Výkupka je 75M, podpisový bonus pre neho, pre tatka pre raiolu + vysoký plat. Potrebujeme sa posilniť hneď aby sme sa dostali do TOP4 a ak si myslíte,že Haalanda by predali v zime za menej alebo podobný peniaz tak to ani náhodou :D Ferran je šikovný futbalista a do budúcnosti určite rozumná kúpa. Druhá vec je to, že Ferrana splácame na 4 splátky kdežto s výkupkou musíš prísť ,,na ruku" a aj ta vykupka je až od leta platná, čiže v zime by stál rozhodne viac.. :D
Porušuji nějaké zásady tím, že jsem svým způsobem popsal typ přestupu? To ty mě tady nazýváš špínou, takže si ban zasloužíš ty, protože urážky jsou na tomhle webu zakázaný.
To nieje urazka to je uvedenie faktu, mozno si aj debil alebo retardovany je tazko urcit tvoju psychicku subnormu ale uz len to ze si fanusik pseudoklubu o tebe dost napoveda takze sa zober a vypadni na forum pre vas fanusikov podvodnikov jaaaaj aha zabudol som, vy nic take nemate smutne :( inak bral by som nazory od rivalov ak by boli normalne napisane no taketo trapne pokusy o provokacie su smiesne
Patrikk, vysmievat sa zo slabsieho moze len mentalny kripel. Tak sa chod vytesovat na vlastne stranky ze Tebas vybavil odchod Messiho a ze mate konecne naskok v lige.
Davide, uvádění faktu je třeba to co jsem napsal já v prvním komentáři. Tvoje odpověď je pouze sama urážka. Normálně zavři oči, napočítej do deseti, vydechni, nadechni a uklidníš se. Pěkný den
Sa ukľudnite preboha... Také hlúposti riešite... To čo napísal Patrikkk je fakt, nechápem, prečo mu tu prideľujete psychické poruchy a zasypávate ho urážkami... A milujem, keď po jednej kritike alebo nejakej pripomienke je tu človek ten hnusný fanúšik realu...
Tak se nám rýsuje Barcelona jako Španělská repre. Fati, Torres, Pedri, Gavi, Nico.
To by se mohlo hodně slušně sehrát.
Jinak Lucho ho chtěl na devítku a já myslím, že Xavi taky
Zaujímalo by ma, že odkiaľ vzal klub na neho peniaze keď sa hovorilo, že v najbližšom prestupovom období máme na prestupy len 20 mil., nikto ešte neodišiel za peniaze a on už prišiel za 55 mil. Každopádne som rad, že prišiel. Verím, že sa mu bude u nás dariť
Hovoriť sa môže, len oni vedia aká je zmluva a ako to zaplatia a z čoho. Nás fanúšikov takéto veci vôbec nemusia zaujímať. Podstatné je že FC BARCELONA má nového kvalitného hráča.
Druhá vec Haaland bude brať viac peňazí ako hráč, ktorý v podstate mal na vyber zostať v klube a hrať druhé husle alebo prestúpiť do Barcelony kde ho chceli a možno išiel aj plátom dole.
Ferran 65 s bonusom, nikto s Barcou nesúperil.
Nepomer ako hovädo …
To by se mohlo hodně slušně sehrát.
Jinak Lucho ho chtěl na devítku a já myslím, že Xavi taky
Torres se kupuju na čtyři splátky po 14 milionech. První bude ale až v létě.