Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-02-17 13:36:04
Pique je lider do priemerneho druzstva, co sedi. Lebo to presne sme
2021-02-17 13:39:00
leo nehral takisto nic, to si treba povedat. koeman robi stale to iste a ocakava iny vysledok..dezorganizacia, obrana naposmech.. nema na to.
2021-02-17 13:39:58
Dovolím si sem ešte raz postnúť môj príspevok z rána. Sem sa lepšie hodí. A už končím. Na túto stránku sa chodí už len nadávať. Na všetko a na každého. Smutné. Pritom sa stalo len to,, čo sa dalo po toľkých úspechoch čakať. Prišla éra prechodných neúspechov. A, hlavne, títo chlapci na to jednoducho nemajú. Máme jedného hráča svetovej axtratriedy, Messiho, ktorý je však už na sklonku kariéry a sám súpera porážať už nebude. Potom svetového brankára, ktorý však chytá za slabou obranou, preto dostáva pomerne veľa gólov. Ostatní hráči sú na Barcelonu len priemerní, až podpriemerní. Bohužiaľ. Dokážu vyniknúť proti priemerným mužstvám, ale to je tak všetko. Po odchode Neymara išla kvalita mužstva prudko dole a náhrady, ktoré vedenie splašene kúpilo, jednoducho nenahradili kvalitu. Vzhľadom nato, v akej je Barcelona aktuálne finančnej situácii, plus ako ju trafila korona kríza, netreba očakávať veľké zázraky. To sa stáva. Opäť prídu lepšie časy. Nikdy by som nepovedal, že to napíšem ,ale ak Messi odíde, pomôže sebe, aj mužstvu. A bude pred nami veľmi dlhá cesta bez veľkých úspechov. Takže, ak chce niekto 3 poháre ročne, mal by si na najbližších možno 5 rokov odskočiť fandiť inému mužstvu. Ja si počkám. Zažil som aj oveľa horšie časy. Za ten čas si budem vychutnávať každú jednu minútu, kedy je Messi v Barcelone. Takže možno už len záver sezóny. Čo je pre mňa neuveriteľne smutná predstava.. Ale, čo už, raz to prísť muselo. A, na záver, bodaj by som sa mýlil... :-) Pekný deň všetkým.
8JK8 Premium
2021-02-17 13:52:55
Súhlasím možno to bude dobré vytriezvenie a konečne sa začnú riešiť v klube naozajstné problémy.
Mimochodom po včerajšom zápase si prajem aby king Leo po sezóne odišiel nezaslúži si byť na konci kariéry v tíme ktorý potrebuje prestavbu a trochu upokojenie situácie niesme momentálne klub Messiho úrovne mal by ísť niekam kde bude hrať o tituly. Barcelona je aj naďalej moje mužstvo ktoré budem sledovať týždeň čo týždeň je na čase postaviť tím okolo Arauja,Pedriho,De Jonga a Fatiho a verím že do 5 rokov budeme znova na európskom vrchole!!!
2021-02-17 13:53:40
Busquets mi včera už X-ty krát potvrdil že proti TOP súperom absolutne nestíha. Nie že by ostatní hráč hrali lepšie ale čo sa týka protiútokov súpera, tak s Busim máme o hráča menej.
2021-02-17 14:25:40
Nadpis ... ostrý pád na zem ... Aký ostrý pád ? Kto nie je slepý, zaslepený alebo tupý musí vedieť že vývoj nového mužstva trvá. Aj 4-5 rokov. A teraz bez prachov, bez prezidenta, po páde s L´poolom a doma Juve, po afére okolo Messiho v lete, predaji ZADARMO vraj "dreváka" najlepšieho strelca LaLigy v mužstve hrajúcom na obranu, atď., atď. Fakt ste to nečakali ? Nechceli, to súhlasím ale : realita !!!
2021-02-17 14:56:21
PSG a najmä Mbappé boli jednoducho lepší, je to športové priznať si ten fakt. Kyliana neustráži celých 90 min. žiadna obrana, podobne ako predtým nedokázal nikto ubrániť Messiho.
Lavička PSG sa nedá kvalitou porovnať s našou (Pjanič, Braithwaite, Umtiti, Firpo, Fernandes). Naozaj je to prechodná sezóna a musíme vymeniť hlavne obranu, Busiho a dať viac šancí mladým hráčom, ktorí naskočili z lavičky (Puig, Trincao, Mingueza).
Celá francúzska légia však hrá veľmi nevýrazne, Griezzmann s Dembélém mali dať po góle, žiaľ lepšie to nebude. O obrancoch Big Sam a Lenglet sad á povedať to isté...
Prestavba bude trvať min. 1-2 roky. Hlavy hore, treba zabojovať v CdR so Sevillou a vyhrať aspoň túto trofej. V Paríži odohrať odvetu so cťou a v lige dávať viac šancí mladým hráčom.
2021-02-17 15:08:16
Ufff. Niekedy dávno sa ma opýtal jeden mladý chalanisko, či fandím Barcelone preto, že je na výslní. Odpovedal som, že nie, že som fandil už dávno predtým, aj v časoch, kedy tie výsledky neboli. Teraz tiež nie sú, ani hra nie je nejako oslnivá. Generácia hráčov, čo sa vyhrievala na výslní pomaly dosluhuje. Myslím, že to, čo mali a mohli mužstvu odovzdali. Je na nich, čo ešte chcú pre klub urobiť. Tieto skutočnosti ohľadom výmeny kádra čakajú všetky kluby. Byť na vrchole sa nedá večne. Je to ako v živote – raz si hore, raz dole. Verím v lepšie zajtrajšky a fandím naďalej. Nakoniec, keď sa mi nepáči ponúknutá hra, tak stačí iba prepnúť na iný program.
2021-02-17 16:43:59
Barcelona je v prestavbe a dalo sa čakať, že takéto zápasy prídu. Najhoršie natom však je že takáto prestavba mala začať už pár rokov dozadu a nemusela byť taká drastická. Malo sa postupne omladzovať a kupovať hráčov rozumne. Minulé vedenie však kúpilo nevhodných hráčov alebo iba plátalo diery hotovými avšak priemernými hráčmi. Ale to už je jedno. Situácia je aká je a treba sa sňou popasovať. Paradoxne sa teraz za pol sezóny spravilo viac práce ako za posledných 5 rokov. Roboty je však ešte stále veľa ale ide to správnym smerom. Konečne sa do kádra dostávajú mladí hráči. Araujo, De Jong, Pedri, Dembelé, Dest, Puig, Mingueza, Trincao a hlavne Fati môžu byť veľkými oporami ak budú makať. Busquets tu už presluhuje. Alba, Piqué a Roberto tu ešte môžu odovzdať cenné skúsenosti ale takisto už majú najlepšie roky za sebou. Firpo, Matheus, Lenglet a asi aj Braithwaite na Barcu nemajú. Pjanič s Griezmannom sa sem typovo nehodia. Umtiti a Coutinho sú premňa také otázniky ale asi tiež majú svoju budúcnosť inde. Messi a Ter Stegen sú stále skvelí ale je na nich či tu budú chcieť ostať alebo budú hľadať nové výzvy. Veľa roboty v krátkom čase sa už spravilo ale ešte viac roboty treba urobiť. Ide to dobrým smerom a ja verím, že sa behom dvoch rokov môže vytvoriť ďalšia skvelá partia hráčov, no veľa bude záležať od toho ako sa vyrieši finančná situácia.
2021-02-17 17:46:32
Barcelona by na tom bola lepšie keby tréner pochopil že hráči ako Busquets , Lenglet , Brejtvejt , Pjanič , Sergi Roberto , už na to nemajú a netreba ich tam dávať ? nemyslím len tento zápas ale celkovo ...
2021-02-18 00:31:57
Konečne sa začala prestavba. Paríž je momentálne skúsené a hotové muzstvo. Dlho na tom robili. Sú na vrchole. My sme doplatili na podivné prehmaty vedenia, ktoré na úkor budúcnosti mužstva chcelo točiť veľké hviezdy a veľké prachy. Konečne tie prachy nemáme a musíme si pomôcť s mladými hráčmi, pre ktorých tu už roky nebolo miesto. Teraz je ich veľa naraz. Potrebujú starú gardu. Učiteľov. Keby sme mužstvo postupne dopĺňali dnes už by si niektorí možno nezahrali (Gérard, Busi, Sergi, Jordi) ale oni nemozu za vzniknutú situáciu. Na lepších hotových hráčov nemáme peniaze a keď sa to Koeman dozvedel ponúkol im zostať. Pretože ich potrebujeme. Potrebujú ich ti mladý hráči. Potrebujeme čas a čím viac ťažkých zápasov.