Konečne správny postoj, Laporta sa vyjadril, že Messi je fabrika na prachy a prináša im viac peňazí než Leo barcelonu stojí. Hejteri čo ste ho tu preberali zalezte od hanby do kanála.
A čo iné sa dá čakať,lenže s Leom odídu aj veľké prachy,vždy som tvrdil,že Leo zarába z marketingu na svoj príjem a k tomu na platy polke mužstva a teraz to sám Laporta potvrdil.
Joan pod už tvoj čas sa blíži. Už mi aj syn s manželkou hovoria že sú prekvapený z toho ako sa Messi cez zápas tvári ako je sklamaný a ubolený vo vnútri. Zaráža to aj mňa a nie som zvyknutý na takýto scenár Lea. Preto treba v lete urobiť brutálne čistenie kádra. Umtiti,Piqué, Lenglet, Busquets, Roberto, Pjanič,Griezmann, Coutinho,Dembele?, Breithwaite. Aj za vrece zemiakov alebo za tonu uhlia, je mi to jedno. A vytvoriť tým z odchovancov a dokúpiť nejakých hráčov ktorý budú mať chuť behať (nie ako biznisman sa sťažoval že stále behajú včera v potyčke s Tonom) nebudú dosratí zo súpera, budú mať chuť bojovať za nás. Koemana podľa môjho názoru by som nechal trénerom stále. Nech si vyberie hráčov cez leto, a ak bude mať zlé výsledky tak v januári ho vymeniť. Len takto Messiho udržíme a správime opäť vysmiatým chalanom ktorého všetci máme tak radi. Visca Barca visca Catalunya ❤??
Udržet Messiho je chyba, ....Messi už nemá motivaci. A držet ho pod zámkem jak bývalé vedení je ještě větší hrůza. Když chce hráč jít, a není mu to umožněno, nikdy nebude dávat TOP výsledky, to ja jasny.
Motivácia? Si asi nikdy nešportoval. Čo je sladšie, titul vyhrať alebo ho stratiť a znova získať? Ak na toto odpovieš správne, prídu Ti odpovede správne.
Neviem, podľa čoho ma súdiš. A je mi to šum a fuk. Ak sedí vek v profile. Tak aj vzhľadom na situáciu z minulého roka, zdržím sa komentára. Idem spať. Ľudia v mojom veku živia rodiny a platia účty. Dobrú noc
Nie ze on sa nebahe jak otrok
Citanie s porozumenim odporucam
Je realisticky nic viac nic menej