konzílium.
Freixa a Rousaud boli členmi vedenia, ale Rousaud aspoň odišiel predčasne, kvôli Barcagate, atď., ale Vilajoana s ním bol až dokonca. Za mňa si kľudne môžu hovoriť, že už s Bartom nemajú nič spoločné, ale kľudne môžu klamať. Nedá sa im veriť!
Bleskovky
75 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Situacia sa od tej, v akej sefoval on, markantne lisi, takze neviem, co od neho cakat.