Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-09-01 01:33:49
Tak toto je neskutočné a totálne zúfalé. Koľko rán ešte fanúšik Barcelony musí zniesť???
2021-09-01 01:38:22
Bez náhrady, bez zaplatenia, totálna šialenosť a úplná abdikácia na túto sezónu. Laporta ide bomby.
2021-09-01 01:39:24
Ja to tak zle nevidim, tento hrac nehral ako 120 milionovy hrac, mozno 30. Akurat, ze Atletico posilni dost, tam pasuje skoro idealne.
2021-09-01 02:03:06
Šťastná správa, ušetríme 180m. Laporta na hrad.?
2021-09-01 02:06:42
dam ruky do ohna ze v ATM bude hrat ako BOH
2021-09-01 02:19:12
to akoze s kym chceme hrat teraz v utoku??? ostal len depay a vecne zraneny dembele, aguero, fati po dlhodobom zraneni, braith tiez zraneny. tak proti bayernu ideme 451 ci ako???
2021-09-01 02:22:58
Aj ked chapem ze sa usetri jeho mzda a herne je u nas griezmann slabota ale aj tak sme celemu svetu sme na smiech. Zaplatime za neho 120 mil, dame ho hostovat do toho isteho klubu odkial sme ho kupili a ked ho atletico bude chciet kupit, vratia nam tretinu ceny. Minulu sezonu darcek suarez, teraz griezmann :) A ideme priviest de jonga? Naozaj cirkusanti :)
2021-09-01 02:26:22
ako teraz vsetci hateri griezmanna sa teste. utok braithwaith-manaj-look de jong... ako ak dame top 4 tuto sezonu bude to zazrak
2021-09-01 02:27:12
z nas si ako kazdy robi picu. to vedenie je ako v skolke ci co???
2021-09-01 02:28:49
Laporta robi car boot sale :)))
2021-09-01 02:31:06
to akoze nemohol ostat messi, keby sa vedelo, ze griezmann odide?
2021-09-01 03:02:21
nemam slov. AC Milan vol2
2021-09-01 03:10:18
odchod lea a griezmanna by mohol konecne uvolnit miesto pre coutinha.
2021-09-01 03:38:58
Ako nie žeby som niečo písal .. viem že je tu zlá finančná situácia a tak .. treba sa zbavovať hráčov .. ale takto ? každý sa tešil na Laportu že nastolí poriadok ako sľuboval .. ale on pustil Messiho preč , Emerson ktorý ešte len prišiel je tiež preč ( a uvidíte Roberto sa vráti na pravú stranu kde je katastrofálny ) a Griezmann odišiel ako nie žeby mi to vadilo ale takto ? ? na hosťovanie a odkup za 40 ? Griezmann za 40 ? Tak to je hanba .... verte tomu že za to ročné hosťovanie Griezmanna .. Suarez a Griezmann spolu vo vzájomnom zápase nám dajú obaja po 2 góly v jednom zápase .. milujem Barcelonu a keď prišiel Laporta som sa tešil ako sľuboval začne nová éra a poriadok .. ale toto je ešte horšie ako za Bartomea ???
2021-09-01 03:46:13
Pre mňa to je hanba čo sa deje v tíme ako je Barcelona .. každý nasľubuje veci pri voľbách a tak .. a potom keď sa ujme kormidla pustí najlepšieho hráča sveta preč .. z ničoho nič pustí Griezmanna na hosťovanie .. predá pár hráčov .. a však prečo potom pustili Lea ? Však neboli peniaze a nechceli sa zbaviť zbytočných hráčov .. zrazu keď je Leo preč odišiel aj Griezmann , emerson atď. však krby Leo ostal dajaké € na plat ostanú pre neho .. toto nechápem nikdy a až ma mrzí že takí kkti sa stále dostanú k vedeniu najlepšieho mužstva sveta .. sľuby a chuj z toho .. hanba a verte tomu Barca nebude ani LM hrať na ďalšiu sezónu .. ako nie žeby Griezmann k tomu pomohol .. ale to čo sa tam deje už od odchodu Lea je fakt zlé ...
2021-09-01 04:38:47
Je to sranda aké náreky sa tu spustili za Grizim. ???
2021-09-01 05:51:00
Mňa to veľmi prekvapilo že Griz odišiel lebo som sa o tom dozvedel až teraz ráno ale som dosť zvedavý na to ze co ma Laporta za lubom lebo on niečo špekuluje mne by sa páčilo keby sa mu podaril Mbappe ale ten chce do Realu ale ktovie co bude alebo Erling ? ale myslím si ze tu revolúciu ako sľuboval začal len málokto ju čakal takto no uvidíme
2021-09-01 05:52:07
40 mega s takym ustupkom ze mozu zaplatit az po dvojrocnom hostovani je dost malo..

Cakal som aspon 50 mega
paprik Premium
2021-09-01 05:54:09
Chlapci myslím ,že naša fín. situacia je ešte oveľa horšia ako sa prezentovalo....inak si neviem vysvetliť tieto zúfalé kroky Laportu. Len dúfam,že vie čo robí ???
2021-09-01 05:54:55
Pri čítaní väčšiny komentárov je nad slnko jasne, že ak by sa klub mal riadiť náladami a želania i fanúšikov, tak by do týždňa skrachoval. Klub sa zbavuje viac platového žrúta ako kvalitného útočníka,ktorý sa herne dva roky trápil a krčil pritom takmer 100 litrov denne. Za takýto tovar by zaplatil viac ako 40 mil. len idiot. Fanúšik by si mal uvedomiť, že klubu nerastú peniaze v záhrade, ani ich nám nerozdáva žiadny petrobarón ako zmrzlinu. Klub sa správa konečne hospodárne a len slepý alebo neznalý to nevidí.
2021-09-01 06:02:08
Kua... Nahrada je De Jong...to sa mame akoze tesit?
2021-09-01 06:16:23
Konecne ?
2021-09-01 06:18:26
Skvělá zpráva. Den bude dnes krásnější. Tady jde bohužel nějaký souboj o tituly letos bokem. Musíme se zbavit takových hráčů, s Griezmannem v týmu nelze udělat přestavbu. Totálně vysával Barcelonu a schopnosti srovnatelné s Goatwaitem.
2021-09-01 06:29:14
Toto je čistá Bartovina! Ďalší útočník v ****.

A zase sme posilnili Atlético!
2021-09-01 06:40:37
Výpredaje neuveriteľne.. Čaká nás osud AC Miláno? A kto bude hrať teraz v útoku? Coutinho na krídle, ktorému sa tam nedarilo ani keď mal formu? Obávam sa, že ušetrené peniaze pôjdu na dlhy a nie na nové posily..
2021-09-01 07:02:00
A osklbavanie kury zacalo naplno.
2021-09-01 07:14:15
mega klub bol par mesiacov spat tesne pred nutenou spravou, nemoze proste (sproste) platit nikomu nad 10 - 12 mega rocne, nie to este 45... ked sa rube les musia lietat triesky, zjavne sa zacala cesta, ktora dva ci tri roky potrva a ja dufam a verom, ze snad na jej konci caka hrniec zlata...teraz sa aspon oddeli zrno od pliev a "fanusik" od fanusika... visça
2021-09-01 07:15:19
Nemam slov na toto vedenie! Zly sen, toto vsetko. Jedno zle rozhodnutie za druhym, nonstop. Cely svet sa nam smeje! ??
2021-09-01 07:21:53
Odchodom Griezmanna má Coutinho priestor a nebude jeden hráč za obrovské peniaze musieť hrať mimo pôst či sedieť. To je za prvé. Za druhé sa asi uvoľňujú peniaze na budúcoročnú fakt posilu. Dúfam v Haalanda ak je pravda, že Mbappe sľúbil PSG, že zadara nepojde a real bude musieť platiť. A teraz to hlavne. Všetci tu skoro planéte a ešte v nedeľu každý dúfal, že Griezmann pôjde preč. Tak o čo ide? Či sme za 30 ročného chceli 100 mega, keď ako 28 ročný stal 120? Akože mohlo to byt dačo viac, ale ok. S platom ak rátame a bwrme to bruto, lebo toľko klub stojí a nie čo on v čistom zarobí sa ušetria pekne peniaze. Chceli sme prestavbu a keď je, tak fnukame, lebo nebudú trofeje?
kluc Premium
2021-09-01 07:24:18
Boh nás ochraňuj najbližšie 2 mesiace...ale chystá sa niečo veľké ❤️
2021-09-01 07:56:12
Nechceli sme Griziho, fanušikovia naňho pískali, odišiel a tu je plač. Je dobre, že je preč. Odchod nebol finančne dobrý, ale my si nemôžeme vydupať lepšie podmienky, lebo musíme predávať alebo tých s veľkým platom hoci aj darovať. Taká je naša situácia a všetci to vedia, tak nás oberú. Jeho kúpa k nám bola blbosť, to tu znelo stále, tak nepochopím tie reakcie niektorých teraz. Nevidel som ešte hráča s takou vysokou cenou, ktorý nevie kľučku, slalom, prienik, iba všetko z jednej. A že sme posilnili Atletico? To, že ho zobrali na ročné hosťovanie a nepovinnú opciu svedčí o tom, že ani oni nie sú presvedčení o jeho prínose. U nás nemal budúcnosť, bol len príťažou, ja mu prajem, aby sa mu darilo a ponechali si ho.
2021-09-01 07:59:44
Nejde o to že jde Grizi pryč,ale o to že nepřišla žádná adekvatní náhrada..
Jen ubožák Luuk de Jong, co dal min. sezónu 4 Góly, a že jsme opět posílili přímého konkurenta
2021-09-01 08:09:10
Pre ozdravenie rozpoctu je to skvela sprava. Jasne, ze pojde za par dukatov, lenze to s jeho platom bolo zrejme. Ja mam Griezmanna rad, ale do Barcy nepasuje a ten plat je past na oko, nakoniec De Jong moze zahrat to iste, takze by som nehadzal flintu do zita.
Marian Premium
2021-09-01 08:17:57
Je to skvelá správa pre Barcu, lebo hráčov výkon nezodpovedal jeho platu, pre Atletico, lebo na tom dobre zarobili a ešte sa im hráč výhodne vrátil, pre Griezmanna, lebo v našom systéme bol márny a v Madride mu to pristane. Win win win.
2021-09-01 08:18:07
?
2021-09-01 08:23:59
A teraz je len otazka casu,kedy odide Dembele. Grizzi mal na neho velky vplyv,jeho pricinenim da zacal spravat zodpovednejsie ....teraz ho tu uz nic neudrzi.
2021-09-01 08:52:13
Nákupno-prestupová politika za Barta bola katastrofálna. Vyhodili sme obrovské peniaze za Coutina,Dembeleho a Griezmana a ako sa ukázalo celkom zbytočne pretože klubu v podstate nič výnimočne nepriniesli. Teraz Griezmann odchádza. Hráč,ktorý mal byť hviezda bol v Barce ako útočník takmer neviditeľný, netrúfal si
1 na 1 a v útoku sa dlhodobo nevedel presadiť. Nahradiť ho by nemal byť problém.
Ja osobne som rád,že sme sa ho zbavili. Ale bohužiaľ už teraz sa ukázalo,že s tým odchodom Messiho to Laporta totálne posral ( s prepáčením). Messi to mohol pokojne ostať a s Depayom by to celkom dobre roztočili.
2021-09-01 08:55:49
no tak aspoň jeho plat odľahčí náš rozpočet... No čo sa týka vekového priemeru moc sme nezískali keďže prichádza ďalší starec - Luuk De Jong.
2021-09-01 09:17:08
Prišiel za 120 a odchádza za 40 ci 50 (opcia + poplatok za hosťovanie). Je o 2 roky starši, formu nemá už 3 roky a pandemia zmenila prestupove čiastky. Podľa mňa zázrak že sme sa ho zbavili, a som za to rád. Keby nehral prvé 3 kolá tohto ročníka všimol by si to niekto? Proste k nam nepasuje a za tie prachy to bola obrovská chyba. Verím že sa nám bude dariť aj bez neho.
2021-09-01 09:33:55
Co sa stazujete? Tie tahy su vyborne. V kratkodobom horizonte moze byt problem, no platit dalsie 4 sezony Griezmannovi obrovske miliony by bolo ovela horsie. Ano, nebude nahrada, prisiel Luuk De Jong, nakolko sa v posledny den nic lacne zohnat nedalo... ale mozno Koeman a aj Depay bude vediet s Luukom De Jongom pracovat a naopak on je ten silovy typ utocnika, ktory sa dokaze pretlacit k hlavicke a moze to byt vhodny typ do vapna, ked budeme obliehat 16tku. Za drobne na sezonu na rocne hostovanie je to super (tak mal pred rokmi prist aj Braithwaite a nie na prestup za 18M s tym, ze bude sediet na lavicke...).

Za Griezmanna dostaneme povinne 40M, zbavili sme sa extremneho platu a mozno urobime priestor Coutinhovi, ktory bude hrat ako vymeneny, ked bude jediny CAM v zostave. Uvidime.

Buducnost kadra je jasne nacrtnuta, prvy tim bol doplneny o dobrych odchovancov, vo velmi dobrom svetle sa ukazuje Gavi, Nico, Demir... mame Pedriho, Fatiho, Dembeleho (dvom spominanym verim, ze bude drzat zdravie a vratia sa do formy), v obrane mame mladych a dobrych hracov... este sa v zime zbavit Pjanica (aj za drobne) a Braithwaita (tiez aj za drobne, len nech neberie priestor a minuty mladym) a ak by si Umtiti znizil plat na 5M (co kolovalo vcera na Twitteri), tak predat Lengleta, za ktoreho by aspon 15-25M prist mohlo.

Za usetrene peniaze neutracat na priemernych hracov, ale buduce leto urobit vsetko preto, aby sme priviezli hviezdu svetoveho formatu (ze by Laporta kuje plany ako priviest Haalanda?), uvidime.
2021-09-01 09:49:57
To ako vazne tak Leo nemusel odist to ho nevedeli poslat prec skor aby Leo zostal
2021-09-01 10:29:23
Nedalo mi, ale dufam, ze bude opat video ako ze teraz uz naozaj, ale fakt naozaj jedine Atletico.
2021-09-01 10:31:35
Ja som rád že odišiel, tento hráč nemal čo hľadať v Barcelone. V obrane mal svetlejšie momenty ako v útoku. Čo predviedol v prvých 3 zápasoch? Nič, však sme hrali o hráča menej. Ú nás nevedel čo hrať ani za éry Messiho a ani keď Messi tu už nebol, teraz bol ešte viac stratený. Jedná vec je, že sme posilnili priameho konkurenta, kde ho Simone opäť dostane do dávnej top formy.
2021-09-01 10:41:28
PEDO sa už vyjadril ku Griezmannovi či ešte stále dospáva opicu po bujarej oslave jeho odchodu?
2021-09-01 10:45:00
Pastva pro oči, že je tenhle komik pryč. Výkony srovnatelné s Mr. Braithwaitem, ale kasu vysával neskutečně. To, že je pryč, je z dlouhodobého hlediska, abychom začali zase kupovat hráče, naprosto zásadní.
Tento přestup bych charakterizoval jako AGENT GRIEZMANN. Přišel, viděl, vysál, nic nepřevedl, vrací se zpět. Mise splněna.
2021-09-01 11:11:34
Neskutečný jak to tady lidi ještě obhajují. Tyvole i kdyby jim obtáhl ženu Laporta nebo přítelkyni tak by to hájily že je to vlastně nutné. No coment. Vlastně je to spravné a ted Halaand určitě přijde přijde určitě další sezonu :D :D Tady se mi to snad zdá. K tomuhle přestupu nemám nic. Už jsem to tu psal jednou včera, že v žádném horizontu nám tohle nepomůže následující 2 roky, protože prachy můžem dostat až ZA DVA ROKY. Tak jste totálně blbý ? Jediný kde nám to pomůže je v platě nikde jinde. My pošleme konkurenci na dva ročky hráče zadara. Opět tak jste uplně tady nechci říct co? Furt tu melete něco o snižování nákladů, jistě ano, ale takhle? Rezignovat na sportovní stránku? NEskutečný jak jak nekteří jsou tak uzoufalý že jim stačí tohle, ještě se budou utěšovat no tak tuhle sezonu nějak přežijeme... Ale šlo to udělat uplně jinak a mnohem lépe, ten hráč už tu měl zůstat vzhledem k tomu že platy se srovnaly posily zaregistrovali a někdo odešel. UPLNE V KLIDU BYCHOM TU SEZONU ZVLADLI(neberu tu nějaký argument že jsme museli, to je super pič*****) a následnující sezonu by byl prostě za Cash prodán...40 Mega a to možná za dva roky je Vysměch Atletiku Laportovi do ksichtu.Ale tady se slaví jak je to super obchod :D Tyvole neskutečný. Opět se ptám to jste tady tak blbý jak tága, že tohle budete obhajovat že to je v pořádku? Vůbec Vám na té frašce okolo Laporty, Messiho, Griezmanna, platů kapitánů, platů Umtitiho sáze nepřijde nic divné ? Před měsícem nic nešlo a najednou za týden jde všechno hned? :D Opravdu nemám co říct :). Komedie.
2021-09-01 11:34:53
Obchod jak sviňa. Na ňom Barca prerobila vyše 100 miliónov. Tak veľmi pekne ďakujeme hajzlovi Bartovi.
2021-09-02 02:09:17
Chalani Vy si zlozte tie okuliare....fakt si niekto z Vas dokaze mysliet ze by nam niekto dal za Griezmanna velku sumu? Pri jeho plate? Ako by ste na tento fakt zabudli. Je po korone a mozno pred dalsou vlnou...kto by dal za neho velke prachy a este mu platil kralovsky plat. Hostovanie bola v podstate jedina alternatíva. Preco by im to mal Griezmann ulahcit a brat v Atleticu o polovicu menej ak nemusi. Barcelona je v srackach a len tymito drastyckymi a pre nas nepochopitelnymi rozhodnutiami sa da situacia vyriesit. Su to tazke rozhodnutia a ano taky Bartomeu by to urcite neurobil a o rok by sme boli v nutenej sprave.