Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-08-29 19:52:10
Otras, des, katastrofa. Jedine co tesi su tri body a pekny depayov gol. Ale otrasna hra. Trener absolutne nevie reagovat na vyvoj hry. Brait a Griez mali ist dole o polcase, Emerson mi tiez pride hodne slaby. Celkovo des. Tazko sa pozera takato hra oblubeneho timu. Potesili minuty pre Gaviho a Nica, co zas nie, dalsia ignorancia Puiga (ktory si myslim by bol platnejsi ako ini dvaja). Slabe. Budem sa opakovat, dufam, ze Koeman skonci cim skor, lebo je to kotva ktora nas taha nadol.
kluc Premium
2021-08-29 19:53:17
Zapas som nepozeral, ale podľa komentárov asi celé zle...
Ale potešilo ma že dal šancu Nicovi aj Gavimu aspoň na 15 minút, to sa mi zdá odvážne keď vyhrávame "len" o gól
2021-08-29 19:54:02
Najlepšie - že doma vieme vyhrať nad slabým súperom aj po miernom výkone (2x slabota od Sociedadu a Getafe), lepší super ukáže "veľkosť" Barcelony...
Najhoršie - výkon, skladba zostavy, hráči..griezmann klasicky jalový, nemá na barcu(píšem to odkedy prišiel, zahral 2 zápasy minulý rok v pohári a 3 zápasy v lige odkedy prišiel), útok mizerný, nemáme jedného záložníka dopredu - jedine nás ako-tak ťahá memphis, na obranu sa vyjadrovať nebudem
PO odchode Messiho bude dlho trvať, kým sa hra bude trocha podobať víťazovi La Ligy, tento rok sa musí pretrpieť a nečakať/nenahovarat si LM, superpohár, pohár alebo ligu, takáto je súčasná Barcelona...ja budem spokojný so štvrtým miestom, lepšie umiestnenie poteší, ale v tejto sezóne si treba dať dole ružové okuliare a vidieť situáciu Barcelony reálne ?
2021-08-29 19:54:21
Super 3 body, parada, díky kluci, jen tak dal. Skarohlidu si nevsimejte, absolutně nerozumi fotbalu, včetně “ultraexpertu” na tomto fóru. Správným fanouškům zdar ?
2021-08-29 20:00:11
Najlepšie: Frenkie de Jong
Najhoršie: najlepším barcelonským driblérom je Frenkie de Jong (!)
2021-08-29 20:01:46
Za mě největší průser dneska byli Braitwait s Griezmannem. Díky nim prakticky neexistoval útok. Vím, že to má Koeman těžký, když je tolik hráčů zraněných. Ale i kdyby aspoň na 30-35 minut dal toho Demira - hráče na vzestupu nebo klidně na první poločas. Než tam nechat pomalu do 80minuty ty dva tragédy.
2021-08-29 20:01:55
Co chcete hodnotit když Koeman jde na posledních 12-13 minut bránit výsledek? . Tohle celý označuje dnešní zápas. Doma proti tragickému Getafe. Jak nás takový tým muže přestřílet? Co to jako je? Hraje 9 stejných hráčů, je tu stejná taktika, stejný trenér. A hrajeme neustále to stejné. Druhý poločas opět příšernost a my se budem ještě doma bát o výsledek. Obrana chaos(je jedno kdo tam hraje). Roberto potěšil dal gol mimo to už nebyl na hřišti, nemůže tohle hrát v záloze. Utok nefungoval. Griez a Martin uplně mimo. Martin ještě díky bohu že netrefil tou patou jinak by tohle byla remíza. Depay - Frenkie. TO je tak asi vše z tohoto zápasu. Koeman pokračuje dál v tom co mu nejde střídání/reagování na zápas. Nico -Gavi super ze mají minuty ale to je tak jediný, na hřišti pak byli uplně vypojení uplně mimo. Gavi to zabije pak tím že mohl vystřelit a místo toho se utopí v držení míče. To je asi tak jediný jak je hodnotit. Ale jsou mladí :). Puig samozřejmě šanci nedostane jak jinak. A konec nekomentuji. Parodie. Mužete si to okecávat tím že si to musí sednout, ale tyhle problémy už tu jsou přesně rok a něco :) Asi je někde něco špatně. Když ten posun není žádný :)
jirkam Premium
2021-08-29 20:43:21
Trapnost nad Trapnost, jediný útočník, jediný záložník nulová kreativita. Po 2. nas zachraňoval Depay,kterého většina zde přispívajících nechtěla. Opět nulový výkon nejlepšího coache v dějinách Barcelony. Hnát ho bičem do Holandska. Jak vůbec někdo může takhle sprznit naši Barcu?
2021-08-29 21:12:31
Otrasný výkon z našej strany dnes proti Getafe nato sa nedá pozerať jedine nás môže tešiť že sme získali 3body najlepší hráč jednoznačne De Jong a Depay zbytok otras Griezman Braithwai ani nehovorím to nie sú hráči ktorí by mali hrať za Barcu a rovnako ako aj striedania Kouman nieje tiež dobry tréner pre Barcu teším sa na Ligu majstrov ale bojím sa ako dopadneme v domácom zápase proti Bayernu snáď to nebude výprask zdruhej stránky ma teší návrat Fatiho rovnako ako Couthinho Visca el Barca!
jirkam Premium
2021-08-29 21:47:42
Nejlepší výsledek,nejhorší všechno ostatní
2021-08-29 21:50:54
Bieda, to sa nedalo pozerať. Koeman, nie nadarmo dostal padáka z každého mužstva ktoré trenoval. Takého trenera aj pes sere. Momentálne Chelsea nás rozobere ako opica hodinky.
2021-08-29 21:54:24
Gavi hral velmi dobre a trufal si a aj tam robil problemy. je zaciatok sezony a aj s messim a aj v naj casoch sme vela krat hrali nazvyme to nudny hadzanarsjy futbal, Branili sme poslednych 1ť minut? Branenie vysledku si inak predstavujem. Sme este nezohrati to vidno. Ale to sa moze zlepsit. Este tu chvilu asi bideme trpiet fanusikov, co nepretrpeli odchod messiho a budu stale len kritizovat a hladat chyby a zit v iluzii, že barca bola dakedy neporazitelna, hoci to je fakt len iluzia. Dakedy aj ked sme vyhravali, tak sa nedalo na futbal pozerat a bola to uspavanka.
2021-08-29 22:17:36
Mňa teší že som zápas nevidel, keď to tu čítam. ?
2021-08-30 06:25:01
Zápas bol jedná veľká katastrófa a obrovské trápenie. Za predvedený výkon si snáď nezaslúži pochvalu nikto. Musím však z môjho pohľadu napísať, že nechápem kto a načo kúpil Emersona. Na pravej strane obrany je to podobná tragédia ako keď tam hral Roberto. Po príchode Desta, to už boloo poznanie lepšie, ale Emerson??? A tiež ma prekvapil Ter Stegen. Je síce po zranení, ale takého neistého ako bol v zápase s Getafe som ho už dávno nevidel. Celkove vlastne ani nie je o čom alebo niekom napísať pozitívne vyjadrenie. Tri body sú tri body, ale ak takto budeme hrať ďalej a hlavne v LM, tak zbohom rodina!!!