V tomto s Griezmannom treba suhlasit, uz iny hraci sa vyjadrovali, ze boli prekvapeny, ze hraci Barci nekomunikuju, cize treba na tom robit. A to ze Leo s Pistolerom ignorovali trenersky stab, nie je nic na chvalenie, mali pocuvat su stale hracmi, ktori musia dodrzovat pokyny. Dufam, ze zajtra tam da inu zostavu Koe ako klasiku a ze zahra aj Ilaix pozrel by som si ho s puigom
Nechcem sa nikoho dotknúť a bude to len môj subjektívny pohľad, ale z reakcii na trávniku, gestikulacie a reči tela mi ako najväčší rebelant a večne nespokojný so všetkým príde Jordi Alba. Je si príliš istý svojom miestom v teame a narástol mu hrebienok
FCB1933 - úplný súhlas. A keď vidím ako je vždy prvý pri rozhodcovi a začne mu nakladať, tak už len čakám kedy dostane zbytočnú kartu. A že ich už niekoľko bolo.
toto som postrehol i ja, výkonnostne upadol a jeho reakcie na R, alebo súpera svedčia, že nie je psychicky na tom dobre! Práve preto by do mužstva dobre sadol Alaba, ktorý vie hrať na poste stopéra i ľavého obrancu. A pritom Jordi bol doteraz môj obľúbenec.........
S tým Albom jednoznačne súhlas. Asi sa cíti nedotknuteľný, pretože je Leov líbling. Možno už ani tak nie, len si to myslí. Okrem centrov do šestnástky, a aj tie mu už tak nejdú, išla jeho forma a prístup rapídne dole. Piskovanie na rozhodcu vždy, aj keď sa ho to vôbec netýka. Obranná činnosť úplne laxná, bez dôrazu. A keď ide hádzať aut, tak je takmer 100 % istota, že založí útok súpera. Drbne to presne tam, kde je pri postrannej čiare hráč FCB obklopený dvoma až troma hráčmi súpera. Neviem prečo to robí a nemá to vôbec žiadnu logiku ale robí to takmer stále. Čím skôr preč.
Povedal pravdu, Alba má za chrbtom hráča a nevie o tom? A potom pozerá na pomedzného. Wiliams je sám na 16-ke a nik pri ňom, Lea nenechajú súperi vystreliť ani z 20 m. V tom chyba Pique, aby organizoval obranu, hoci aj Marc by mal kričať.
Bohužel, ale to je už delší, že chybí na hřišti kapitán a někdo, kdo prostě zařve. Chybí duše a osobnost týmu a je smutné, jestli skutečně jsou naštvaní na Grieze, kterej se nebál říct místo naučených frází to, co vidí většina fanoušků.
Ten kto hrával futbal vie dobre čo sa dokáže v šatni odohrávať. Toto je iba maličkosť . V minulosti rev trénera bolo počuť až na tribúnu a nikto to neriešil. Vždy to pomohlo. Dnes je to samozrejme iné
Nikde nie je napísané že hru na ihrisku organizuje kapitán . Ani ja si na to nespomínam. Sú určení hráči na (roh, štandardku, 11) Viem ale na 100% že túto úlohu má na starosti stopér . Jeho pozícia je na tom najlepšia. Či už to bol Koemann, Puyol - Barca , Hierro, Ramos - Real, Beckenbauer - Bayern , Ondruš - Slova, Jurkemik - Inter, Chovanec , Novotný - Sparta Praha atď. Čiže , áno tento hráč nám chýba.
Nikde nie je napísané že hru na ihrisku organizuje kapitán . Ani ja si na to nespomínam. Sú určení hráči na (roh, štandardku, 11) Viem ale na 100% že túto úlohu má na starosti stopér . Jeho pozícia je na tom najlepšia. Či už to bol Koemann, Puyol - Barca , Hierro, Ramos - Real, Beckenbauer - Bayern , Ondruš - Slova, Jurkemik - Inter, Chovanec , Novotný - Sparta Praha atď. Čiže , áno tento hráč nám chýba.