Barto najskôr strkal prachy každému, kto si povedal a kolko si povedal, keď už žiadne neostali, začal darovať hráčov a LP teraz pokračuje a rozdáva hráčov tým, ktorý nám už toľko krát napľuli do tváre, aby sa z nás smial celý svet. Kde toto skončí...?
Treba sa na situáciu pozrieť reálne. FCB je v obrovskej finančnej núdzi a to je problém č.1 !!! Nie tu vyplakávať ako decko. Oproti minulej sezóne sa rapídne znížia náklady na platy / admini prosím skúste spočítať. Ď / . Áno je to na úkor veľkých obetí ale inak to nejde.
A ešte jedna vec. Analytici na futbalových stránkach už aj rozoberajú tento ťah Laportu a hodnotia ho veľmi pozitívne. Vidia za tým budúcoročný príchod Hålanda. Real jasne deklaroval že pôjde po Mbappem
Nech sa na to pozerame akokolvek,odchod Griezmana ma vic pozitiv ako negativ.V podstate islo o to ze sme riesili mensie zlo.Za mna som rad ze je prec.On v nasom drese bol omyl od prveho zapasu co za nas hral.Bartovi a Valverdemu sa podakujme za tento megapruser.
Haalanda vidím skôr v City alebo PSG, nemá najmenší dôvod ísť ku nám. Rozpadajúci sa štadión, vysoké dane, nedostatok peňazí, žiadne veľké meno v klube, s ktorým by si chcel zahrať... dôvodov proti je veľa...
to akoze s kym chceme hrat teraz v utoku??? ostal len depay a vecne zraneny dembele, aguero, fati po dlhodobom zraneni, braith tiez zraneny. tak proti bayernu ideme 451 ci ako???
Aj ked chapem ze sa usetri jeho mzda a herne je u nas griezmann slabota ale aj tak sme celemu svetu sme na smiech. Zaplatime za neho 120 mil, dame ho hostovat do toho isteho klubu odkial sme ho kupili a ked ho atletico bude chciet kupit, vratia nam tretinu ceny. Minulu sezonu darcek suarez, teraz griezmann :) A ideme priviest de jonga? Naozaj cirkusanti :)
Sranda ako si vsetci myslia ze zrazu prestane hrat Depay Fati ... lebo odisiel Griezmann :D
Sylarko : takeho utoku sa nedockas, de Jong dosiel iba na hostovanie, bude do poctu pripadne ako zolik na koniec zapasu lebo na to je dobry. Usetrime skoro 200M vdaka odchodu Griezmanna. Za to sa na rok moze kupit riadna posila.
suarez: ak to znamena, ze buduce leto pride haland tak berem, ale s kym budes hrat v utoku ak sa nedajboze zrani znova fati, dembele a aguero? lebo stavit na to, ze vsetci vydrzia celu sezonu zdravy, nedam na to ani cent.
Na hrot mame Aguera, de Jonga a Braithwaita a na kridla zas Depaya Fatiho Dembeleho a Demira a este Collada.
Na najblizsie zapasy so Sevillou a Bayernom to vyzera na 352 s Depayom a de Jongom. Na lavicke zatial bude prichystany Demir a pri najhorsom nastupi na kridlo Dest. Postupne by sa do konca mesiaca mali vratit Fati a Braitwaite a hned po nich Aguero. Dembele niekedy v novembri decembri. Najkritickejsi bude tento mesiac.
Griezmann hral, tak sme mali 10 hracov... teraz ich aspon bude 11?
Ale nie, ved sa zamyslime. Ked hral, nebol platnejsi ako akykolvek iny hrac na tom poste. Dobre, ze sme sa ho zbavili. Aspon mame potrebu hladat ozajsteho tahuna. Mozno to chvilu potrva, ale ak by Griez zostal, hladanie by nebolo take snazive
suarez: tak to som fakt zvedavy kolko dostaneme od bayernu a sevilly. griezmann aj ked nebol idealny, ale vedel byt v spravny cas na spravnom mieste a ten rozdiel vedel spravit+ kopa defenzivnej roboty, a vedel byt aj dobry v medzihre. zaujimave ze luuk de jong, ktory dal za 70 zapasov 10!!!! golov ti nevadi....
Tak ako Grizovi sedelo ATM a Barca nie, tak moze De Jongovi sediet Barca namiesto Sevilly. Aj tak je to nakoniec o tom, ci si vypracuje sance, ale hlavne ci tie co bude mat premeni. Uvidime
Pre pripomenutie Griezmannova forma v lige z poslednej sezony v Atleticu. Rocnik odstartoval bilanciou 14z 3g. Potom mal 2 vydarene mesiace, ked zaznamenal v 10z 9g. V zavere sezony, ked sa rozhodovalo o titule, tak v 13z strelil 3g. To vsetko s platom €45M. A potom pribehol Barto a vykupil Griezmanna. Ten nehral ako boh ani pred prichodom do Barci a nebude hrat ani teraz.
Ako nie žeby som niečo písal .. viem že je tu zlá finančná situácia a tak .. treba sa zbavovať hráčov .. ale takto ? každý sa tešil na Laportu že nastolí poriadok ako sľuboval .. ale on pustil Messiho preč , Emerson ktorý ešte len prišiel je tiež preč ( a uvidíte Roberto sa vráti na pravú stranu kde je katastrofálny ) a Griezmann odišiel ako nie žeby mi to vadilo ale takto ? ? na hosťovanie a odkup za 40 ? Griezmann za 40 ? Tak to je hanba .... verte tomu že za to ročné hosťovanie Griezmanna .. Suarez a Griezmann spolu vo vzájomnom zápase nám dajú obaja po 2 góly v jednom zápase .. milujem Barcelonu a keď prišiel Laporta som sa tešil ako sľuboval začne nová éra a poriadok .. ale toto je ešte horšie ako za Bartomea ???
Pre mňa to je hanba čo sa deje v tíme ako je Barcelona .. každý nasľubuje veci pri voľbách a tak .. a potom keď sa ujme kormidla pustí najlepšieho hráča sveta preč .. z ničoho nič pustí Griezmanna na hosťovanie .. predá pár hráčov .. a však prečo potom pustili Lea ? Však neboli peniaze a nechceli sa zbaviť zbytočných hráčov .. zrazu keď je Leo preč odišiel aj Griezmann , emerson atď. však krby Leo ostal dajaké € na plat ostanú pre neho .. toto nechápem nikdy a až ma mrzí že takí kkti sa stále dostanú k vedeniu najlepšieho mužstva sveta .. sľuby a chuj z toho .. hanba a verte tomu Barca nebude ani LM hrať na ďalšiu sezónu .. ako nie žeby Griezmann k tomu pomohol .. ale to čo sa tam deje už od odchodu Lea je fakt zlé ...
Bulldozer, aka je podla teba sanca, ze nam ani Luis ani Antoine neda gol ked budeme hrat s Atleticom? Mne prekaza to, ze sme vkuse svetu na smiech. Casto sa spomina nasa vysoka prehra s Bayernom, no netreba zabudat, ze nam Coutinho vtedy dal 2 goly. A pritom to bol nas hrac. A teraz nas caka dalsia hanba.
dvojky suarez grizman sa neobavam ? som rad ze sme opat na smiech za cenu usetrenych 180m za slabeho hraca. Predpokladam, ze az nastupi Demir budeme radi ze kapitola Tonko je za nami.
S tym suhlasim, tento tim co mame doplneny o Lea by bol odost lepsi ako minulorocny, takto je zas odost horsi. Laporta to posral, Griz mohol odist ovela skor rovnako sa mohlo skor znizovat platy.
Mňa to veľmi prekvapilo že Griz odišiel lebo som sa o tom dozvedel až teraz ráno ale som dosť zvedavý na to ze co ma Laporta za lubom lebo on niečo špekuluje mne by sa páčilo keby sa mu podaril Mbappe ale ten chce do Realu ale ktovie co bude alebo Erling ? ale myslím si ze tu revolúciu ako sľuboval začal len málokto ju čakal takto no uvidíme
Chlapci myslím ,že naša fín. situacia je ešte oveľa horšia ako sa prezentovalo....inak si neviem vysvetliť tieto zúfalé kroky Laportu. Len dúfam,že vie čo robí ???
Laporta a spol su od toho aby robili čo treba,my do toho všetkeho nevidíme,
my sme tu od toho aby sme fandili a držali palce Barce, ,,,a nič netrvá večne
Pri čítaní väčšiny komentárov je nad slnko jasne, že ak by sa klub mal riadiť náladami a želania i fanúšikov, tak by do týždňa skrachoval. Klub sa zbavuje viac platového žrúta ako kvalitného útočníka,ktorý sa herne dva roky trápil a krčil pritom takmer 100 litrov denne. Za takýto tovar by zaplatil viac ako 40 mil. len idiot. Fanúšik by si mal uvedomiť, že klubu nerastú peniaze v záhrade, ani ich nám nerozdáva žiadny petrobarón ako zmrzlinu. Klub sa správa konečne hospodárne a len slepý alebo neznalý to nevidí.
Aká kvalita keď griezz ukázal hneď v prvých troch zápasoch štatistiky 0...tých 5 max. 10 zápasov co by ku vyšli v sezóne sa musíme nejako zaobísť za taký plat to nestoji
Presne tak... A dalej, klub je vo väčšich sračkach ako sa nam ani nesnívalo v tom najhoršom sne. Predavaju sa hraci so super potencialom vid Emerson. Cim zasa Dest stráca bič a bude zas tak bojazlivo hrat ako minulú sezonu.. Tu tdravu konkurenciu a odľahčenie predavame, aby sme sa zasa vracali k priblemom v obrane a na kridle. Zial, co uz, je z toho do plaču. A kúpi sa druhotriedny útočník. Ten ma sice aspekty, ktore doposisl hra Barcy nemala... Vid zakoncovatel, hlavickar na rohove kopy... Ale človek v klube ako Barca čaká na meno ako Haaland a Mbappé... Kua to je na zaplakanie.... Alebo, ze by nas timovy duch a hra Barcy prekvapila túto sezonu? Nevravim, ze vyhravajme 5:0 pre ego, nato teraz nemame. Ale stačilo by krok po krociku vyhravat 1:0
Ardit nevieme co sa dialo v zakulisi. Ale realita je taka, ze ked hrac nechce, nic nespravis. Athletico tiez nechcelo. Az ked im odisiel Saul to zacali riersit Griezmana
Skvělá zpráva. Den bude dnes krásnější. Tady jde bohužel nějaký souboj o tituly letos bokem. Musíme se zbavit takových hráčů, s Griezmannem v týmu nelze udělat přestavbu. Totálně vysával Barcelonu a schopnosti srovnatelné s Goatwaitem.
to je od Atlétov super ťah........za predaj 120 mil. a teraz po roku hosťovania za 40 mil. A predpokladám, že Grizzi bude hrať v Atleticu ako Paganini.......tak ako sa píše, opäť posilníme konkurenta v boji o čelo tabuľky! Na zaplakanie.........
Výpredaje neuveriteľne.. Čaká nás osud AC Miláno? A kto bude hrať teraz v útoku? Coutinho na krídle, ktorému sa tam nedarilo ani keď mal formu? Obávam sa, že ušetrené peniaze pôjdu na dlhy a nie na nové posily..
Aby hrál Coutinho na 10,tak by nemohl hrát Pedri,což je blbost.Jediný místo je tak jenom na levo a na hrotě Depay.
Maximálně De jong,Pedri,Coutinho ale to by nás některý týmy strašně přejeli.
mega klub bol par mesiacov spat tesne pred nutenou spravou, nemoze proste (sproste) platit nikomu nad 10 - 12 mega rocne, nie to este 45... ked sa rube les musia lietat triesky, zjavne sa zacala cesta, ktora dva ci tri roky potrva a ja dufam a verom, ze snad na jej konci caka hrniec zlata...teraz sa aspon oddeli zrno od pliev a "fanusik" od fanusika... visça
Odchodom Griezmanna má Coutinho priestor a nebude jeden hráč za obrovské peniaze musieť hrať mimo pôst či sedieť. To je za prvé. Za druhé sa asi uvoľňujú peniaze na budúcoročnú fakt posilu. Dúfam v Haalanda ak je pravda, že Mbappe sľúbil PSG, že zadara nepojde a real bude musieť platiť. A teraz to hlavne. Všetci tu skoro planéte a ešte v nedeľu každý dúfal, že Griezmann pôjde preč. Tak o čo ide? Či sme za 30 ročného chceli 100 mega, keď ako 28 ročný stal 120? Akože mohlo to byt dačo viac, ale ok. S platom ak rátame a bwrme to bruto, lebo toľko klub stojí a nie čo on v čistom zarobí sa ušetria pekne peniaze. Chceli sme prestavbu a keď je, tak fnukame, lebo nebudú trofeje?
Nechceli sme Griziho, fanušikovia naňho pískali, odišiel a tu je plač. Je dobre, že je preč. Odchod nebol finančne dobrý, ale my si nemôžeme vydupať lepšie podmienky, lebo musíme predávať alebo tých s veľkým platom hoci aj darovať. Taká je naša situácia a všetci to vedia, tak nás oberú. Jeho kúpa k nám bola blbosť, to tu znelo stále, tak nepochopím tie reakcie niektorých teraz. Nevidel som ešte hráča s takou vysokou cenou, ktorý nevie kľučku, slalom, prienik, iba všetko z jednej. A že sme posilnili Atletico? To, že ho zobrali na ročné hosťovanie a nepovinnú opciu svedčí o tom, že ani oni nie sú presvedčení o jeho prínose. U nás nemal budúcnosť, bol len príťažou, ja mu prajem, aby sa mu darilo a ponechali si ho.
Nejde o to že jde Grizi pryč,ale o to že nepřišla žádná adekvatní náhrada..
Jen ubožák Luuk de Jong, co dal min. sezónu 4 Góly, a že jsme opět posílili přímého konkurenta
Pre ozdravenie rozpoctu je to skvela sprava. Jasne, ze pojde za par dukatov, lenze to s jeho platom bolo zrejme. Ja mam Griezmanna rad, ale do Barcy nepasuje a ten plat je past na oko, nakoniec De Jong moze zahrat to iste, takze by som nehadzal flintu do zita.
Je to skvelá správa pre Barcu, lebo hráčov výkon nezodpovedal jeho platu, pre Atletico, lebo na tom dobre zarobili a ešte sa im hráč výhodne vrátil, pre Griezmanna, lebo v našom systéme bol márny a v Madride mu to pristane. Win win win.
A teraz je len otazka casu,kedy odide Dembele. Grizzi mal na neho velky vplyv,jeho pricinenim da zacal spravat zodpovednejsie ....teraz ho tu uz nic neudrzi.
Nákupno-prestupová politika za Barta bola katastrofálna. Vyhodili sme obrovské peniaze za Coutina,Dembeleho a Griezmana a ako sa ukázalo celkom zbytočne pretože klubu v podstate nič výnimočne nepriniesli. Teraz Griezmann odchádza. Hráč,ktorý mal byť hviezda bol v Barce ako útočník takmer neviditeľný, netrúfal si
1 na 1 a v útoku sa dlhodobo nevedel presadiť. Nahradiť ho by nemal byť problém.
Ja osobne som rád,že sme sa ho zbavili. Ale bohužiaľ už teraz sa ukázalo,že s tým odchodom Messiho to Laporta totálne posral ( s prepáčením). Messi to mohol pokojne ostať a s Depayom by to celkom dobre roztočili.
jasne mal cakat mesiac bez zmluvy , presne do vcera a potom podpisat :D keby to nevyslo tak by zajtra siel do PSG a nastupil by v 10.kole prvy krat a v LM rovno na vyradovacky :D
Ardit ale chapes, ze tak isto ak najlepsi hrac chce zostat, tak podpise pred koncom zmluvy novu a nevztahuje sa na neho povinna registracia a ani podmienka maximalneho znizenia mzdy o 50%. Cize mohol hrat keby chcel.
Prišiel za 120 a odchádza za 40 ci 50 (opcia + poplatok za hosťovanie). Je o 2 roky starši, formu nemá už 3 roky a pandemia zmenila prestupove čiastky. Podľa mňa zázrak že sme sa ho zbavili, a som za to rád. Keby nehral prvé 3 kolá tohto ročníka všimol by si to niekto? Proste k nam nepasuje a za tie prachy to bola obrovská chyba. Verím že sa nám bude dariť aj bez neho.
Co sa stazujete? Tie tahy su vyborne. V kratkodobom horizonte moze byt problem, no platit dalsie 4 sezony Griezmannovi obrovske miliony by bolo ovela horsie. Ano, nebude nahrada, prisiel Luuk De Jong, nakolko sa v posledny den nic lacne zohnat nedalo... ale mozno Koeman a aj Depay bude vediet s Luukom De Jongom pracovat a naopak on je ten silovy typ utocnika, ktory sa dokaze pretlacit k hlavicke a moze to byt vhodny typ do vapna, ked budeme obliehat 16tku. Za drobne na sezonu na rocne hostovanie je to super (tak mal pred rokmi prist aj Braithwaite a nie na prestup za 18M s tym, ze bude sediet na lavicke...).
Za Griezmanna dostaneme povinne 40M, zbavili sme sa extremneho platu a mozno urobime priestor Coutinhovi, ktory bude hrat ako vymeneny, ked bude jediny CAM v zostave. Uvidime.
Buducnost kadra je jasne nacrtnuta, prvy tim bol doplneny o dobrych odchovancov, vo velmi dobrom svetle sa ukazuje Gavi, Nico, Demir... mame Pedriho, Fatiho, Dembeleho (dvom spominanym verim, ze bude drzat zdravie a vratia sa do formy), v obrane mame mladych a dobrych hracov... este sa v zime zbavit Pjanica (aj za drobne) a Braithwaita (tiez aj za drobne, len nech neberie priestor a minuty mladym) a ak by si Umtiti znizil plat na 5M (co kolovalo vcera na Twitteri), tak predat Lengleta, za ktoreho by aspon 15-25M prist mohlo.
Za usetrene peniaze neutracat na priemernych hracov, ale buduce leto urobit vsetko preto, aby sme priviezli hviezdu svetoveho formatu (ze by Laporta kuje plany ako priviest Haalanda?), uvidime.
Len žeby sa ti ten coutinho nezranil po 2 zápasoch a nebude žiadne CAM. Zbavili sme sa extrémneho platu čo je super ale akurát Atletico sme posilniť nemuseli aj keď Griezmana asi nikto iný nechcel tak sa to jemne dá pochopiť ale takto si myslím že sme opäť dali atlétom žolíka do ruky aby mohli znovu vyhrať ligu. My sa len nejako potacame Real tiež a atléti ďalej posilňujú. Čo sa týka fatiho na neho sa teším ozaj keď nastúpil tak ukazoval skvelú hru na taký vek dúfam že to bolo na dlho jeho posledné zranenie ale v Dembeleho hádam nikto nemôže myslieť vážne staviat na ňom. Minulú sezónu som písal v januári keď sa dostal trošku do formy jednoznačne predať kým sa dá,ale nie nechajme si to poleno čo je stále zranené. Jediné čo ma je rýchlosť a vie spraviť zasekavacku, streľba a centre mu vyjdú málokedy, ale ako by sa aj mohol zlepšiť keď je stále zranený. A Haaland podľa mňa snivajme ďalej, klub je v srackach s peniazmi a predaj Griezmana nás z biedy nevytrhne, jedine že si zase zoberieme nejakú pôžičku. Navyše sám Haaland sa vyjadril že sympatizuje s Realom takže pochybujem že máme vôbec šancu na jeho získanie. A pri tom všetkom už aj keď Griezman teraz odišiel prečo tu neostal Messi stále nechápem. Teraz by sa tu v pohode zmestil aj s platom ale Laporta ho tu zjavne nechcel keďže odišiel ešte na začiatku Augusta. Fakt jak perezov poskok mi pride len to tu zničiť celé.
Je fajn,ze sme posilnili Athletico,ked uz musel Grizzy prec,lebo my na titul nemame a neziska ho Real !
Messi siel prec,lebo chcel uz rok ist prec,keby chcel zostat,tak bu predlzil zmluvu do konca juna/ale mal uz rok pripravenu v PSG/.Copa America bola len vyhovorka!!
A nakupy za 200 mil. by sme nikdy robit nemali,posledne nakupy cez 100 mil.by nam mali byt poucenim na mnoho rokov dopredu.
Nesuhlasim maryaan s tebou vobec , messi chcel zostat ...ale...PRoJEKt ! Ten nebol poskytnuty a do vcera sa ratalo aj s griezmanom , ozaj mal cakat na dalsich neschopakov?
Si zoberte ze naj hraca v historii posledne roky trenuju martino, valverde, setien , koman :D akozeeee coooo? Vazne ? + neschopne vedenie s neuspesnym projektom
Skoda ,ze nesiel do city tam je lepsie muzstvo jak v psg ale tak co uz , prajem messimu LM , pre barcu obetoval hodne , minimalne sezony odkedy odisiel enrique . Ani jeden trener nevedel muzstvo povysit o lvl hore .
Nemusel,mas pravdu!
Chcel.
A niet sa mu cudovat,vedel,ze na LM nemame,vedel,ze sam to uz nie je schopny utiahnut a vedel,ze s PSG ma obtovsku sancu a ma tam viac kamaratov ako mu ostali v Barce.
Aj ja si to myslim ale vyhrat LM podla mna nestoji zato co zazil a co povyhraval v Bacelone a nema to iste ze sPSG vyhra LM podla mna mal zostat v barce aj keby uz nemal moznost vyhrat LM
Ja som rád že odišiel, tento hráč nemal čo hľadať v Barcelone. V obrane mal svetlejšie momenty ako v útoku. Čo predviedol v prvých 3 zápasoch? Nič, však sme hrali o hráča menej. Ú nás nevedel čo hrať ani za éry Messiho a ani keď Messi tu už nebol, teraz bol ešte viac stratený. Jedná vec je, že sme posilnili priameho konkurenta, kde ho Simone opäť dostane do dávnej top formy.
Pastva pro oči, že je tenhle komik pryč. Výkony srovnatelné s Mr. Braithwaitem, ale kasu vysával neskutečně. To, že je pryč, je z dlouhodobého hlediska, abychom začali zase kupovat hráče, naprosto zásadní.
Tento přestup bych charakterizoval jako AGENT GRIEZMANN. Přišel, viděl, vysál, nic nepřevedl, vrací se zpět. Mise splněna.
Neskutečný jak to tady lidi ještě obhajují. Tyvole i kdyby jim obtáhl ženu Laporta nebo přítelkyni tak by to hájily že je to vlastně nutné. No coment. Vlastně je to spravné a ted Halaand určitě přijde přijde určitě další sezonu :D :D Tady se mi to snad zdá. K tomuhle přestupu nemám nic. Už jsem to tu psal jednou včera, že v žádném horizontu nám tohle nepomůže následující 2 roky, protože prachy můžem dostat až ZA DVA ROKY. Tak jste totálně blbý ? Jediný kde nám to pomůže je v platě nikde jinde. My pošleme konkurenci na dva ročky hráče zadara. Opět tak jste uplně tady nechci říct co? Furt tu melete něco o snižování nákladů, jistě ano, ale takhle? Rezignovat na sportovní stránku? NEskutečný jak jak nekteří jsou tak uzoufalý že jim stačí tohle, ještě se budou utěšovat no tak tuhle sezonu nějak přežijeme... Ale šlo to udělat uplně jinak a mnohem lépe, ten hráč už tu měl zůstat vzhledem k tomu že platy se srovnaly posily zaregistrovali a někdo odešel. UPLNE V KLIDU BYCHOM TU SEZONU ZVLADLI(neberu tu nějaký argument že jsme museli, to je super pič*****) a následnující sezonu by byl prostě za Cash prodán...40 Mega a to možná za dva roky je Vysměch Atletiku Laportovi do ksichtu.Ale tady se slaví jak je to super obchod :D Tyvole neskutečný. Opět se ptám to jste tady tak blbý jak tága, že tohle budete obhajovat že to je v pořádku? Vůbec Vám na té frašce okolo Laporty, Messiho, Griezmanna, platů kapitánů, platů Umtitiho sáze nepřijde nic divné ? Před měsícem nic nešlo a najednou za týden jde všechno hned? :D Opravdu nemám co říct :). Komedie.
Ten hráč měl být prodám za CASH ROVNOU. A ne poslat na hostovačku kde nám prachy dají až za 2 roky ! A ještě přímému konkurentu který měl i bez něj minulý rok 15 bodu naskok. Pak se jim zranil Luis a jak jim to šlo. A my jim zadara pošleme hráče co jim muže v klidu ten titul uhrát.? A je uplně jedno že se ušetří 50mega na platě, jasně to je ok. ale To je teď uplně k lejnu. Bud tu měl už zůstat a tu sezonu odklepat a my bychom měli pořád hráče co ví zahrát. To že tu někteří labilové po jednom dvou zápase brečí jak je to průměrák mě nestresuje. Pořád mu tady ti jistý labilové minulou sezonu od ledna líbali společně s Messim prdel, když jim vytáhl Copu a něco zahral jako jediný spolu s Leem a Frenkiem . A následující sezonu měl být za Cash prodán. A ušetřilo by se mnohem víc. Psalo se že nemá problém snížit plat, to kde je? Hráč sám řekl že z Barcelony nechce jít. A když už to bude nutné jen do ATM. Takže bylo vidět že tu hrát chce, pokud opravdu měl zájem si snižit plat tak by to bylo daleko lepší než co to je ted.. 40 Mega je výsměch všech výsměchu. Ale sportovní stránka je teď uplně v lejnu.
Hral by dalsiu sezonu na babraka a dostali by sme za nho 10 mega :D
Jediny problem je to atletico , ale my na titul moc nemame a takto bojujeme proti realu :D
Chalani Vy si zlozte tie okuliare....fakt si niekto z Vas dokaze mysliet ze by nam niekto dal za Griezmanna velku sumu? Pri jeho plate? Ako by ste na tento fakt zabudli. Je po korone a mozno pred dalsou vlnou...kto by dal za neho velke prachy a este mu platil kralovsky plat. Hostovanie bola v podstate jedina alternatíva. Preco by im to mal Griezmann ulahcit a brat v Atleticu o polovicu menej ak nemusi. Barcelona je v srackach a len tymito drastyckymi a pre nas nepochopitelnymi rozhodnutiami sa da situacia vyriesit. Su to tazke rozhodnutia a ano taky Bartomeu by to urcite neurobil a o rok by sme boli v nutenej sprave.
Zastupuje ho Raiola, to si uvedom.
Sylarko : takeho utoku sa nedockas, de Jong dosiel iba na hostovanie, bude do poctu pripadne ako zolik na koniec zapasu lebo na to je dobry. Usetrime skoro 200M vdaka odchodu Griezmanna. Za to sa na rok moze kupit riadna posila.
Na najblizsie zapasy so Sevillou a Bayernom to vyzera na 352 s Depayom a de Jongom. Na lavicke zatial bude prichystany Demir a pri najhorsom nastupi na kridlo Dest. Postupne by sa do konca mesiaca mali vratit Fati a Braitwaite a hned po nich Aguero. Dembele niekedy v novembri decembri. Najkritickejsi bude tento mesiac.
Ale nie, ved sa zamyslime. Ked hral, nebol platnejsi ako akykolvek iny hrac na tom poste. Dobre, ze sme sa ho zbavili. Aspon mame potrebu hladat ozajsteho tahuna. Mozno to chvilu potrva, ale ak by Griez zostal, hladanie by nebolo take snazive
vždy je aj to zle na niečo dobre,može sa budovať nová forcabarca
Problém je ten, že Messi mohol aj zostať, keby vedenie nebolo hlúpe. To nás majú ťahať mladíci do 20r.? Toto nie je slovenská liga.
Cakal som aspon 50 mega
my sme tu od toho aby sme fandili a držali palce Barce, ,,,a nič netrvá večne
A zase sme posilnili Atlético!
Maximálně De jong,Pedri,Coutinho ale to by nás některý týmy strašně přejeli.
Jen ubožák Luuk de Jong, co dal min. sezónu 4 Góly, a že jsme opět posílili přímého konkurenta
tak hral proti nám,,,a za aky plat?????????
1 na 1 a v útoku sa dlhodobo nevedel presadiť. Nahradiť ho by nemal byť problém.
Ja osobne som rád,že sme sa ho zbavili. Ale bohužiaľ už teraz sa ukázalo,že s tým odchodom Messiho to Laporta totálne posral ( s prepáčením). Messi to mohol pokojne ostať a s Depayom by to celkom dobre roztočili.
Za Griezmanna dostaneme povinne 40M, zbavili sme sa extremneho platu a mozno urobime priestor Coutinhovi, ktory bude hrat ako vymeneny, ked bude jediny CAM v zostave. Uvidime.
Buducnost kadra je jasne nacrtnuta, prvy tim bol doplneny o dobrych odchovancov, vo velmi dobrom svetle sa ukazuje Gavi, Nico, Demir... mame Pedriho, Fatiho, Dembeleho (dvom spominanym verim, ze bude drzat zdravie a vratia sa do formy), v obrane mame mladych a dobrych hracov... este sa v zime zbavit Pjanica (aj za drobne) a Braithwaita (tiez aj za drobne, len nech neberie priestor a minuty mladym) a ak by si Umtiti znizil plat na 5M (co kolovalo vcera na Twitteri), tak predat Lengleta, za ktoreho by aspon 15-25M prist mohlo.
Za usetrene peniaze neutracat na priemernych hracov, ale buduce leto urobit vsetko preto, aby sme priviezli hviezdu svetoveho formatu (ze by Laporta kuje plany ako priviest Haalanda?), uvidime.
Messi siel prec,lebo chcel uz rok ist prec,keby chcel zostat,tak bu predlzil zmluvu do konca juna/ale mal uz rok pripravenu v PSG/.Copa America bola len vyhovorka!!
A nakupy za 200 mil. by sme nikdy robit nemali,posledne nakupy cez 100 mil.by nam mali byt poucenim na mnoho rokov dopredu.
Si zoberte ze naj hraca v historii posledne roky trenuju martino, valverde, setien , koman :D akozeeee coooo? Vazne ? + neschopne vedenie s neuspesnym projektom
Skoda ,ze nesiel do city tam je lepsie muzstvo jak v psg ale tak co uz , prajem messimu LM , pre barcu obetoval hodne , minimalne sezony odkedy odisiel enrique . Ani jeden trener nevedel muzstvo povysit o lvl hore .
Chcel.
A niet sa mu cudovat,vedel,ze na LM nemame,vedel,ze sam to uz nie je schopny utiahnut a vedel,ze s PSG ma obtovsku sancu a ma tam viac kamaratov ako mu ostali v Barce.
Tento přestup bych charakterizoval jako AGENT GRIEZMANN. Přišel, viděl, vysál, nic nepřevedl, vrací se zpět. Mise splněna.
Jediny problem je to atletico , ale my na titul moc nemame a takto bojujeme proti realu :D