Treba aj dodat, ze Balde bol aj zraneny. Ak by islo o spolocne hostovanie do konca sezony bez odkupu Tagliafico za Baldeho ok. Ale prist o dalsieho krajneho beka?
Ak hodnotime podla vykonu, Balde zahral dobre v jednom zapase a odvtedy neukazal nic. Pochybujem teda, ze ho potrebujeme. Podstatny nazor je ale Xaviho.
To mam naozaj verit, ze za Destovu a Baldeho situaciu mozu treneri (aj Koeman, aj Xavi), ktori ich vkuse davaju inam, ako by mali? Pozri. Bud mame vkuse sprostych a slepych trenerov, alebo menej schopnych hracov. Nech kazdy sam rozhodne, ktora moznost je pravdepodobnejsia. Ja osobne neverim, ze Balde a Dest nieco dokazu. Sudim len na zaklade doterajsieho vykonu. Ak sa myslim, rad to priznam. No to by museli nieco dokazal, a zrejme ani Xavi nie je presvedceny.
Nehrali vela, to je pravda. No ked ano, tak nic neukazali. To, ze ich Xavi nedava do zakladu (Koeman im viac veril) je velavravne. Nie ze by som im to neprial, ale ked Xaviho nepresvedcili a nepredvadzaju nic vynimocne (a su casto pozicne mimo), nic sa neda robit... Ja chcem len skutocne vynimocnych hracov u nas, nebudem klamat.
RoAd a ja chcem hracov vynimocnych ale hlavne z nasej akademie ktorym dame prilezitst sa rozvijat. Napriklad aj napriklad chyybam pirestor dostal Pedri, Araujo, Gavi a Nico a dalsi
Snapshot, ja rozumiem, no Pedri, Gavi, Nico, atd toho o dost viac ukazali/dokazali, napriek obcasnym chybam. Su to proste rozdielovi hraci. Nemam dojem, ze by Balde az taky potencial mal. Co je ale podstatne, ani Xavi nema taky dojem zrejme. Ak by Balde dostal este trochu priestoru, myslim, ze sa to potvrdi. A ak by prekvapil, tak Xavi urcite zmeni nazor.
Problem je, ze na LB/RB sa kladu brutalne naroky v dnesnej dobe. Ovela vacsie ako na ine posty. A hlavne ak prepadne LB/RB tak je to vzdy vacsinou precislenie supera po kridle.
Ked prepadne Pedri/Gavi a sem tam aj Nico, tak to nie je take citelne, lebo je za nimi povacsine 5 hracov + brankar.
Ale plne suhlasim s tym, ze ci dest alebo Balde maju mnoho sa co ucit. Napriklad pozicnu hru, kedy ist do utoku a kedy sa vratit. Ale toto sa na lavicke nenaucia
Jj taky čtu už všude. Moratu prý zablokovali Atleti a přijde Adama na pozici Dembelého. Jsem za něj rád a nečekám od něj góly (ty Dembelé taky nedával), které nedává nikde, ale dostaneme prvek, který nemáme ... Obchody v Barceloně by měli nakoupit dětský olejíček, který používá ve velkém ... To bude spotřeba ... ? ? ?
Jedno nepochopím.
Ak chcem niečo vo futbale dosiahnuť tak hosťovať v Ajaxe je skvelá príležitosť. Dajú mu príležitosť, ten spôsob hry je podobný a vie že teraz sa do základu proste nedostane a tam je väčšia šanca sa vyhrať o to viac že odíde ich 1. možnosť na tomto poste.
Proste ďalší talent ktorý to dotiahne maximálne na základ v Getafe takýmto správaním ?
Ked prepadne Pedri/Gavi a sem tam aj Nico, tak to nie je take citelne, lebo je za nimi povacsine 5 hracov + brankar.
Ale plne suhlasim s tym, ze ci dest alebo Balde maju mnoho sa co ucit. Napriklad pozicnu hru, kedy ist do utoku a kedy sa vratit. Ale toto sa na lavicke nenaucia
Ak chcem niečo vo futbale dosiahnuť tak hosťovať v Ajaxe je skvelá príležitosť. Dajú mu príležitosť, ten spôsob hry je podobný a vie že teraz sa do základu proste nedostane a tam je väčšia šanca sa vyhrať o to viac že odíde ich 1. možnosť na tomto poste.
Proste ďalší talent ktorý to dotiahne maximálne na základ v Getafe takýmto správaním ?