Zatial nic moc. Prichadza dochodca, roberto ostava... skvela obmena kadra. 8 miesto bude mega uspech.... Xavi chce byt so svojimi kamosmi.
Alves je krok absolutne mimo. Nejsu prachy, ale na taketo blbosti sa najdu. Co k tomu dodat....
Príde zadarmo a hrať bude za minimálny plat(špekuluje sa, že možno zadarmo). Už len jeho prítomnosť a mentalita nám výrazne pomôžu. Taktiež nezabúdajme, že môže veľa naučiť Desta. Samozrejme od neho nemôžeme očakávať heroické výkony na ihrisku, ale myslím, že sa to určite oplatí :)
Neviempreco : Chielini a Bonucci sú čerství Majstri Európy pomaly 40-nici. Keby chceli do Barcy tak tu by ste ich dali do starobinca ako "nehodní Barcy". Pique je pri nich junáčik a oňho a Busquetsa si otierate hubu. Fanúšikovia ... Kto je dnes hodný Barci ? Asi každý pri takom kádri a 11 zranených. Ale tunajším nik nie je dosť dobrý. Už sa tu spomínalo za posledné roky možno 20 futbalistov na každého ste našli niečo blbé. Frflaví Slováci aj Česi.
VITAJ DANI doma ! Si starý ale to že vyhecuješ aj z lavičky mladých aj to pomôže. Inak s tým Robertom si mal pravdu.
Na smiech sú Laportove sľuby a kecy. Dani ako mentor, stmelenie kabíny a backup za Desta je ok.(bude isto lepsí ako Roberto, ten nech radšej ide do zálohy)
Tak neviem či si prišiel aj zahrať, alebo skôr odovzdať mladším nejaké skúsenosti a popri tom možno aj pár minút odohrať. Ale celkom ma zaujíma v akej je kondícii ?
ja tu niektorych nechapem co chcete??? hrat s dorastencami???? neprisiel hrat zaklad. max si zahraje par minut v lige na konci zapasu. plus odovzda nesmierne skusenosti co ma mladsim ako je dest ci mingueza. pride zadarmo a bude hrat takmer zadarmo. nemame co stratit...akoze WTF??!!!!
Píšte si čo chcete ale Dani je skvelý futbalista aj napriek svojmu veku ...škoda ze nemá o 5 rokov menej v kľude by strčil desta do vrecka nebudeme si klamať..fest sa pri ňom môže vela naučiť co je veľká výhoda opakujem sa po iných ľuďoch ale je to motorová myš zabávač v šatni a hecovatel na ihrisku velka Osobnosť ktorá nám momentálne chýba...nehrávam teraz na daniho ale píšem to dosť často s dorastom sa vyhrávať nedá chlapci este nemajú vyrovnané výkony:-)
Paráda. Na Olympiádě ukázal že na to má pořád s přehledem. Jeho kondička a fyzička v jeho věku je fantastická. Desta muže hodně naučit a ani bych se nedivil kdyby v některých zápasech byl i nejlepší RB s jeho mentalitou. Minguezu tak už nikdy nestavět na RB roberta tak ne. Na tich pár minut a do kabiny neskutečná vzpruha a podpora či hlava šampiona :)
On bol najlepší útočný pravý obranca, ale brániaci nie, odišiel od nás preto, že už brániť nestíhal. A v tom sa určite nezlepšil. Pripadá mi to ako komedia. Ach, kde sme to dospeli.
Bleskovky
28 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Alves je krok absolutne mimo. Nejsu prachy, ale na taketo blbosti sa najdu. Co k tomu dodat....
VITAJ DANI doma ! Si starý ale to že vyhecuješ aj z lavičky mladých aj to pomôže. Inak s tým Robertom si mal pravdu.