Favoriti : Anglicko, Argentina, Brazilia, Španielsko, Francúzko
prianie : Argentina ...veľmi by som to prial Leovi veď sú to jeho posledné majstrovstvá sveta a ešte ten nevydareny rok v tom beztimovom olejnom psg ? no proste Argentina all the way
Anglicko je prehypovany mancaft,ktory dalsich 20 rokov nic nevyhra.Vzdy ked ide o vsetko sa poseru do gati...aj ten gol ktorym ziakali jediny titul v roku 1966 by v case dnesneho Varu neplatil lebo proste nebol a pri kolonke slavneho preslavneho Anglicka v pocte ziskanych nejakych titulov ci uz na europe ci MS by svietila jedna velavravna nula.
Už čakám ako niekto bude mať problém s tým, že ste napísali Messiho k Argentíne z hľadiska rozpisu hráčov Barci. Ja to oceňujem aj keď už oficiálne hráč Barci nie je, ale úprimne, čo si budeme, Messi bude na MS najsledovanejší hráč a každý culé mu ten titul majstra sveta praje.
prianie : Argentina ...veľmi by som to prial Leovi veď sú to jeho posledné majstrovstvá sveta a ešte ten nevydareny rok v tom beztimovom olejnom psg ? no proste Argentina all the way
Ale... Myslím, že brazília to asi vyhrá... Mám pocit, že európske futbalové krajiny sa ako keby posunuli viac do úzadia...
Každopádne ja by som bol rád za finále Belgicko - Holandsko