Ak Busiho vystrieda v okolo 60 minúte za Gaviho alebo niektorého iného mladíka tak je to podľa mňa v pohode. Predsa len do zálohy tam nie je nik, kto by mal pravidelnú zápasovú prax a mladíkov treba postupne nasadzovať do zápasov. Minulú sezónu takto začínal aj Pedri.
Prečo ? Ja Roberta neznášam , ale viem si predstaviť , že Busquetsov post mu sadne . Je behavejsi ako Sergio, defenzívnejsi a na kreativitu tam je Couts ktorý bude mať dostatok voľnosti a Frenkie , ktorý to dopredu odmaka ako vždy . Ja som veľmi spokojný
No musím se zastat Johanna ... mně taky vadí, že ho Koeman ignoruje, je to skvělý hráč-umí driblovat, vystřelit, nahrát, je rychlý ...jako jeden z mála našich hráčů je schopen vzít balon kousek za naším vápnem a dostat se sám na vápno soupeře (chápej při protiútoku)
Trocha off topic ale videl som video kde Messi potom ako Icardi rozhodol snad v 90+1 sa ani neradoval. Nielen Messi chyba Barcelone ale aj Barcelona Messimu. NIKDY nemal odtialto odisť. No škoda už nič nespravíme
Tak u nas bol tim postaveny okolo Messiho, tam je Messi doplnok a mam pocit, ze take "Ferrari" v limitovanej edicii, kde je jedno ci je v garazi alebo sa na nom raz za cas prejde, hlavne ze je jeden z 2 kusov na svete.
Hlavně před golovym centrem ho tam borec udělal jako nic....proč dokola, proč tam Busi pořád musí být, proč se nemůže vyzkoušet něco jiného? Pořád ty samý chyby ...jde to za Koemanem. A ano, Busiho měl někdo jistit.
dovtedy kym tam bude Koeman. minulu sezonu toto robil cely cas potom zahral ako tak dobre dva zapasy s timami zo spodu tabulky, ked mal za ritou troch stoperov a zapasy nam vyhral hlavne messi a uz ho tu obhajovali.
utocnik GRANADY ho spravil ako kuzelku tak sa neni co cudovat, ze s takym defenzivnym zaloznikom dostavame naklady od top timov.
Gavi hral. Demir tiež. Všetci majú viac praxe ako Puig.
Keby bol Dest LB a Roberto RB, to by bolo iné.
utocnik GRANADY ho spravil ako kuzelku tak sa neni co cudovat, ze s takym defenzivnym zaloznikom dostavame naklady od top timov.