Podla mna mal radsej ist na operaciu a dat sa poriadne do kopy. Takto sa vrati a po par zapasoch bude opat na marodke (neprajem mu to, len si myslim, ze je to velmi realna moznost). Takto spekuloval aj Umtiti a vidime ako to dopadlo. V kazdom pripade mu prajem vela stastia, snad sa mu uz tie zranenia budu vyhybat a bude strielat vela golov. Visca
Na druhou stranu, po 1 doporučený operaci následovaly další 2 a pak se stejně zranil. Asi chápu, že má vůči operacím trošku odpor a chce to zkusit jinak.
Inak: práve som čítal ze Barca mala na výber od PSG. na výmenu za Dembeleho ... Bernard, Icardi, Bernad ale k dohode nedošlo.
Mam pocit,že nemáme volne miesto. Nechápem prečo nešiel Mingueza na hosťovanie do Valencie. Puiq škoda reči....
Neprajem mu nič zle skôr naopak veľa úspechov talentu má dosť ale on už bude celú kariéru často zranený pôjde to snim po celý čas musí ostať vždy mentálne silní a využiť každý čas na ihrisku ako keby bol posledný Visca el Barca
To je obrat! Barcelona zrušila zdravotní prohlídku Pierra-Emericka Aubameyanga, který se tak vrací do Arsenalu a do Katalánska nepřestoupí. Důvodem je, že Gunners odmítali platit část útočníkova platu, navíc dle spekulací zkoušeli získat hráčskou kompenzaci.
LaBrie - Už to zase neplatí. Naopak, co píší aktuálně ve Španělsku ve 20:20 hod. je, že Laporta je už v Ciutat Esportiva Joan Gamper společně s Alemany a Cruyffem, připraveni to dotáhnout . Jsou dohodnuti a zbývá administrativa. Mělo by se to stihnout ať už je to dobře nebo špatně ...
Nebude z neho nič. Tak mladý a toľko zranení. Mnohí budú oponovať, ale žiaľ…. Talent je len jeden aspekt. Veľmi mladý mal záťaž proti dospelým chlapom a doplatil na to. Postavou bol viditeľne nie na úrovni seniorskej
My máme neskutočnú smolu - je tu mladý super talent a ide od zranenia k zraneniu. A už som znepokojený, už ma mátajú prípady takých talentov z minulosti, ako napr. Rosický, kde napriek špičkovej starostlivosti sa lekári nevedeli dopátrať príčin neustálych zranení. A u nás to bol celý seriál - Umtiti, Dembele, Fati.
Mam pocit,že nemáme volne miesto. Nechápem prečo nešiel Mingueza na hosťovanie do Valencie. Puiq škoda reči....