??? Pane dejte si facku pak se podívejte na video a pak komentuje. Když vstanete po faulu na vás a najednou odlitne od vás talian protože se často díval na Ronalda tak byste měl taky hodně co říct rozhodčímu
Tragédia ako neprimeranie a dehonestujúco viete niektorí reagovať a ešte to aj odsúhlasiť??? Smutné.
Pre mňa je to tiež podľa videa záhadou, prečo dostal červenú kartu. Pozornejší pozorovateľ si všimne, že rozhodca bol až príliš blízko a uprene sa na oboch aktérov pozeral. Mohol tam byť už asi iba pľuvanec, čo by ma z pohľadu Mingueza veľmi mrzelo, lebo som si istý, že to v La Masia neučia. Ak to však bol iba ten teatrálny pád toho talianskeho hráča (potom čo urdrel čelom Minugueza), tak to vidím na červenú skôr pre neho. (1. žltá za úder do tváre v hre a 2. za nešportové správanie). Tak isto potom zlyhanie rozhodcu. Neviem či sa dozviem pravdu.
Já se omlouvám, nemyslel jsem to zle, ale prostě po takové frašce co je aspoň na tom videu bych prostě minguezu nevinil. Do fotbalu patří emoce i do diskuze :)
Pravdu máte oba. Bylo trochu neadekvátní to vytáhnout, když je v tom teď nevinně, ale zároveň je pravda, že se mu ty prekérní sitauce sčítají a tak to asi nebude náhoda a chce to na tom zapracovat.
To je přesně příklad toho nesmyslu,že VAR může zasahovat jen ve vápně. Měl by dát pokyn rozhodčímu,že ten Ital simuloval a měl dostat aspoň žlutou za simulování. Ten VAR se vůbec neumí používat,hodinu vždycky řešíjou,jestli hráč nemá pěšinku od vlasů milimetr v ofsajdu a takovýhle situace nikdo neřeší
To jsem si donedávna myslel taky, ale jak nedávno hrála Slavia s Rangers,tak jeden slávista mohl jít sám na gólmana a asi metr před vápnem byl faulován a rozhodčí vůbec neodpískal faul, z opakovaných záběrů bylo jasné, že to byl faul a ten borec měl být vyloučen protože byl poslední a Bosák, který to komentoval říkal, že když to bylo před vápnem ,VAR se k tomu nemůže vrátit, tak nevím
Jedna věc je se přeřeknout nebo něčí jméno blbě vyslovit,druhá věc je přehled o pravidlech a o dění ve fotbale a to Bosák bezpochyby má větší než drtivá většina z nás tady
To taky nevím,jak jsem psal výše,v tom zápase Slavia vs Rangers byla taková situace a říkali to tak. Akorát po tom zápase všichni řeší nesmysly okolo Kúdely a Kamary a na spoustu jiných věcí se úplně zapomnělo
rozhodčí vidí jen ty co plakaji (třeba icardi když mu lenglet šlápl na nohu, největší ubohost) a takový rozhodčí nemají co pískat, na místě Španělska bych se odvolal vůči té červené a požadoval trest pro toho debila co na něj vyjel.
ak sledujete Minguezu, tak musíte uznať, že jeho spôsob štýlu hry nie je zlý, len chalan musí zmeniť myslenie v inkriminovaných momentoch, ktoré škodia jemu aj mužstvu.. súper, ktorý zistí, že je chalan labilný, tak to môže len využiť vo svoj prospech.. niekedy mi až ,,tuhne krv,, keď vidím, ako Minge chce riešiť niektoré zákroky..
Suhlas, ten jeho emotivny styl (on to nieje v podstate styl, je to jeho natura) bude podobnymi chrapunmi zneuzity voci nemu a to je jedna z veci, na ktorej musi popracovat. Na druhej strane, je treba hovorit nahlas o tom, co sa deje vo futbale, nieje mozne aby za ucasti kamerovych systemov sa hracom prepieklo to vyplakavanie a skuvinanie. V subojoch sa stane, ze je ruka v blizkosti tvare, ale to nieje automaticky dovod skrucat sa na zemi, bavime sa tu o jemnom, casto neumyselnom dotyku, nie udere. Toto je hnus nech to robi ktokolvek a ubera to z atraktivity futbalu a robit zo seba plackov nemaju za potreby. Podobne situacie sa musia riesit hoci aj po zapase a trestat stopkami, kludne aj na 5+ zapasov, to si mlady nadejny hrac rozmysli, ci sa mu to oplati.
Pre mňa je to tiež podľa videa záhadou, prečo dostal červenú kartu. Pozornejší pozorovateľ si všimne, že rozhodca bol až príliš blízko a uprene sa na oboch aktérov pozeral. Mohol tam byť už asi iba pľuvanec, čo by ma z pohľadu Mingueza veľmi mrzelo, lebo som si istý, že to v La Masia neučia. Ak to však bol iba ten teatrálny pád toho talianskeho hráča (potom čo urdrel čelom Minugueza), tak to vidím na červenú skôr pre neho. (1. žltá za úder do tváre v hre a 2. za nešportové správanie). Tak isto potom zlyhanie rozhodcu. Neviem či sa dozviem pravdu.