Nie je to dobré, Araujo a Gavi musia dostať to, čo sa ponúka cudzím. Lebo opäť tu vidím minulosť, keď cudzí boli viac oceňovaní, ako vlastní a pritom sme kúpili mačky vo vreci.
Pokiaľ sa podpíše Christensen a príde Koulibaly, tak miesto tu pre Arauja nebude. Pokiaľ je pravda, že Christensen má dostať 6,5 milióna (nikde sa neuvádza, či v čistom alebo hrubom) tak Araujo by mal dostať podobnú ponuku. Čo sa týka Gaviho. V hierarchii je jasná 1 Pedri, a neposaditeľný Busquets. Na zvyšný voľný post záložníka, teda pripadajú FDJ, Gavi, Nico, Puig a po novom, že vraj aj Kessie. 5 hráčov na 1 post. Traja hráči žiaľ musia z kola von. A to ešte som nespomenul Coutinha a Pjanića, čo sa majú po sezóne vrátiť. Obom, Gavimu aj Araujovi stačí vydržať do 1. januára 2023 a určite si klub nájdu.
Barto robil blbyny a už začína aj Laporta. A to by sa tu chcel vrátiť nešťastný Messi (veľký krok dozadu), ktorý je zvyknutý hrať zadarmo ?
Každý deň majú iné špekulácie a Tí čo teraz hrajú sú z toho nervózni.
Nervózny ako nervózny. Napríklad United potrebujú stopéra. Araujo + Varane neznie zle. V ako náhrada niekto zo súčasného kádra. Pre Gaviho sa tiež nájde miesto. Mladý, má 17. Hovorí sa o City, aj PSG by mohlo byť zaujímavé, Liverpool, Milner má 36, Thiago 30, Henderson 31, niekto mladší by sa im hodil. Z United odíde na 99% Pogba, Lingard, Mata je otázny. Bruno je jasná 1, vedľa neho kto? Ostáva Fred. Konkurencia minimálna. Navyše Gavi by zvládal hrať aj záložníka/falošné krídlo. Alebo Juventus. Konkurenciou by boli Arthur? Rabiot? Tých by mohol kľudne posadiť, navyše Rabiot že vraj odchádza. Záloha Juventusu Locatelli, Zakaria, Gavi, nad nimi Chiesa a Vlahovič a niekto zľava napríklad Gavi, systém 4-4-2 a bol by kvázi falošné krídlo by mohol fungovať. Možností má dosť.
Ja tomu akosi nerozumiem. Tak prednostne uzatvárajú zmluvy s novými hráčmi, ktorým ponúkajú vyššie platy ako majú Araujo a Gavi a s nimi zatiaľ vôbec nejednajú o nových zmluvách? Len aby to neprešpekulovali a aby tak Araujo ako aj Gavi nám neušli zadarmo do iných klubov. To by bola väčšia strata ako odchod Messiho. Nelogický postup !!!
Ešte na doplnenie ohľadom Mazraouioho. Neviem načo nám bude, pretože keď som ho sledoval v posledných 4-5 zápasoch Ajaxu, tak nejako zvlášť ma neoslnil. Ajax sledujem pravidelne, pretože je to môj druhý obľúbený celok, ale podľa mňa do Barce sa veľmi nehodí.
on bude podla mna zaratany ako hrac k dohode k halandovi. ono ako dvojka k destovi by bol fajn. snad nechceme hrat alvesa aj buduci rok ako 2. ten by sa mohol posunut uz na tu 3jku resp ako dve nahrady za desta fajn..
ja neviem co robite paniku. gavi ani araujo neodidu. az taky hlupy niesu aby ich nechali ist. caka sa iba do leta nech sa vybavia hraci zadarmo a potom sa predlzi araujo aj gavi. obaja hraci zakladu. inde by ten zaklad isty nemali. navyse po buducej sezone pravdepodobne konci bus, ktovie ako to bude s FdJ ci sa preda alebo ostane. taze gavi bude od buducej sezony isty zaklad. o araujovi sa ani netreba bavit...
platovy strop v lete bude okolo 300-400m tam fakt problem nevidim. kessie aj christensen nebudu brat zas tolko aby sa do toho nemohli podpisat gavi s araujom.
Platový strop bude v lete okolo 300-400 miliónov? Z -144 miliónov na 300-400 miliónov je to trocha skok. Kde je tých minimalne 444 miliónov čo treba napumpovať do klubu?
Nový sponzor je namiesto starého sponzora. Teda navýšenie o max. pár miliónov. Stále to je tých 444 miliónov. Fanúšikovia? Ok. La Liga 19 zápasov, LM 3 zápasy, nejaké poháre. Dajme tomu 30 domácich zápasov. Viac to určite nebude. Teda na 1 zápase by Barcelona musela zarobiť minimálne 14,67 milióna. Navyše budúci rok sa má štadión rekonštruovať a malo by sa hrať inde s menšou kapacitou.
Každý deň majú iné špekulácie a Tí čo teraz hrajú sú z toho nervózni.