Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-02-19 18:05:31
Moc hezky napsáno. Prostě Griezmann neměl šanci nahradit v útoku Suaréze a ta klasická devítka chybí. Osobně doufám, že až se uzdraví Fati, pak by mohl po zbytek sezóny být útok Fati - Messi - Dembélé. V létě by se mi líbil scénář, kdyby se podařilo prodat Griezmanna a Coutinha a třeba i pro první variantu Martina. Pak by mohl být útok Dembélé/Fati - Aguero/Malen - Messi/Trincao. (Aguero zadarmo max. na 2 roky). Nebo Dembélé/Fati - Aguero/Martin - Messi/Trincao. A v létě 2022 koupit Haalanda. Při náročné těžké sezóně...navíc Barca musí vyhrát "každé" utkání, tak je potřeba hráče pravidelně točit.
2021-02-19 18:40:04
Presne tak, ak by suarez ostal, tak by nedajbože nevystrielal atleticu titul a jediný hráč na jeho pozíciu brejtvejt by nedostával primeraný herný čas.
2021-02-19 18:50:58
Luis preč, Leo preč, bussy preč alebo lavička, pique tak isto. Kým ešte mali cenu.. Kúpiť za to 3 obrancov, snajpra a začať konečne budovať novú barcu. Takto nás starci ťahajú dole.. Dokola a stale
2021-02-19 19:15:37
Ježiš Mária konečne to nieje pekne zhrnul aj pre tych ktorí tu po každom prehratom zápase budú spamovat so suarezom.. A takisto po každom góle co dá za atlétov. U nás tak nehral posledné dve sezóny a zato ze sa mu tam darí Automaticky neznamená ze by rovnako hral aj u nás.
2021-02-19 20:45:19
ak chcete mať argumenty k tomu, že Lucho mal-nemal ešte ostať u nás, tak si opakovane pozrite posledné jeho zápasy.... ak by mal po zranení aspoň 70% výkonnosť, tak by ho predsa nikto neposlal OUT FCB... už som o tom písal mnohokrát, že bolo už načase, aby to puto MESSI<LUCHO už skončilo, lebo škodilo to mužstvu... nik ma o tom nepresvedčí, že by sme boli na tom lepšie, ako sme... vidieť dvoch chodiacich hráčov /Leo, Lucho/, ktorý len sem tam dajú gól sa uý dnes nenosí...dnes maká celé mužstvo... vráťme sa v čase... keď sa začínala skladať zostava z LaMassie, kde bolo prepojenie starý-mladý, tak kondične to bol oproti poslednej sezone nebe a dudy.... Lucho v ATM ,,trhá asfalt,,... kur... prečo to nerobil u nás ?????? LEBO MESSI... visca amigos..
2021-02-19 21:12:44
Nejde o to kdy, ale kde odešel. Za mě čas správný, o rok by to bylo ještě horší. Neměl jít akorát přímo ke konkurenci.
2021-02-20 00:33:19
Bylo spravný že odešel Amigos je nutné dál nahrazovat. Ale chyba je KAM odešel, posílit jednoho z hlavních kandidátů na titul a ještě zadarmiko Luisem, za to by si vedení mělo nalískat.
2021-02-20 08:40:24
David a preco nenapises, ze sme draho kupili Griz.a k tomu jeho plat?Uz som tu pisal,ze Luisito bol v kazdej sezone druhym najl. strelcom LL a raz aj vyhral Pichichi a i ked nestrielel goly v LM, tak pomahal muzstvu ziskavat trofeje v domacej lige a v poharoch,podla mna mal este ostat aspon sezonu trebars aj ako hrac z lavicky a navyse, bol ochotny ist aj platovo dole a to ako mu oznamil trener ze ho tu nechce ani nehovorim, urcite si zasluzil za svoju pracu v muzstve ine jednanie-priame a nie odkazy cez mobil atd. A Grizmana? Ja bysom ho nebol kupil ani za polovicu penazi, uz aj skrz tie jeho jednanie a reci rok pred jeho kupou, osobne neverim, ze bude niekedy taky strelec, ako s Luisita.Takze,kupa Griz.plus jeho plat a jeho prinos pre muzstvo, na druhej strane Lusito,nahradnik ajeho ochota ist platovo dole.