Nechápu proč se přestalo hrát 4-3-3 s Deštěm na RB. Tohle je nějaká podpora pro mladý hráče?
Tohle 3-4-3 se mě vůbec nelíbí a nemáme na něj ani stopery
Myslím,že už máme strach aj s elche,preto posilnenie stredu poľa,kde prehrávame zápasy,útok máme tak či tak takmer bezzubý,nech hra ktokoľvek,xavi jasné chápe kde sa rozhoduje v zápasoch,musíme držať čo najviac loptu,lebo ani obranu ani útok nemáme na požadovanej urovni
To vedenie to už malo vidieť, resp. vidí už dlho predlho. Nechápem ten "ťuťu muťu" prístupček k nemu. Úplne v rukavičkách a najlepšie keď sa dočítam, že Dembele je mimo nominácie kvôli "bližšie nešpecifickému zraneniu".
La Masia chlapci hrajú ako z veľkej knihy. Viem, že ich kvalita ani skúsenosti na top tímy nestačia ale ja fakt verím v budúcnosť týchto chlapcov. Radosť pozerať, keby ich dopĺňali naše “legendy” a hrači za 100mil, bolo by to dokonalé :)
Útok super... obrana katastrofa.... rozhodcovia v La Lige sú iný level. Keď je to meter v offside tak to nechá dohrať a riskuje potencionálne zranenie hráčov a teraz Perezovi mávne offside ktorý som tam naozaj nevidel... keby to nemávol tak by ma zaujímalo ako by ten stret Pereza s našou obranou riešil hlavný rozhodca...
Tohle 3-4-3 se mě vůbec nelíbí a nemáme na něj ani stopery
Nemyslím výsledok, ale kedy sa ten cigán zraní, alebo koľko vyšle "NFL" striel.
Naj idze do rici už.