Prečo tam je v útoku de jong? A miesto lengleta by som radšej Umtitiho skúsil. Tak žeby proti nám ešte nejaká penalta nebola. Taký dôležitý zápas a Koeman si z nás robí srandu.
Otrasná zostava Kouman je neschopný tréner Barcy prosím Luk de Jong hlavnej zostave keď vie že pre nás je to dôležitý zápas a musíme získať 3body prosím Ťa odíď out Nič zlom ale Laporta je hlúpy a slepý ako ho zvolili za prezidenta myslel som že bude to lepšie ale je to pravý opak som z neho sklamaný obávam sa dneska výsledku ako to dopadne bodaj by som sa mýlil
https://www.youtube.com/... Asi tak nějak, sbohem Komo! Člověk se celý den těší na zápas, zvláště když je v takovém čase a tak se může vyspat i když další den vstává a pak uvidí základní sestavu a celá nálada je rázem v prd*li...
S těma přihrávkama dozadu mě už vážně s*rou. Za takovou chvilku už jsme jich měli strašně moc. Kolikrát se tam někdo ukazuje na přihrávku, ale my ne, my se otočíme a přihrajeme dozadu...?♂️
Na čo nám je štadión pre 110 tisíc ľudí? Však to je bieda čo je tam. Boixos treba pustiť späť nech mame po rokoch riadnu atmosféru. Aziati a turisti čo fandia Barcelone a Messimu aj keď futbal majú na háku aj tak uz chodiť nebudú
Radši fanděte místo toho drážkování. Říkali, že Fati ještě nezvládne 3 zápasy v řadě,Aguero se teď vrátil po zranění,tak je jasný, že základ ještě nedá,tak kdo měl hrát. To tam má dát Fatiho a Luuka poslat na Real?
Až tak tragicky by som to nevidel.....s Realom to bude iný zápas. Oni tiež nehrajú až taký top futbal a nám vyhovuje keď súper nieje uzavretý pred 16tkou.
Nehrajú nejak úžasné to áno máš pravdu ale pozri shachtar a Kyjev si myslím ze sú to skoro rovnaké mužstva a pozri ako hral real vonku včera a Barca dneska doma :D to stačí
No určitě nechci z Realu dělat ňákou mašinu, ale co si budeme namlouvat... jsou na tom líp. Ale dokážu si představit, kdyby hrál Pedri s Dembélém, tak to mohlo být taky o ničem jiném.
Dembele raz zahrá raz nezahrá a potom pol roka maroduje. Jasné včera im zápas vyšiel ale hraje sa od 0:0 a el clasico je o niečom inom hráči sa vyhecuju a vravím nám ich štýl hry vyhovuje viac ako keď máme dobíjať bránu.
No, možná nám dá Real bůra a Ronald začne konečně balit kufry. Kež bysme vyhráli, ale s Koemanem na to nemáme. On ještě více sráží pochroumané sebevědomí hráčům. A bude říkat...."nejsou dostatečně dobrý hráči, jen já jsem letadlo"
Neni to jen vtip?
Mna ich tolko napada ....
je pravda,ze nic slusné.