z coho usudzujes, ze nebude mat profesionalny pristup? Co sa tyka predrazenia, napriklad Frenkie ma vyssi plat a stal 80m. Pogba by stal zrejme 20m(bonusy).
O Pogbovi je zname ze je to lenivy hrac na branenie, preto ho aj v United tlacili co najvyssie a za neho to museli odbehat McTominay a Fred,v repre zase Kante. Ziadny Pogba, ak sa preda Frenkie treba to pouzit do utoku.
Viem si ho predstavit v ofenzivnejsej roli, ale dobre. Asi nemozeme aj tak ratat ze sa vsetko preda a u frenkieho by mohol nahradit niekto kto platovemu stropu tak neublizi.
Ak by na neho ostalo po doplneni utoku tak pre mna za mna nech dojde ale to uz je celkom nerealne. Hlavne on by aj chcel hrat co najviac zapasov a to by u nas nemohol dostat.
alexko, napísal som že chcem hráča, ktorý nebude poberať prehnane vysoký plat a nie že chcem aby hral zadarmo. Myslím si že aj top hráč ktorý by mohol k nám prísť a hrať za rozumný plat, na úrovni 13-18 miliónov eur. Treba čítať s porozumením a potom možno nenapíšeš také sprostosti ???
Keď chceš aby prišla kvalitná posila musíš ho s niečím nalákať a to na plat alebo na projekt alebo bojovať o víťazstvo v LM a v našom prípade ho môžeme nalákať len na plat
Když si odmyslíme finance + jeho povahu, tak je to hráč s dobrou střelou a umí dá finální přihrávku, což třeba v naší záloze chybí. Sednul by i do PSG, tam je záloha úplně strašná.
Nie stačí si pozrieť zápasy s ním. Dokáže zahrať fantasticky, a o pár minút spraviť tak fatálnu chybu že skazi celý zápas a toto je s ním stále. Má absolútne nevyrovnané výkony.
vyhnať tych čo máme 3x denne na mount blanc v lete sprintom ,myslim,ze problem je hlavne fyzicka kondicia a rychlost,hračov mame dobrych ale lenivych,mmyslim,ze netreba takmer nikoho memit,len nech znova okusia,čo to je robota,dlho sa okolo nich chodilo v rukavičkach
Pozri ea co robil na EURE, Frenkiemu sa o takych pasoch a futbalovych rieseniach ani nesniva. Ad. 2: Frenkie ma vacsi plat, ak by sa predal trebars za 80m tak mozeme zarobit. Pogbove prestupove bonusy odhadujem na 20m, takze zisk 60m.
Je to uplne zbytecny , s hracema se neda mixovat jak s vejcema. Mame zalohu ktera je super , pwrspektivni , ti kluci spolu hrajou uz nejaky patek. Je uplne zbytecny to zase rusit a doufat ze se najekej typek chyti a nebude mu to bude trvat vecnost a ze se mu bude libit v barce atd atd....uplne zbytecny do toho jebat. Xavi to moc dobre vi , kde ho tlaci bota taky dobre vi , takze se soustredi na to a je to spravne. Navic je potreba aby vlovek kterej prijde zapadl do kolektivu , a to si o pogbovi uplne nemyslim ze by byl ten spravnej pro ty mlady , frenkie mi tam sedi vic. Pokud budes porovnavat kdo dal jaky pasy a co umi udelat. No to umi kazdej v top 100 , jde o to aby chtel zrovna v barce a vsechno ostatni k tomu. Zbytecne riskovat ze neco nezapadne je nesmysl. Frenkieho hra je taky na top urovni. Muzu ti rict ze kdyz jsem koukal na spoustu zapasu v manu , tak byl pogba prisernej. To neni o tom ze to neumi , proste je neco spatne a to musi vyresit trener a xavimu verim ze to vidi spravne.
V Manutd sa poslednych 10 rokov nedarilo nikomu, preto ma to prilis nezaujima ked zaroven v repre je dlhodobo top classa. Frenkieho hra je na top urovni? Naopak 3 roky preslapuje na mieste, patri k lepsej polke hracov v zaklade co ale nie je v dnesnych podmienkach narocne. Nevravim, ze by sme mali ist po Pogbovi hlava nehlava, ale zvazit by sme to aspon mohli. Frenkieho by som predal tak ci tak, pretoze jeho plat a cenovka nam moze priniest daleko viac ako nam prinasa on svojimi vykonmi. Do zalohy by stacilo priviest nateraz napriklad Mikela Merina, alebo nejake ine lacnejsie riesenie. Budeme potrebovat brutalne vela penazi na to, aby sme vystavali kvalitny utok, a niekde ich zohnat treba rovnako ako niekde treba uvolnit platovy strop.
Napr vsichni pisou o hallandovi a ja si myslim zw to proste neni tak ze golostroj nekam prestoupi a bude to parada....proste je tam strasne moc veci ktery musi zapadnout...sleduju ho a spousty veci jsou na nem spatne. Rve na spoluhrace , rozhazuje rukama kdyz neprijde prihravka , neco jako krystynka kdyz je nasranej. Prece jenom tohle udelat v barce tak na to tu nejsou moc naladeny hraci a dovedu si predstavit ze ho sprasi busi nebo alba a mas po predstaveni. Tohle vsechno se musi spravne zmixovat , navic ti beci v 90%zapasu v bundeslize to je proste neco jinyho nez v anglii a myslim ze i spanelsko je lepsi porad jeste co se tyka slabsich tymu. Musi se mu darit hned , jinak tlak , novinari a frustrace atd atd. Proste to neni prdel...... to je jako kdyz nekdo rekne okamzite Schicka k nam , nemyslim ze by u nas exceloval.....stejne jako to neslo jinde. Proste bayer mu sednul a jede , ale dal? Nikdo nevi.....ja osobne bych drahy hrace nekupoval , samostatne nic neudelaji , je to kolektivni sport. Pokud ho trener spravne nesmicha a spoluhraci nepomuzou , je to v hajzlu i se stovkama milionu. Na nic. Mit hotovy muzstvo a dokoupit hotovyho borce aby jen zapadl a ne aby to mel jen na sobe. Messi je jen jeden. Proste si nemyslim ze je to tak jednoduchy jako ve Fife a nakupem hrace vsechno teprve zacina a je treba rict ze uplne od nuly , bohuzel....
Ja by som o Haalandovi neuvazoval, ciastocne pre herne rizika ale najma potrebujeme do utoku realne 3och kvalitnych hracov, a to s tucnou polozkou Haalanda neutiahneme. Ja by som bol rad za trojicu Antony, Haller, Ferran. K tomu Fati a Abde by tvorili nasu 5ticu utocnikov.
Ano frenkieho hra je na top urovni , proto jsme ho koupili a byla to dobra koupe. Stejne jako te nezajima hra pogby ve spatnem manu , tak te nemuze zajimat hra frankieho ve spatne barce prece....to je logicke. V zaloze mas hotovo , jde jen o to pozvednou cele muzstvo , vhodne doplnit a pokud to nepujde financne , tak proste pockat. Vyhodis penize a bude to jeste horsi nez s frenkiem , protoze to se prece samo nabizi , ve spatnem manu je katastrofalni , proc by v barce nebyl. Ja rikam ze frenkie je v top10 zalozniku , je pod dekou a to skonci , cela barca zacne slapat , chce to trpelivost. A uz by to chtelo i trosku stesti , jak se rika na chromyho o hovno spadne :-) . Rozumim ti ze bys doplnoval a doplnoval , ale nemyslim si ze je to ten vselecici lek proste. Kazda zmena muze stejne tak negativne zapusobit a posrat vic nez ziskat. To je zivot.
Vis co to muze znamenat privezt tri novy hrace? To muze mit opravdu ruzne scenare. Dva z toho se ti nechyti nebo jim to bude trvat dlouho. Fatiho to nasere , abde si s nima nebude rozumet. A spoustu dalsich veci ktery muzou nastat . To se proste vubec neda predvidat. Ja bych k hromadnym nakupu proste vubec nepristupoval. Navic u nekterych hracu musime povkat na konec smlouvy , je to smutne ale je to tak.
To rikas ty, ja rikam ze Frenkie moze byt top CM/DM pre vela timov, ale nie pre Barcu ani Pepove City. Chybaju mu urcite klucove aspekty.
Ferran je nauceny na nas system hry v City i repre, Antony a Haller su zas nauceny v Ajaxe, lde sa hraje to iste pod trenerom, ktory je najpodobnejsi Pepovi. My tie "hromadne nakupy" do utoku urobit musime, pretoze mame tam len jedneho hraca ktory ma na zaklad a to je Fati, ktory ie zaroven casto zraneny. Abde ma na to byt nieco ako Cuenca ci Tello, cize schopny 5ty utocnik. Ostatni Depay, Dembele, Demir, Cou a pod. nemaju v Barcelone co robit.
Podla tvojej logiky by sme potom asi nemali kupit nikoho lebo by to nahodou nevyslo a cakat na zazrak. Potrebujeme NUTNE doplnit kader, nemozeme si dovolit vyckavat a usmievat sa ze vsetko je v pohode lebo pri tej mizerii zacnu upadat aj sucasni hraci a mozu vyhoriet. Ist do dalsich sezon bez utoku...to sa rovno zmierme s tym ze na veeelmi dlhe roky nebudeme top klub takymto tempom. A tazko sa nim aj staneme potom (AC Milano).
Podle moji logiky nekupujme za hrace kteri uz u nas jsou a jsou v planech xaviho. Doplnit jen tak jak nam to finance dovoli. Rozprodat muzstvo a zase nakoupit , to muzes delat donekonecna a vzdycky to muze stat za vylizprdel. A pokud nebudeme mezi top klubama tak to proste asi tak bude. Neverim tomu v soucasne dobe mame 5 hracu v zakladu kteri jsou mladi a velmi nadprumerni. Plus dalsi kteri muzou kadr doplnit a hraci kteri uz predvedli ze jsou vynikajici , depay,frenkie,stegen,dest. Tohle musi zacit fungovat a pak se muze neco doplnovat. Bez nich nebude nikdy nic fungovat ani po doplneni. Neverim ze tenhle kadr nema na to porazit betis , ponorku a podobne. To je nesmysl. A k tobe tunno. Pamatuju doby kdy tu hral jediny utocnik , vse ostatni zajistovali zaloznici at uz vysunuti nebo falesni utocnici. Takze nesouhlasim s tim ze musime mit 5 utocniku. Ale souglasim s tim ze musime mit 5 strelcu golu. Je mi u zadele na jakem postu budou na papire.
Marc je 2 roky biedny, depay nema na top klub celu karieru, dest je len nadpriemer a Frenkie 3 roky preslapuje na mieste, dokonca ani raz za 3 roky nezahviezdil proti top superom. Je dobry ale dobry za taky plat je velmi malo, tuto sezonu ho zatienuje 19rocny Nico. To co povie Xavi treba brat aj ako budovanie moralky, chvalil i Coutinha ked sa nanho novinari pytali.
Pogba jedine že by šiel za normálny plat a bez tučného podpisoveho bonusu. Úplne prehypovany hráč, ktorý má nevyrovnané výkony od totálnych chýb po extratriedu takže v priemere je niekde lepší priemer.
Tohto účesového modela s nekonzistentnými výkonmi za obrovský plat určite nie. A ani si neviem predstaviť že by mal najväčší plat v mužstve, čo by určite chcel a ešte by si tu s Dembelém a Umtitim spravili z Barcelony debilov...
Pokial by do toho raz dal vsetko a bol by ozaj motivovany v Barcelone hrat a nieco dosiahnut, tak si to dokazem predstavit. Ale osobne o tom pochybujem
Ferran je nauceny na nas system hry v City i repre, Antony a Haller su zas nauceny v Ajaxe, lde sa hraje to iste pod trenerom, ktory je najpodobnejsi Pepovi. My tie "hromadne nakupy" do utoku urobit musime, pretoze mame tam len jedneho hraca ktory ma na zaklad a to je Fati, ktory ie zaroven casto zraneny. Abde ma na to byt nieco ako Cuenca ci Tello, cize schopny 5ty utocnik. Ostatni Depay, Dembele, Demir, Cou a pod. nemaju v Barcelone co robit.
Marc je 2 roky biedny, depay nema na top klub celu karieru, dest je len nadpriemer a Frenkie 3 roky preslapuje na mieste, dokonca ani raz za 3 roky nezahviezdil proti top superom. Je dobry ale dobry za taky plat je velmi malo, tuto sezonu ho zatienuje 19rocny Nico. To co povie Xavi treba brat aj ako budovanie moralky, chvalil i Coutinha ked sa nanho novinari pytali.