dembele by si mal najprv naštudovať čo je to FC BARCELONA a keď ani potom to nepochopí, tak k nemu by som sa neprispôsobil nikdy a za tie roky čo je v barce neukázal nič čím by bol výnimočný ,n aby mohol hrať v takomto klube a keď mu ide len o mega prachy nech sa páči tam je psg alebo čína, lebo výkony nemá na to aby hral za taký klub ako je barcelona
Tak ako povedal Xavi teraz je na Dembelem aby urobil prvý krok....
Pozná ponuku Barcy a môže sa vyjednávať o väčších bonusoch za výkony no dúfam že už žiadne prestrelene platy na základe mena to je cesta ktorou už nechcem aby môj klub išiel ❤️
Máme teď tolik skvělých hráčů, že by mě bylo fuk, jestli Dembélé odejde. Jediný, proč bych si přál, aby zůstal, tak jen kvůli tomu, že stál 120 m a takhle by třeba ještě něco zaplatil z tý šílený přestupový částky. A kdyby hrál zle, tak může příští rok odejít třeba za 30m. Samozřejmě bych mu nedal víc, jak 10m platu a možná ani to ne. To by mě fakt zajímalo, jestli už má s někým ňákou dohodu, kdo by byl ochotný mu dal těch jeho požadovaných 30m.
Dembélé by mal prísť ako chlap k Laportovi, ospravedlniť sa mu za komplikácie a podpísať zmluvu so zníženou mzdou. Xavi ho očividne veľmi chce a ak nie je slepý truľo, tak nebude robiť ďalšie móresy.
Presne tak. Ospravedlniť sa a povedať. Prepáčte, inde mi dávajú 30 mega v čistom, plus 30 mega podpisový bonus, vy ponúkate 7. Inde budem hrať v klube o titul a víťazstvo v lige majstrov, tu o štvrté miesto a európsku ligu. Ale ospravedlňujem sa. Nechcem robiť ďalšie móresy. Veď aj chalani na forcabarca eská to tak chcú.
Jupiiiii... Dufam, ze hned podpise. Je to nasa buducnost a aj vdaka nemu SVITA na lepsie zajtrasky... Hned sa mi zlepsila nalada v tomto TEMNOM obdobi. :-)
To je normálně k smíchu.
Pozná ponuku Barcy a môže sa vyjednávať o väčších bonusoch za výkony no dúfam že už žiadne prestrelene platy na základe mena to je cesta ktorou už nechcem aby môj klub išiel ❤️