4 roky nič nehral, maródil a poberal plat jak kráľ a teraz keď má za sebou pár životných zápasov, tak má zrazu veľké oči. Veru, nech len ťahá do PSG, veľmi drahý porcelán na nás.
Pozeram body, vytvorene sance, klucove prihravky. Pozeram ze za Valverdeho i Kumana hral len 60% casu ked bol zdravy, lebo im kridla nebolo treba. Ze Kuman si ho pochvaloval ked ho pretvoril na defenzivne kridlo. Ze za jeho zranenia mohli treneri, ktori mu dali nevhodny trening, co potvrdil i jeho agent a kuchar. Predtym v dvoch timoch nepremarodoval ani jeden den. Pod Xavim je tu zas ten isty zazrak a marod uz nelezi.
Tak Laporta to povedat nemoze, to by si trosku nasral na hlavu. Uspesny clovek v manazmente ci politike sa nikdy neospravedlnuje. Ale vy chlapci mi uz pripadate ako taki mali kreteni zo zakladnej skoly, ani jeden nie a nie dat rozumny argument, len nezmysly, posmesky a smajliky. :)
Kdyz se dokážeme obejít bez messiho..tak ztratu dembeleho pocítíme jen minimalne..ikdyby mel hrat kridla fati/ferran/gavi nebo jiní. Nejaka ztráta to aktuálně bude, ale stabilní vykony ma az posledni mesic
Mám jen dotaz proč furt tyhle články to je aby se rozvířila debata a kvůli čtenosti ? Ne že by mi to vadilo jen se ptám ? nebejt tohle Slovenská stránka ale oficiální řekl bych že tím balamutíme ostatní kluby na zvednutí jeho ceny ?
Jako jo kombinace fajn to jo. Jen prostě mě se včera hlavně líbíl včera frenký. Prostě nad dembelém jsem zlomil hůl loni.čekal jsem ne úplně novyho Neymara ale aspoň 60% z něj ale demba je jak Ney z wishe. Ikdyž dřív neuměl roky udělat skoro ani pořádně klicku né že by mu včera šli furt jsem mu věřil ikdyz netrefoval ani bránu ikdyz byl furt zraněnej ikdyž udělal to s liverpoolem,i ten rasismus a výsměch tomu asiatovi.ale to chování atd prostě teď smlouva prostě nechci aby někdo takovejhle měl pocit že si může dělat co chce
Skvělý že si pár krát ťukl a za ty peníze co tu je a za tu dobu už by měl bejt zvyklej sebevědoměj lídr. A tohle https://youtu.be/...
Není tohle ani zdaleka https://youtu.be/... jo umí si ťuknout ale za 120 mega čekám že aspoň půjde aspoň 40%nahravek do předu nebo nějakej posun a pak nahravka
Lenze Neymar je obrovska osobnost, lider a buldog ktory si sam ide svoje. Dembele toto nema a nikdy mat nebude, on potrebuje aby ho trener nasmeroval. Valverde to nevedel, Koeman ho este viac zdeptal a spravil z neho vtedy polovicneho hraca. Ale Xavi z neho vie spravit top hraca, keby zostal.
Tak doufám že máš upřímě pravdu,jen jsem prostě představoval si messihi nástupce Neye jeden hráč druhej atd nebo prostě furt do předu vždy odvážněj a skoro drzej a prostě z dembi jsem zatím zklamanej tak uvidím nakonci sezóny ?
Dnes som pozeral stary rozhovor s Dembelem... Pytali sa ho, ci je pravak alebo lavak.. On, ze lavak. Tak sa ho spytali preco teda casto kope jedenastky atd pravou, a on ze: "Lebo lepsie kopem pravou" ?? Urcite nam pomohol viackrat v poslednej dobe, no ako moze niekto byt taky sprosty.... ? Samozrejme, ze jeho vykon bol lepsi ako Adamov, ale to vela neznamena. Ak bude trvat na tom "elitnom plate", mali by sme si zaobstarat niekoho rovnako schopneho, ak nie schopnejsieho. A hlavne inteligentnejsieho. Nie sme na nom tak zavisli, ako sa niektori domnievaju.
To beriem, kedze hokej pozeram a sam som gitarista (aj ked nie som ani zdaleka profesional). Tu ale islo o to, ako hlupo sa Dembele vyjadruje. Budem len rad, ak bude nadalej podavat solidne vykony a nam pomoze, no ak hladas inteligentneho cloveka/hraca, si na zlej adrese....
Ja neviem, ale napr Xavi hovoril, že chce krídelnika do čiary a to je Adama a my to nevieme využiť a hráme lepšie s krídlami ktoré opúšťajú čiaru a idú do stredu Dembele, či Torres a to je veľmi zvláštne alebo ti hráči okolo nerozumejú taktike
Leo trpí v Paríži a nemusel už vôbec hrať, ale keď hrá, výbere si nafťáka…
Za malo peňazí, malo muziky ?♂️?
Není tohle ani zdaleka https://youtu.be/... jo umí si ťuknout ale za 120 mega čekám že aspoň půjde aspoň 40%nahravek do předu nebo nějakej posun a pak nahravka