Pelinho ty si riadne odvazny (alebo sprosty) ked sem prides takto provokovat lebo ak prehrate budes zase za debila ? aj ked vam bielym to asi ani nevadi ...
Ter Stegen
Araujo - Pique - Lenglet
Dest - Busquets - De jong - Pedri - Alba
Messi - Dembele
Treba dat pozor na Viniciusa a nenehat Kroosa posielat dlhe pasy.
V LM skor Liverpool podal hrozny vykon ako Real nejak dobre, cize mozme ich vyklepat, Real ma o zapas v nohach viac co nam moze hrat do karat, ale nemusi. Hlavne MY musime podat obetavy vykon az na dno a mame to.
Ja by som radšej dal Minguezu namiesto Piquého, za mňa Mingueza je už teraz lepší futbalista - rýchlejší, výborný vo vzduchu. Radšej by som dal namiesto Piquého Minguezu, ale s ostatkom súhlasím
V lavo bude lavonohy stoper takze Lenglet. V strede Pique alebo ak nebude fit tak Araujo. V pravo Mingueza. Jedine ze by sa Koaman rozhodol dat De Jonga do obrany, co by bola velka blbost.
Tunno nesranduj, Pique bol jeden z dovodov vysledku aky bol. Po takom zraneni nemal co robit na ihrisku. Nepripraveny hrac v takychto zapasoch nema co hladat ?
Oni musia hrat naplno a snazit sa vyhrat, lebo su dva body za nami. Na druhej strane sa musia trochu setrit, lebo ich caka odveta LM o niekolko dni. Cize by bolo dobre mat loptu pod kontrolou a nutit ich behat. A nedat im lacnu jedenastku (o ktoru sa budu spolu s rozhodcom snazit).
Real vyhra a uz zase im rozhodca pomohol.. uz vidim tie komentare od Piqueho..
Araujo - Pique - Lenglet
Dest - Busquets - De jong - Pedri - Alba
Messi - Dembele
Treba dat pozor na Viniciusa a nenehat Kroosa posielat dlhe pasy.
V LM skor Liverpool podal hrozny vykon ako Real nejak dobre, cize mozme ich vyklepat, Real ma o zapas v nohach viac co nam moze hrat do karat, ale nemusi. Hlavne MY musime podat obetavy vykon az na dno a mame to.
Na výhru potrebujeme vstreliť aspoň 3-4 góly, lebo rozhodca je záruka 1-2 penált pre Real :-)