Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
kluc Premium
2022-03-26 12:54:13
Xaviout
2022-03-26 13:19:35
Nie je to zly hrac, ale Riqui by sa mal nad jeho sucasnou situaciou zamysliet a najst vychodisko....minimalne hostovanie, skor prestup. Tu mu v sucasnej situacii "pšenka nepokvete" ...
2022-03-26 13:52:32
no zmluvu ma už len na dalsiu sezonu preto mi hostovanie nepride kao logicke riešenie takže jednoznačne predať toto leto. Obhajoval som ho velmi dlho ale aj ked nastupil tak to bolo take raz hore raz dole v jednom zapase skvelo potom patril k horsim a myslim že v zalohe mame ovela lepšich a mladsich
2022-03-26 15:14:05
Takto v čase keď tu bol Valverde bolo Puigovi tuším 18 - 19 rokov a Valverde tu mal hráčov ako Rakitič, Vidal, Arthur, Aleňa, Rafinha, Denis Suarez či neskôr Frenkie de Jong. Takže to, že nehrával pravidelne by som mu nevyčítal. Pod Setienom Puig pár šancí dostal a za toho pol roka odohral 578 minút.
Hlavný problém je to, že pod Koemanom prakticky nehrával. Kedže pod ním odohral iba 653 minút. Koeman ho od začiatku v tíme nechcel a Puig zase nechcel odísť hosťovať. Preto si myslím, že vedenie malo nechať hrať Puiga v B-čku. Koeman by ho v prípade potreby mohol na zápas povolať a Puig by mal zápasovú prax aspoň z tej tretej ligy. A na začiatku tejto sezóny mal ísť Puig hosťovať. Samozrejme je otázka prečo hosťovať nešiel. Či mu vedenie (alebo aj Koeman) sľúbilo viac času na ihrisku ? Alebo aké sú jeho ambície - či chce hrávať pravidelne alebo mu stačí u nás sedieť na lavičke a občas naskočiť ?
2022-03-26 21:35:50
Nico a svetová kvalita.. Ani náhodou. Riki sa mi vždy páčil, chcem aby sa u nás presadil a dostával viac šancí na úkor nica napr.