Ter Stegen je podľa mňa už dlhodobo jeden z najlepších hráčov Barcelony. Nech by v ten bráne stal aj buffon v svojich najlepších rokoch neverím že by dostal menej gólov. A treba myslieť na to že my potrebujeme brankára s výbornou koláčom technikou čo ter Stegen jednoznačne je. Za mňa keby každý na svojom poste hral tak ako on nie sme v týchto srackach ???
Marc mal minulu sezonu dost slabu, rozhodne nepatril k najlepsim brankarom sveta. Marc je dalsia Čaputová forcabarcy na ktoru nedajboze nesmie padnut ani smietka kritiky.
lenže je rozdiel kritika a to, čo sa deje na tomto fóre .... minulý rok mal Marc trochu horší ako sme boli zvyknutí, ale na druhej strane to nebola žiadna bieda v zmysle, že by išli góly na jeho vrub (áno, pár ich bolo, ale to sa stane každému) .... a tu ho už niektorí jedinci predávajú a neviem čo ešte .... pritom stačí sa pozrieť na našu obranu a je každému jasné, že za tou obranou by nehviezdil ani Oblak, ani Ederson, ani Alison, ani Mendy
Mal ho viac ako trochu horsi. I v predchadzajucich sezonach sa bezne stavalo, ze bol vo velkych zapasoch mimo, a jemu nikto nevycita ze patri k labilom.
Tady nikdo neříká že je špatný a když vezmeme kolik stál tak je to boží ale na ty nejlepsi to prostě nestačí a těma nohama poslední dva roky taky nezáří. Jen říkám že prostě to není top gólman kterej tě v kriticky chvíli podrží. A když to vezmeme v řeči čísel úspěšnost zákroků má nakych 66%
Minulu sezonu predvadzal kopec nedostatkov, a tym nemyslim len niekolko aj dolezitych golov za ktore mohol. Vela krat zle precital hru a nespravne vybehol alebo naopak nevybehol, alibisticky sa hodil ked mal ostat na nohach, nepokryl si blizsiu zrd, bezne nesiel boxovat center aj ked bol okaty a na päťku a zhorsil sa na hre na lopte. Minule sezony aj ked mal vseobecne dobru formu v zapasoch LM bol casto mimo a robil blbosti. Nevravim ze zakazdym, ale tych zapasov bolo dost nastastie sme vacsinou z toho nedostali gol.
Ja viem už dávno, že Marc je špičkou v mrštnosti, reflexoch a tým chytaní na brankovej čiare. Trpnem pri vysokých centrovaných loptách, tam nevybehne, keď by mal a nevyboxuje lopty letiace do malého vápna, zachraňoval to najmä Pique. Ale to neznamená, že je našou slabinou, bolo dosť zápasov, keď nás zachránil. Brankári suverénni pri vysokých centroch nie sú len tak bežne dostupní, takí sú napr. Neuer, Oblak, Courtois, Mendy... Inak kopacia technika brankárov sa často preceňuje, nie je až tak dôležitá, dôležitejšie sú iné vlastnosti. A pri našej hre nemá veľký význam - koľko rýchlych útokov sme založili po dlhom pase brankára? Vždy je to o prihrávkach na stopérov a postupnom útoku.
Zrejme si si nevsimol, ze v utoku mame jedineho adekvatneho hraca a zaroven nemame ziadne peniaze. Marc, Depay, Lenglet, Frenkie su hraci zw ktorich sa da ziskat peniaze, preto bude treba zvazovat vsetky moznosti. O to viac ked niektorich z nich by sa dalo nahradit hracmi zadarmo.
Kde si precital, ze chcem predat Desta?
Frenkie nas stal 86m, a ak ho predame za trebars 70 a usetrime jeho plat je to pre nas riadne vynosne. Vsetko zalezi na tom, ako sa vykrystalizuje zaloha do konca sezony. A co ze Depay prisiel zadarmo, ked na zaklad nema a je slusne spenazitelny. Reagujes, ako by islo o brutalne rozdielovych hracov.
v com ako? Lenglet a Depay na zaklad Barcelony nemaju. Ter Stegen posledny rok a pol nie je oporou a v minulosti si skvelo zastal miesto napr. Bravo, ktoreho sme kupili za 12m a pred tym Victor Valdes. Frenkie aktualne na zaklad tiez nema a jeho situacia sa vykrystalizuje do konca sezony. Ak by som sa mal rozhodnut teraz, podla toho co som videl unho za 2 a pol sezony, skonfrontoval to s platom a porovnal s vykonmi mladych pusiek ktore idu prave vykonnostne hore predal by som ho. Tvarite sa ako by bol nenahraditelny, Ajax predal pol timu vratane neho a teraz hraju este lepsi futbal. A este raz, pri prvych troch menach je situacia dost jasna.
Hlavne, že Coutinho musí “dostať šancu” aj po toľkých rokoch…
Frenkie nás stál 86M, myslíš, že nejako zarobíme?
Dest? Keď potrebujeme RB? Snáď nezostane “nepredajný” Roberto?
Myslel som si, že ten business model sa robí len vo Fortuna lige.?
Frenkie nas stal 86m, a ak ho predame za trebars 70 a usetrime jeho plat je to pre nas riadne vynosne. Vsetko zalezi na tom, ako sa vykrystalizuje zaloha do konca sezony. A co ze Depay prisiel zadarmo, ked na zaklad nema a je slusne spenazitelny. Reagujes, ako by islo o brutalne rozdielovych hracov.
To je úžasné šetrenie. S takým tímom môžeme byť na účasť v konferenčnej lige hrdí.