No nejsem pro jeho příchod, ale Kun bude zadarmo, a asi by nechtěl ani obří plat vzhledem k jeho věku a možnosti hrát s Leem........takže asi lepší on, než nikdo
Hroťák, ktorý sa nebojí aj vystreliť spoza 16ky by sa zišiel určite. Aguero je fajn. Plus by bol jedným z dôvodov pre Lea, prečo predsa len zostať v FCB.
No tak to nech nie je dôvod to hádam nebudeme kupovať Messiho kamošov na úkor toho aby tu ostal to takto nefunguje aspoň pevne verím a dúfam lebo sa to potom začne podobať až príliš na FC Messi
Máme nejmladší mužstvo za posledních 10 let, takže bych Aguera přivátal rád, pokud by odešel Braitwaite. Zase nemůžeš hrát jen s 20 letýma klukama, to pak taky není dobrý.
Druhá vec je tá, že anglický a španielský futbal je veľmi rozličný, neviem či by sa tam Aguero uchytil. Tak či onak si stále myslím, že Barcelona 32 ročného útočníka nepotrebuje.
Mladý majú zbierať skúsenosti a najlepšie v Acku aby sa pekne zohrali a aby sme potom v nasledujucich rokoch mohli dobiť Európu , tým že pride 33 aguero na 2 roky akurát zoberie miesto mladšiemu a potencionalnejsiemu hráčovi veď to nedáva zmysel .
JJ13, Kun hral 2006-2011 za Atlético, teraz je 10. sezónu v City.
Za mňa radšej Haaland alebo Malen, ale je to úloha pre športové riaditeľstvo...
Alaba by bol super, len ten plat bude obrovskýýýýý
Prestup Haalanda by bol za koľko? 200mega? Aguero zadara. Máš pocit, že máme toľko peňazí? Ja by som si tiež radšej vozil zadok vo vlastnom AR Stelviu Quadrifoglio ale musí mi stačiť firemná Corolla.
Haaland bude dostupný aj tak až o rok, čiže do vtedy Barcelona bude vedieť zohnať financie podľa mňa. Ak spraví dobré predaje a nespraví zase nejaké hlúpe nákupy, mohlo by to vyjsť.
Alaba super, porad mu je 28 let. Ale na co Aguero? Zase at se z toho nestane starej tym plnej hracu přes 30 let,to uz tady jednou bylo.Ten tym potřebuje omladit za Busiho,Albu,popr hledat nahradu jednou za Lea
Suhlas. Utočníka jednoznačne mladšieho - jedine žeby prišiel aj Aguero aj niekto mladší a hrali by na striedačku, to by bolo uplne idealne, ale asi chcem vela :D
Tak pravdepodobne neostaneme len u Aguera. Laporta chce kúpiť Moukoka z Dortmundu. Ale osobne si myslím, že s Aguerom nemáme čo stratiť, možno to vyzerá ako plátanie, ale taký Haaland bude dostupný až o rok a na neho treba našetriť.
Já jsme v tomto trosku opatrnejsi...za Barta vse spatne,tám skoro v bankrotu a po zvolení Laporty jak když mávneš kouzelným proutkem bude vše ok? budeme nakupovat ty nejlepší hracě a na to už peníze budou ???? no ja nevim ...:-///
Ale však keď príde aguaero a alaba zadarmo alaba bude mať vysoký plat určite ale zas aguero ak príde Messi nepôjde nikam ?a aguaro zas nemôže dostať nejakú extrémne prehnanú zmluvu s platom apson dúfam keďže bartomeu tam není už ?
Tu by nebolo čo kritizovať. Plat by mal možno trochu väčší, ale stále myslím na nejakej úrovni. Ten plat nebude problém ak sa zbavíme Umtitiho a Lengleta, nehovoriac o ďalších ako Pjanič, Griezmann a Coutinho, ... . Alaba zahraje nie len na stopérovi, alebo LB, ale využiť by sme ho mohli aj pár krát ako náhradu za Busiho, keďže de Jong sa nám posunul vyššie a za Busiho nemáme nikoho, max. neschopného Pjaniča.
Ak bude hrat Busquets zaklad aj buducu sezonu, na LM mozeme zabudnut. Na to, kolko Busquets zaostava za top europou nam 2 tyzdne dozadu ukazal PSG, kde bol absolutne strateny a mimo. On moze hrat s Levante ci Gironou. Ale to je vsetko...
Neviempreco, to je blbosť. Hlavne v posledných zápasoch sa ukazuje aký je kľúčový. Keď už to ani teraz nikto nevidí tak neviem. A v zápase s PSG sa ukázalo ze aj Messi môže hrať už len s Levante a Gironou.
To čo je za sračku, že Messi môže hrať len s Levante a Gironou. Sa spamätaj takú somarinu napísať. Áno, v posledných zápasoch zahral Busquets viec než obstojne, ale to nemení nič na tom, že s PSG bol po Lengletovi druhý najhorší hráč na ihrisku.
Takýchto provokatérov je lepšie si nevšímať, viem to už z vlastných skúseností, idem im len o to človeka vytočiť, radšej si ich nevšímajte, nech si píšu čo chcú, potom ich to prestane baviť, však my triezvo uvažujúci vieme kde je pravda
ale zatiaľ nie je nič oficial takže môžme zatiaľ len snívať lebo Alaba je pre nás úžasnou možnosťou može zahrat v obrane aj na kraji aj stoper a ako DM takže fantázia !!!
ja uprímne nikdy neverím mediám ked to nevidím cierne na bielom tak neverím pamatate ako minule vsetky media neymar 100 % Barcelona a bolo z toho nič takže ja velmi medíam neverím a je divné že chcel do realu a zrazu do barcelony. ale berte že real chce predať varana lebo mu konči zmluva 2022 a nechcú ho pustit zadarmo na buduce leto takže ho chcu predat toto leto a ked odide chcu alabu
Je to len ústna dohoda, nie je to nič spísané. Podľa mňa to bolo skor nejaky rozhovor s agentom žeby ho laporta rád uvítal a tak. Ale je to len čisto moj tip ale bude treba predať hracov a neviem aky plat bude alaba chciet lebo v bayerne berie celkom raketu
Pýtať si určite bude niečo na úrovni toho Umtitiho platu okolo 12-13 M + bonusy tipujem. Nie je to málo, ale myslím, že ním môžeme získať hráča, ktorý nahradí aj 2-3 hráčov, čo by už mohlo v súčte vyjsť na takú sumu.
Ak je toto pravda tak mne len zostáva povedať: fantastická práca pán Laporta. Dúfam že dnes to tým nafúkaným Parížanom natrieme, aj keď bude to takmer nemožné. Nič sa nedeje keď nepostúpime, hrdí keď sa vyhráva, verní keď sa prehráva. Visca el Barca !!! Hlavne aby sme odchádzali z Parku Princov so vztýčenými hlavami.
Tak, tak, nič si neprajem, iba to, aby sme odišli z Paríža dôstojne, na postup nemyslím. A pre istotu to nebudem ani pozerať, pozriem si to po zápase podľa výsledku. Len nie debakel, ten by mohol chlapcov rozhodiť a teraz to nepotrebujeme, blíži sa finále ligy i pohára.
Tak to je super, že pokračujeme v podepisování hráčů, kteří si chtějí hlavně co nejvíce vydělat a když mu nikdo nedal ten plat, který chtěl dokonce ani City nebo Real, tak agent hned věděl komu volat a my určitě nezklameme a dáme ještě víc.
no tak to by bola iná pecka keby prišiel taký hráč ?A celkom by som tu uvítal aj Aguera a Leovi by sa konečne splnil ? A to by bol slušný štart aj pre Laportu keby dotiahol Alabu ?
Já bych ho bral na točku s Busim a Albou. (Orellana s Baldem budou mít čas v klidu dozrát). Co se týče stopera, tam budeme mít 3 slušný, mladý hráče, kteří můžou naskakovat vedle velezkušeného Piquého.
Super zpráva! Jinak trochu obočím.. Píše se na eurofotbalu, po včerejším vyřazení Juve, že Ronaldo má vedle sebe amatéry :D ale že ten hráč hrál totální bídu, už nikdo nerekne. Messi tahá tým už několik sezón, ale když Barcelona prohraje s PSG, tak se přitom všechny negativní komentáře snasej hlavně na něj.. Pojďme dneska zahrát jak se Sevillou a udělat dobrý výsledek s čistým kontem!!
Upřímně na LB by sem nepřišel protože na něm hrát podle jeho slov nechce a ani nebude. V Bayernu tak nehral kolik 2-3 roky už minimálně, a ani ho tam nevyužívali a to ani po Pepkovi kterýho vlastně zkusil všude možně..Takže jedině na CB a nebo sem tam zaskočit na pivotovi ale to spíš lepení nic víc :). Jako hráče ho mám rád inteligentní silný rychlý a dobrá kopací technika. Horší je že ma nechutný plat a poslední tak 2 sezony nechutně stagnuje. Ale to beru že v Bayernu prostě už nic vyhrát ani nemůže a nemá asi motivaci. I když no no.
A nie len Puyol ale mnoho dalsich obrancov. Alaba ma vsetky predpokaldy, ci uz kvalitativne, povahove i fyzicke, aby vydrzal podobne dlho. A bude zadarmo.
F. Romano:
Pini Zahavi, agent of David Alaba, to Goal: “There’s no verbal agreement with Barcelona. The news is NOT true”. The only club that reached a ‘verbal agreement’ with Alaba is Real Madrid, as reported... but it’s not signed yet. ??? #Alaba
Za mňa radšej Haaland alebo Malen, ale je to úloha pre športové riaditeľstvo...
Alaba by bol super, len ten plat bude obrovskýýýýý
Ale inak TOP obránca, resp. záložník
Pini Zahavi, agent of David Alaba, to Goal: “There’s no verbal agreement with Barcelona. The news is NOT true”. The only club that reached a ‘verbal agreement’ with Alaba is Real Madrid, as reported... but it’s not signed yet. ??? #Alaba