Nie že by som nebol rád, ale momentálne na konci prestupáku by som chcel vidieť iných hráčov na ceste sem, alebo z tade preč. Očividne sa toho skúseného záložníka ani nedočkáme a útočníka už dupľom nie a namiesto toho nás bude v základe strašiť zápas čo zápas ten Griezmann ?♂️
Napozeral som Imreho asi 3 týždne dozadu a je to hráč rovno do Ačka .Nemyslím hned plnú minutáž ale tréning, zžitie sa s áčkarmi. Potiahne loptu, chráni ju telom, vie urobit hráča a hlavne včas a presne prihrat.A vypadal ako Puyol zozadu, ked mu viala tá hriva
JJ není téměř, co ztratit a naopak se dá hodně co získat. Jen tak dál. Když nejsou finance na velké nákupy, tak kouknout po mladých puškách ať je možnost doufat aspoň v úspěch třeba za 3-4 roky s Fatim oběma Demirama, Pedrim atd.
Super. Tých veľkých nákupov už bolo dosť a nevieme sa ich zbaviť. Treba vybudovať nový tím, keď sme zaspali dobu a nechali zostarnuť jednu generáciu bez náhrady a bez postupného doplnenia. Dest, Araujo, Eric Garcia , Mingueza, Balde, Pedri, de Jong, Yus. Demir, Emre Demir, Nico, Gavi, Fati, Dembele, Memphis, Puig, tak sa môže javiť naša budúcnosť.
Super, ale k čemu najednu stranu. píše se něm jako o velkým talentu to zní dobře. Na postu ofenzivního záložníka máme : Pedriho,Coutinha,Demira tak nevím jestli má nějakou šanci. Nechal bych ho v béčku aby se mohl rovíjet. Demir je teď v Áčku, kde si myslím tolik nezahraje a radši bych ho viděl v béčku aby se zlepšoval. Vím Demir neni jen ofenzivní útočník a je i pravý křídlo.
Z priloženého videa záblesky tam sú, no málo hry 1 na 1 ..keď uz k tomu má prísť tak ide prihrávka dozadu..
Demir úplný opak..
Ale tak ako tu niekto písal, nie je čo stratiť..
Demir úplný opak..
Ale tak ako tu niekto písal, nie je čo stratiť..