Adama, Fati, Torres, Jutgla, Abde, Depay tam můžou nastoupit. I když ne všichni v Evropské lize. Ale radši uvidím na křídle i Desta než tu krysu Dembeleho?
Mě jen zajímá.. kdo bude dávat góly, případně asistence… Adama nevypadá, že je úplně produktivní, Auba neměl v poslední době úplně formu, Dembele sice někdy vodí, ale taky těch “bodů” moc nemá… pedri také ne… gavi ne.. alba ne.. Alves ne… zapomněl jsem na někoho? Jasný… spousta z nich je tam od jiných věci, než jsou góly.. ale NĚKDO ty góly musí dát a někdo musí nahrát … Ferran? Kdo mu vytvoří? … tyjo nezdá se mi to
Auba sice neměl poslední měsíce formu, ale podle toho co říká nebyl moc spokojený s Artetou a celkově s klubem což na to mělo velký vliv. Góly určitě dávat nezapomněl a furt je to hráč který dával kolem 20 gólů v PL v Arsenalu který byl naprosto tragicky a byly rádi za top 10...
Ak sa vytvorí chémia medzi útočníkmi góly budú padať sami,to ako keď leicester suverénne vyhral Anglicku ligu, mužstvo ktoré malo hrať o zachranu,to keď bude,nie je dôležité kto koľko gólov strelil za sezónu doteraz,sú to tak rôzne tipy že by to mohlo fungovať,ja som o tom presvedčený
Postaviť ho možno len vonku, doma by mu dali fandovia tie jeho kúsky vyžrať a to by nebolo dobré pre atmosféru v tíme. Boli tam útoky jastrabov na Umtitiho a tak sa čudujem, že niečo sa už neprihodilo Dembelému.
Naco nam je?
Ked uz je Xavi taky mäkky , tak na poslednych 10-15 min.