Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-10-28 14:25:30
No to ma podržte... Nič proti Barjuanovi, no toto nie je úroveň B-tímu. Neviem, neviem ako toto dopadne... Dúfam, že myslia len tento týždeň. A to mohli rovno nechať Koemana.
2021-10-28 15:30:32
No to som zvedavy na prvy zapas pod nim. V kazdom pripade, dufam ze do toho vnesie nieco svoje a nebude sa opicit po ROnaldovi. Skoda ze vtedy vyhodili toho Pimientu, ten by bol vcelku fajn ako interim coach. Novy coach noveho ducha znaci a ze z tych hracov opadne trosku to aktualne napatie.
2021-10-28 16:33:53
želám mu aby príjemne prekvapil a hlavne aby sme konečne začali získavať body. teším sa na prvý zápas
2021-10-28 18:04:33
Zoufalého Koemana dočasně nahradili zatím tragickým Barjuanem. Vždyť on to výsledkově ani herně nedává ani u toho Béčka, se kterým to momentálně dotáhl na "úžasné" 11. místo v tabulce 3. ligy. Tím nechci adorovat Pimientu, který s tím luxusním kádrem, co měl k dispozici (Gavi, Nico, Balde, Collado, Peňa, de la Fuente, Manaj, Comas, Tenas, Orellana), nebyl schopný postoupit ani na 3 pokusy do 2. ligy a byl po zásluze odvolán. Nic k lepšímu se nezmění pokud se nezbavíme nedoknutelných herních paradigmat, které nám v minulosti přinesli sice nejúspěšnější období v historii klubu, ale fotbal se vyvíjí a nelze žít do nekonečna z minulosti a z principů, které již v praxi nefungují. Hráči musí začít na trénincích tvrdě pracovat. I přes finanční problémy klubu, jsou stále luxusně placeni. Jsou placeni stále lépe jak v např. v takovém Bayernu a jaké výkony a výsledky ten má ... Tým musí být výborně fyzicky a atleticky připravený a musí mít zažito několik možností taktického rozestavení, která může podle vývoje utkání měnit. To není o penězích a zvládají to i průměrné kluby, tak proč by to nešlo u nás ? A především přivádět hráče vhodné do systému a ne systém ohýbat v důsledku omezenosti hráčů (Coutinho, Griezmann).
2021-10-28 22:10:40
Dufam ze budeme hrat takto vo fullke :
Stegen
Dest Araujo Piqué/ Umtiti Alba
de Jong - Busi - Pedri
Dembélé - Kun - Fati/Depay