Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-03-16 07:16:47
Nie je to dobré, Araujo a Gavi musia dostať to, čo sa ponúka cudzím. Lebo opäť tu vidím minulosť, keď cudzí boli viac oceňovaní, ako vlastní a pritom sme kúpili mačky vo vreci.
2022-03-16 07:24:56
Ak je toto pravda tak velka hanba vedeniu
2022-03-16 08:07:19
Pokiaľ sa podpíše Christensen a príde Koulibaly, tak miesto tu pre Arauja nebude. Pokiaľ je pravda, že Christensen má dostať 6,5 milióna (nikde sa neuvádza, či v čistom alebo hrubom) tak Araujo by mal dostať podobnú ponuku. Čo sa týka Gaviho. V hierarchii je jasná 1 Pedri, a neposaditeľný Busquets. Na zvyšný voľný post záložníka, teda pripadajú FDJ, Gavi, Nico, Puig a po novom, že vraj aj Kessie. 5 hráčov na 1 post. Traja hráči žiaľ musia z kola von. A to ešte som nespomenul Coutinha a Pjanića, čo sa majú po sezóne vrátiť. Obom, Gavimu aj Araujovi stačí vydržať do 1. januára 2023 a určite si klub nájdu.
2022-03-16 10:57:11
Ja tomu akosi nerozumiem. Tak prednostne uzatvárajú zmluvy s novými hráčmi, ktorým ponúkajú vyššie platy ako majú Araujo a Gavi a s nimi zatiaľ vôbec nejednajú o nových zmluvách? Len aby to neprešpekulovali a aby tak Araujo ako aj Gavi nám neušli zadarmo do iných klubov. To by bola väčšia strata ako odchod Messiho. Nelogický postup !!!
2022-03-16 11:02:57
Ešte na doplnenie ohľadom Mazraouioho. Neviem načo nám bude, pretože keď som ho sledoval v posledných 4-5 zápasoch Ajaxu, tak nejako zvlášť ma neoslnil. Ajax sledujem pravidelne, pretože je to môj druhý obľúbený celok, ale podľa mňa do Barce sa veľmi nehodí.
Rasto Premium
2022-03-16 11:49:48
Kľud, nič sa nedeje. Voľných hráčov musíš podpísať skôr, lebo o chvíľu voľní nebudú. A Alemany nie je hlúpy.
2022-03-16 13:21:06
ja neviem co robite paniku. gavi ani araujo neodidu. az taky hlupy niesu aby ich nechali ist. caka sa iba do leta nech sa vybavia hraci zadarmo a potom sa predlzi araujo aj gavi. obaja hraci zakladu. inde by ten zaklad isty nemali. navyse po buducej sezone pravdepodobne konci bus, ktovie ako to bude s FdJ ci sa preda alebo ostane. taze gavi bude od buducej sezony isty zaklad. o araujovi sa ani netreba bavit...
2022-03-16 15:18:24
Gavi Araujo Pedri Dest by mali dostať rovnaký plat