Ja by som s ním jednoznačne hral ak by ukázal že hrať chce, ako žolík určite. Veľká šanca že sa aj tak do konca roka zrani a nový klub pôjde s bonusmi a platom ešte nižšie, ak ho vôbec niekto bude chcieť zraneného…
A ja by som sa radsej sustredil na hracov co tu chcu mat buducnost. Aku mas motivaciu dat zo seba 100% ked ti je jedno ci muzstvo bude hrat EL/LM buduci rok?
Já bych ho vynechal. A to z několika důvodů. Za prvé, máme velký výběr křídelníků (počítám i Memphise, který může hrát vlevo-podobným způsobem jako Neymar), za druhé jeho jednání-zejména to, že Xavimu mazal med kolem pusy musí být potrestáno a za třetí, moc dobrých zápasů neodehrál-on opravdu není nic extra, jak by mohlo vypadat. On ze sebe dělám Ferrari, ale je spíš Octavie TDi, nebo max. RS, ale se špatným finišem.
Myslim že už mal verdikt oznámený ,podľa toho sa zariadil,alebo podpíše zmluvu a bude hrať,s tým že zadarmo tým pádom neodíde,myslím, že oba možnosti sú preňho zle,ale sám to chcel
Ludia, ktori ho este chcu vidiet hrat za Barcu nemaju ani stipku hrdosti, rozhodnosti a schopnost poucit sa vlastného oklamania. Navyse tak chcu zobrst miesto hracom, ktorí sem chceli ist zadarmo, maju mozno väcsiu hodnotu ako tento dement s permanentne vygúlenými ocami. Navyse mu chcu tito ludia sprijemnit posledny polrok v klube, ktory tento smrad oklamal a poskvrnil jeho povesť. Chcu mu dat pocit, ze je hodnotny a ze vsetko sa toci okolo neho a je takci tak sko si to falosnym chovanim predstavil, ze sa stane. Aka dilema pre Xaviho? Ved uz sa rozhodlo, bodka! Nech mu to vsetko pride luto a aj keby chcel, tak s Aubom mu nedovolit spolu uz nikdy hrať..
... A navyse posadenim na tribunu ho treba vyrsdit z hernej praxe na pol roka, ved konieckoncov sa on sam preto rozhodol, vedel vopred o konzekvenciach. Nech mu klesne hodnota, nech sa zredukuje pocet zaujemcov o jeho sluzby, nech mu je ohrozena ucast na majstrovstvach
Bože moj toto sú take emotívne sracky, keď bude hrať, dá nám možnosti do útoku a potom dovidenia, keď nebude, nebudeme mat z toho nič, alebo dobrý pocit že sedí za svoju tuposť na tribúne ? Ja tu tiež chcem len hráčov čo za barcu nechajú srdce ale dnes už tak futbal zial nefunguje. Hra sa hlavne pre peniaze a ten plat mu pôjde či bude hrať alebo nie. Ide o dobro klubu a o to aby sme hrali aspoň EL budúci sezónu preboha.
Freson je presne jeden z tych, co nema ani stipku hrdosti a mysli si, ze nam pomoze hrac, ktory ked bol este v entuziazme hrat za Barcu, sral sa na disciplinu a hral radsej playstation, nefal srdce pre Barcu.... A teraz, ked to ma vsetko na salame, lebo vie, ze uz ma tucny balik od inych, tak ze teraz da to srdce za Barcu a pomoze nam nasadenim, ze bude riskovat aj zranenie a bude blokivst inym miesto na to, aby boli lepsie zohratí... Zobud sa chlapce! Ten smrad to tobi zas iba z vypocitavosti, sby ostal v kondicke a ostatni potencislni zaujemcovia videli, ze ma hernu prax a tak sa onho budu bit predbiehanim, kto da jemu aj jeho agentovi tucnejsi balik. Boze niektori ludia su naozaj naivne sprostí a nrpoucitelní
Ideš tu vypisovať o mne že som naivne sprostý a pritom je tvoja predstava taká že hráči normálne hrajú zo srdca pre klub. Áno, asi preto tu už nehrá Messi, Neymar… s odchovancami sa rokovalo pól roka o znížení platov, každý tréner si nechal vyplatiť odstupné do centa (niektorí ho nedostali) Samozrejme že vo futbale stále hrajú svoje aj emócie a určitá forma lásky ku klubu, ale potom príde na rad otázka financí a láska je preč. Ty sa zobuď z tej rozprávky o hrdosti. A Rasťo: mame zraneného Fatiho, pri našom šťastí nechcem vedieť kto další príde a potom čo, necháme ho sediet lebo hrdosť a na krídlo vo vyradovacke EL pošleme Gaviho ? Mám pocit že tu z nových posil panuje prehnaný optimizmus a ľudia majú pocit že už mame nové tridente ešte ich ani nevideli spolu hrať …
Uvidíme, ja Dembeleho nechcem nejak obhajovať, ak je pravda to čo sa píše tak je to blbec ale žiaľ je to len obraz dnešného futbalu. Ak by sme ho z nejakého dovodu potrebovali, prečo ho nevyužiť. (Ak by sám chcel) Inak Xavi ešte niekedy v decembri spomínal že bude hrať tak či tak, to až nedávno otočil asi na naliehanie prezidenta. Ten sa teraz vyjadril že rozhodnutie je na trénerovi, tak predpokladám že nakoniec nebude hrať veľa ale niečo odohrá.
vedenie bolo k nemu veľmi ústretové a on nebol ochotní urobiť žiaden ústupok. za takéto neúctivé správanie si nezaslúži hrať. navyše je podľa mňa hlúposť strácať čas s hráčom ktorý aj tak nepredĺži zmluvu... Môže si za to sám...
Ja by som ho dal hore na domáci zápas, ktorý už bude rozhodnutý za stavu 3:0 a pod...(dúfam bude taký)...na posledných 10 minút,nech ho fanúšikovia dobre vypískajú... iba to si zaslúži ( a hodia doňho banán,pri ktorom sa zraní ??)
Ak nechce u nás hrať, je to jeho právo. Ale potom mal možnosť odísť v januári, ale ani to neurobil. Potom mu bolo ponúknuté rozviazanie zmluvy už teraz, bol by voľný hráč a nám by odpadla povinnosť platiť mu, ale aj to odmietol. Tak čo ? V útoku máme teraz Adamu, Aubu, Ferrana, Fatiho (žiaľ je zranený ešte tak na dobu 1,5 mesiaca), je tam Abde, Depay. Tak namiesto koho by mal hrať ?
Najväčší problém má Xavi, chudák, najprv plno zranených a keď sa tím vymotá zo zranení, pribudol problém Dembelé. To je veľký problém, lebo bude v šatni, buduje sa tam atmosféra, ako víťaziť a on čo? Bude tam, ako cudzí, rušivý prvok. A potom tréningy - pri nácviku herných situácií, kde ho má dať Xavi? A čo hráči na jeho prípad? Pique sa vyjadril vyhýbavo, hoci je inak dosť radikálny, hráči na seba neútočia. Drvivá väčšina je tu za to, aby bol na tribúne, ale vieme, ako to je - ak nebudú výsledky, objavia sa názory, že predsa len by mal hrať. Toto všetko musí Xavi nejako vyriešiť, nezávidím mu.
Najväčší problém má Xavi, chudák, najprv plno zranených a keď sa tím vymotá zo zranení, pribudol problém Dembelé. To je veľký problém, lebo bude v šatni, buduje sa tam atmosféra, ako víťaziť a on čo? Bude tam, ako cudzí, rušivý prvok. A potom tréningy - pri nácviku herných situácií, kde ho má dať Xavi? A čo hráči na jeho prípad? Pique sa vyjadril vyhýbavo, hoci je inak dosť radikálny, hráči na seba neútočia. Drvivá väčšina je tu za to, aby bol na tribúne, ale vieme, ako to je - ak nebudú výsledky, objavia sa názory, že predsa len by mal hrať. Toto všetko musí Xavi nejako vyriešiť, nezávidím mu.