200 mil? Docela nereálné ne? To už je po snížení platu Messiho nebo z toho se ukrojí jeho plat? Griez 40, Couts 20, Dembele 15, Umtiti 10, Pjanic 8 a to je tak vše. Ostatní mají kolem 10 a méně. Pokud se stane náhoda, tak Roberto 10. Když se sníží plat Piquemu, Frenkiemu atd, tak reálně jsme stále dost daleko realitě a to pochybuji, že všichni odejdou. Důležité je taky jestli se počítá již s fanoušky na stadionu a nebo ne. Pak by to bylo řešení, jinak čistě takto je to nereálné.
Hlavne, že tu potom nejaké indivíduá zmýšľajú nad zotrvaním Griezmanna ???
Ak bude až tak nutné znížiť platy, tak u Griezmanna nám nepomôže len jeho zníženie platu, tu bude nutné sa zbaviť celkovo jeho platu, čiže predaj/výmena!!!
Aby to nebolo len o Griezmannovi, tak nutné to bude aj u Dembeleho, Coutinha, Umtitiho, ... Griezmann má ale ten plat razantne vyšší než ostatný, takže u neho bude ten predaj veľmi dôležitý.
A kdo nahradí Grieze? A nepiš mi tu nesmysl typu Depay. Takže vyměníme 20+ golů 13 asistencí a to že to odmaká i za Messiho dozadu a dost tak vypomáhá, a budem doufat že Depay dá aspon golů 10, protože o poznání těžší liga, nový tým. Nebude hrát to co hrál, nebude kopat penalty ani přímáky, nebude mít absolutní volnost jako v Lyonu a bude na něj tlak což v Lyonu není. To je fakt výborný. Takže po roce co se ten hráč konečně chytí a maká a má formu, tak ho střelíme a budem doufat že se chytne hráč co hraje o xx třídu horší ligu chytne a není na něj vyvíjen žádný tlak.. Super tomu říkám posun.
Tu nejde o nahradu. Griezmannov odchod je nevyhnuty, ak tu chceme Messiho udržať. Áno budeme sa musieť spoliehať, že tie góly daju Depay a Aguero. Z pohľadu gólov a asistencii ti taký dvaja hrači mali nahradiť Griezmanna. Navyše ak budeme mať štastie tak nam pomôže produktivny Fati. Griezmann by ani miesta v zaklade nemal od budúcej sezóny z vysokou pravdepodobnosťou.
No ale veď to nebude stačiť. Čo si nečítal članok. To by si musel znížiť z terajších 40-45 M na 5-8 M. To je nerealne, že by až s takym zníženim suhlasil.
Jenže tady nejde jen o něj. Ale silně i o Lea on sice přivede největší peníze do kasy, ale zárověň největší sežere a v momentální situaci je to spíš ta druhá možnost, protože korona. Griez má 30 mega year takže jestli tohle je v čistým tak ámen. Jenže tohle měl v ATM takže bylo jistý že tady ten plat dostane taky. . Taky by měl jít s platem dolu. Jenže udělají to? Couts má 21 mega což je naprostá šílenost. Umtiti má 11 mega, Dembele má taky 11 mega, lazaři mají šíleně moc. To ten Griez aspon na tom hřišti jezdí a chytl formu.
Ja som u Griezmanna nasiel sumu 37,5M. To je priblizne suma, kolko berie Dybala, Lukaku, DeLight a Skiniar dokopy, alebo Modric+Benzema. Za 4 roky platnosti kontraktu odsaje z pokladne cca 150M + prestup 120M. Potom sa zbali a odkraca do MLS. A zeby podaval vykony zodovedajuce platu, to sa neda vobec povedat.
Dalsie chutovky: Coutinho takmer 22M, Dembele 20M, Pjanic 15,6M, Umtiti 14M. Tito hraci sa musia z timu pratat aj hoci zadarmo. Barto musel byt pod vplyvom, ked podpisoval tie zmluvy.
A Martin B. sa vcera opat vyjadril, ze timu ma co ponuknut a neplanuje opustit Barcelonu. Vsetko nasvedcuje tomu, ze toho roku sa prvy krat v historii klubu budu viac oslavoval odchody hracov, ako nove https://www.capology.com/...
No až taká superhviezda, že by si zaslúžil taký plat nebol. Umelo sa mu navýšila cena len tými vyjadreniami, že je na úrovni Messiho a Ronalda, alebo keď táral Deschamps. Taktiež keď si vypýtal od Atletov väčší plat na ten rok čo u nich zostal.
Aj tak je toto všetko druhoradé oproti tomu, čo urobil Bartomeu. Ten zariadil, že sa Griezmannovi po každej sezóne ten plat navyšuje a asi posledným rokom zmluvy dosiahne tej hodnoty 45 M a to bude až za 3 roky ? Ver, že niečo také by Laporta neurobil!
Ten nakup bol hlavne uplne zbytocny. Barto doslova splachol do hajzlu 270M. Dotiahol do Barcelony hraca, ktory hrava na poste, ktory ma Barcelona pokryty najlepsie na svete v osobe Messiho. A pritom topanka tlacila na uplne inych postoch. V case prestupu som nenasiel snad ani jednu pozitivnu recenziu na Griezmannov prichod. Vsetci sa podivovali kde bude hravat. Presli 2 roky a stale to nie je uplne jasne a miliony z rozpoctu su nenavratne fuc.
Veď ja nevravím, že odíde a nikdy som ani netvrdil. Dobre viem, že odísť nechce a ani sa to nemusí zmeniť cez leto. Ja tvrdím len že by odísť mal, či sa tak stane to nevie možno ani sám Laporta.
Toto dokazuje, že absolútne nechápeš všetko čo som písal keď sme sa o tom pred pár dňami bavili.
Nie nechápeš a z toho vznikol ten tvoj problém, lebo si ma nepochopil. Ty si myslíš, že len hejtim Griezmanna, ... nie ja si ho vážim, trochu som si ho aj obľúbil, ale viac vidím len dôvody prečo by mal odísť a tých je oveľa viac ako dôvodov prečo by mal zostať.
Ty zase ver, že ak bude šanca Griezmanna predať, tak Laporta váhať nebude.
Stale jeho plusy prevysuju tie mimusy. Viac sa oplati mu kus znizit plat a si ho nechat ako ho predat. Platnejsi hrac po messim v utoku momentalne nieje.
Keby si si mal vybrat medzi jeho prenechanim a vyhrou ligy alebo predajom a usetrenim penazi ale sezonu bez trofeje? Tak co si vyberes? ( neviem ci ma zmysel sa to pytat)
A kde máš tú istotu, že ak Griezmann zostane tak vyhráme ligu a iné trofeje ? Máš úplne absurdne zmýšľanie. Tak mi tie plusy konečne vymenuj, lebo ja vidím len mínusy ako vysoký vek, plat, nemá pevnú pozíciu v zostave, ... Jediný plus ktorý vidím je len to, že je na základe minulej sezóny 2. najproduktívnejší hráč.
Zase treba si priznať, že ak sa zmení zostava a budú v zostave aj hráči, ktorý Griezmanna zo zostavy vytlačia (čo v minulej sezóne nemal kto), čo by ani nemalo byť ťažké, keďže nemá pevnú pozíciu, tak sa môže veľmi ľahko stať, že už taký produktívny nebude.
Mysli si kľudne, že trepem blbosti, ale ja navzdory situácii v klube som ochotný radšej obetovať Griezmanna pre zlepšenie situácie, či už predajom zarobiť na Haalanda na budúci rok, či vymeniť za napr. de Ligta a posilniť tak obranu. Zase myslieť si, že Griezmanna nám teraz nikto nenahradí je blbosť, niečo také môžeš aplikovať na Messiho už keď tak. Aguero, Depay, Fati - máš troch kvalitných hráčov proste pravdepodobnosť nepustí, min. jeden bude mať vydarenú sezónu. A aj keby nie, tak minimálne si sa zbavil 30 ročného hráča a získal mladého borca, či už Haalanda, alebo de Ligta, alebo hocikoho Laporta vybaví.
A zase z hypotetického hľadiska ak by zostal Griezmann a opäť by sme nevyhrali žiadnu trofej a Griezmann by už mal 31 bol by si spokojný? Možno by ešte dohral do 33 rokov a potom by išiel šup do MLS zadarmo. No a sme bez náhrady. No ja by som si potom vyčítal keby sme za neho mohli mať Haalanda, alebo de Ligta, ale nakoniec z toho neboli ani trofeje, ani náhrada.
A který hráč vytlačí Grieze? Snad ne Depay nebo Aguero. Protože ty prostě na něj momentálně nemají. U Aguera doufejme že mu vydrží zdraví aby byl platným žolíkem a od Depaye nevíme co čekat může se chytit a nebo bude labil jako v MAN U protože hlavou na velkoklub zatím neukázal že má. Lyon byl zatím jeho strop, a podle mého mu tady pšenka vůbec nepokvete a hlavně potom co Koeman příští sezonu odpálí... U Grieze je jasné protože je sehraný s týmem i s Leem :). Jeho bonus je právě v tom že je s týmem sehraný. Jeho defenzivní činnosti kterými pokryje i Messiho, který se tak nemusí ani vracet protože Griez to tam oběhá, další plus je že se chytil, jasný pořád to může být lepší ale pokud máme konečně sehraného partáka k Messimu tak proč ho dávat pryč? A neudělat to jinak? To se jako máme spolehnout na Labilního Depaye? Nebo doufat v Aguera ? Co to je, tak mi máme hráče co si konečně sedne a tak ho pošleme pryč a budem radši doufat ve dva nový méně kvalitní hráče. A když se jim ta sezona nepovede tak co? Budem si sypat popel na hlavu? Nebo si vlastně budeme říkat "no byli zadara, tak se nic nestalo". Boha..Věk? 30 let? Je nic, muže být platný klidně další 4 sezony. Jasný plat veliký, chyba. Ale když přicházel v ATM měl 30 mega taky, myslíš že největší hvězda z ATM a třetí nejlepší hráč v La Lize po Messim a Ronckovi dostane 15? :D Vtipalek. Griezmann byl v době přestupu TOP hráč a můžeš tu namítat cokoliv že nebyl, možná tak pro tebe. Ale v době přestupu to byla TOP stár ligy a světa. Nejlepší hráč MS, nejlepší hráč mistrovské Francie a nejlepší repre. Nejlepší hráč a playmaker skvělého Atletica. Ve věku 28 Let(nejlepší leta) :). Laporta by mu dal uplně stejně možná tak o málo mín ale nebylo by to Markantní. Když už tak sem vůbec když se nedefinovala jeho pozice. Ale kdž už tu je a chytil se tak je uplná blbost ho posílat pryč a doufat v zázrak typu depay. A nebo ho měnit za De ligta.
Jasne Depay a Aguero tu prišli určite preto aby vysedávali na lavičke ?
Jedného bude chcieť v základe Koeman a druhé zase Messi. Úplne ich podceňujete obidvaja. Sú to kvalitný hráči, tak z nich nerobte tragédov. Taktiež Aguero má tú výhodu, že je hrot, čistá 9-tka akú potrebujeme. Dobre na defenzívu som zabudol u Griezmanna ? aj Aguero sa môže počítať za zohraného s Messim za tie roky, ale to nespomenieš, nie? To by si chcel veľmi veľa aby tu Griezmann hral ešte 4 roky, pochybujem, že si ešte dlhšie udrží úroveň.
V prvom rade to bol hráč, ktorého nám netrebalo. Griezmann tu nemal čo robiť vtedy a ani teraz. Nikde som nespomínal, že by mal mať Griezmann 15 M, tak si radšej tie čísla nevymýšľaj VTIPÁLEK ? Najväčší problém v jeho zmluve je ten, že sa mu ten plat každoročne zvyšuje. To je ten problém, ktorý mi na jeho plate vadí. Každým rokom je ten hráč starší a čo chvíľa dosiahne svoj zenit a čo potom. Uvidíme ako sa vám to bude páčiť chlapci, keď bude hrať Griezmann v 33 rokoch svoju poslednú sezónu, plat bude mať najvyšší a hovno odohrá podobne jak Pjanič.
Ak tu ešte niektorý snívajú o Haalandovi v budúcom lete, tak potrebujeme do roka na neho získať prachy a pochybujem, že len tak zázrakom objavia v klubovej pokladnici. Ak chceme jeho, tak treba predávať a to už toto, lebo Haaland bude mať klauzulu aktívnu už od začiatku leta.
Ak 30 ročného Griezmanna nepredáme po dobrej sezóne, tak ho už potom nepredáme nikdy! Ale jasnéééé, veď najdôležitejšie pre vás je len to, aby Griezmann odohral životnú sezónu a vyhral nám trofeje ? ale to s takou obranou akou máme nedáme ani keby máme vpredu ešte aj Ronalda.
Doufám, že i Leovi sníží ten plat opravdu markantně, to co měl byl nesmysl-Bartimeu se nechal od Jorgeho vyšroubovat neuvěřitelně. Jako aby měl třeba desetinásobek průměru týmu ... co dodat. I Leovo výplaty nesly svoji část v tom, jak na tom Barca teď je....akorát on to vracel týmu na hřišti a asi i marketingově, což nejde o některých dalších říct....ale i tak, byla to kravina, vždyť se pořád píše, že mu o peníze nejde, ne? Všechno musí mít svoji rovnováhu. Snad se z toho dostaneme brzy.
U Messiho sa hovori o znizeni o 50%, tj. mensi plat ako Griezmann. Ale Messiho zmluva nebola nikdy najvacsi problem, aj ked ta cifra sa zda horibilna. Ten vratil kazdy cent z vyplaty klubu minimalne dvojnasobne. Problem su tie dalsie zmluvy, ako napr. Albovi po najhorsej sezone v kariere bola predlzena zmluva o 5 rokov, cize do dochodku. Piquemu bola predlzena zmluva do 38 rokov s tym, ze ma 3. najvyssi plat v time, Brathweit zmluva na 5 rokov, Lenglet 6 rokov atd. Cisty diletanstvo.
Bartovi sa to rozpadalo pod rukami uz davno pred koronou, vid. rok 2018, kde Barcelona namiesto letnej pripravy 2-krat obletela zemegulu a hravala nezmyselne zapasy, aby zaplatala diery v rozpocte.
Ak bude až tak nutné znížiť platy, tak u Griezmanna nám nepomôže len jeho zníženie platu, tu bude nutné sa zbaviť celkovo jeho platu, čiže predaj/výmena!!!
Aby to nebolo len o Griezmannovi, tak nutné to bude aj u Dembeleho, Coutinha, Umtitiho, ... Griezmann má ale ten plat razantne vyšší než ostatný, takže u neho bude ten predaj veľmi dôležitý.
Dalsie chutovky: Coutinho takmer 22M, Dembele 20M, Pjanic 15,6M, Umtiti 14M. Tito hraci sa musia z timu pratat aj hoci zadarmo. Barto musel byt pod vplyvom, ked podpisoval tie zmluvy.
A Martin B. sa vcera opat vyjadril, ze timu ma co ponuknut a neplanuje opustit Barcelonu. Vsetko nasvedcuje tomu, ze toho roku sa prvy krat v historii klubu budu viac oslavoval odchody hracov, ako nove https://www.capology.com/...
Aj tak je toto všetko druhoradé oproti tomu, čo urobil Bartomeu. Ten zariadil, že sa Griezmannovi po každej sezóne ten plat navyšuje a asi posledným rokom zmluvy dosiahne tej hodnoty 45 M a to bude až za 3 roky ? Ver, že niečo také by Laporta neurobil!
Toto dokazuje, že absolútne nechápeš všetko čo som písal keď sme sa o tom pred pár dňami bavili.
Ty zase ver, že ak bude šanca Griezmanna predať, tak Laporta váhať nebude.
Zase treba si priznať, že ak sa zmení zostava a budú v zostave aj hráči, ktorý Griezmanna zo zostavy vytlačia (čo v minulej sezóne nemal kto), čo by ani nemalo byť ťažké, keďže nemá pevnú pozíciu, tak sa môže veľmi ľahko stať, že už taký produktívny nebude.
Mysli si kľudne, že trepem blbosti, ale ja navzdory situácii v klube som ochotný radšej obetovať Griezmanna pre zlepšenie situácie, či už predajom zarobiť na Haalanda na budúci rok, či vymeniť za napr. de Ligta a posilniť tak obranu. Zase myslieť si, že Griezmanna nám teraz nikto nenahradí je blbosť, niečo také môžeš aplikovať na Messiho už keď tak. Aguero, Depay, Fati - máš troch kvalitných hráčov proste pravdepodobnosť nepustí, min. jeden bude mať vydarenú sezónu. A aj keby nie, tak minimálne si sa zbavil 30 ročného hráča a získal mladého borca, či už Haalanda, alebo de Ligta, alebo hocikoho Laporta vybaví.
A zase z hypotetického hľadiska ak by zostal Griezmann a opäť by sme nevyhrali žiadnu trofej a Griezmann by už mal 31 bol by si spokojný? Možno by ešte dohral do 33 rokov a potom by išiel šup do MLS zadarmo. No a sme bez náhrady. No ja by som si potom vyčítal keby sme za neho mohli mať Haalanda, alebo de Ligta, ale nakoniec z toho neboli ani trofeje, ani náhrada.
Jedného bude chcieť v základe Koeman a druhé zase Messi. Úplne ich podceňujete obidvaja. Sú to kvalitný hráči, tak z nich nerobte tragédov. Taktiež Aguero má tú výhodu, že je hrot, čistá 9-tka akú potrebujeme. Dobre na defenzívu som zabudol u Griezmanna ? aj Aguero sa môže počítať za zohraného s Messim za tie roky, ale to nespomenieš, nie? To by si chcel veľmi veľa aby tu Griezmann hral ešte 4 roky, pochybujem, že si ešte dlhšie udrží úroveň.
V prvom rade to bol hráč, ktorého nám netrebalo. Griezmann tu nemal čo robiť vtedy a ani teraz. Nikde som nespomínal, že by mal mať Griezmann 15 M, tak si radšej tie čísla nevymýšľaj VTIPÁLEK ? Najväčší problém v jeho zmluve je ten, že sa mu ten plat každoročne zvyšuje. To je ten problém, ktorý mi na jeho plate vadí. Každým rokom je ten hráč starší a čo chvíľa dosiahne svoj zenit a čo potom. Uvidíme ako sa vám to bude páčiť chlapci, keď bude hrať Griezmann v 33 rokoch svoju poslednú sezónu, plat bude mať najvyšší a hovno odohrá podobne jak Pjanič.
Ak tu ešte niektorý snívajú o Haalandovi v budúcom lete, tak potrebujeme do roka na neho získať prachy a pochybujem, že len tak zázrakom objavia v klubovej pokladnici. Ak chceme jeho, tak treba predávať a to už toto, lebo Haaland bude mať klauzulu aktívnu už od začiatku leta.
Ak 30 ročného Griezmanna nepredáme po dobrej sezóne, tak ho už potom nepredáme nikdy! Ale jasnéééé, veď najdôležitejšie pre vás je len to, aby Griezmann odohral životnú sezónu a vyhral nám trofeje ? ale to s takou obranou akou máme nedáme ani keby máme vpredu ešte aj Ronalda.
Bartovi sa to rozpadalo pod rukami uz davno pred koronou, vid. rok 2018, kde Barcelona namiesto letnej pripravy 2-krat obletela zemegulu a hravala nezmyselne zapasy, aby zaplatala diery v rozpocte.