Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-01-18 00:33:27
Jesus Gil nesuhlasi.
2021-01-18 00:34:07
Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.
2021-01-18 00:35:26
V prvom rade, gratulácia do Bilbaa, hrali zákerne, ale je to za nami.
A druhá vec. Prehralo sa. Žiaľ, taký je futbal. Nemám vo zvyku hejtovať hráčov, niekedy sú proste lepšie zápasy, niekedy horšie, je to normálne. Ale už aj mne dochádza trpezlivosť, pretože v našom tíme je obrovský potenciál a iba sme zbytočne niekedy na hanbu. V súčasnej Barce sú zjavne rôzné problémy, ale ja vidím jeden veľký problém. Tým problémom je BUSQUETS!!! Nechcem nikoho zvlášť hejtovať, tí hráči majú svoju kvalitu, ale nedá mi to už, už stačí... Kľudne mi naložte, ale Sergio je jeden z hlavných dôvodov, prečo je Barca v útlme dobre 2-3 roky.
Boli časy, kedy patril medzi najlepších defenzívnych záložníkov, za to mu patrí veľká vďaka, ale nemôžme žiť z minulosti večne, je to za nami...teraz tu je nová "éra" a s ním v zostave toho veľa nedokážeme.
Dúfam, že sa nájdu aj takí fanúšikovia, ktorí nevidia len góly a asistencie, ale aj tu robotu na ihrisku.
Dnešný futbal je rýchly, silný, agresívny. S ním v zostave to je všetko pomalé, je veľmi neistý, nepresné prihrávky, snáď každá alebo každá druhá prihrávka do špeku alebo založenie protiútoku súperovi, pomalý návrat, veľa veľa priestoru v strede, neskoré dostupovanie, potom faul, štandartka bum gól. To sú veci, kvôli ktorým prehrávame zápasy. Bez neho mi to príde priamočiarejšie a rýchlejšie. Ale pomalý futbal na 1582 krát otočení cez stoperov a brankára nás zabíja, neuspejeme proti silným. Môj názor!
Každopádne treba veriť aj naďalej a dúfať, že prídu úspechy! ??
2021-01-18 08:13:35
Tento borec, ktorého neodstaví od lopty nikto + je rýchly a silný.

Je to "evolved form" Dembelého (ako u Pokémonoch)

Ešte sa aj na Dembelého podobá ?

Ale inak gratulácia do Bilbaa ?
2021-01-20 10:23:18
V prípade Bilbaa to je o srdci, viere, držaní, ťahaní, a zákernom správaní.